۰
subtitle
ارسال: #۱

اشتباهات حل تمرین لینز(ناقوس-ریاحی)
سلام
حل تمرین ناقوس اشتباهات زیادی داره که منو کاملا گیج کرده میشه اشتباهاتی رو که شما پیدا کردید مخصوصا در مورد منظم بودن و مستقل از متن بودن مه اشباه گفته اینجا مطرح کنید تا مشکل من و بقیه دوستان با این کتاب برطرف بشه
حل تمرین ناقوس اشتباهات زیادی داره که منو کاملا گیج کرده میشه اشتباهاتی رو که شما پیدا کردید مخصوصا در مورد منظم بودن و مستقل از متن بودن مه اشباه گفته اینجا مطرح کنید تا مشکل من و بقیه دوستان با این کتاب برطرف بشه
ارسال: #۲

حالا شما از کجا مطمئنی که اشتباه وجود داره؟
۰
ارسال: #۳

RE: اشتباهات حل تمرین لینز(ناقوس-ریاحی)
سلام آره اشتباهاتش زیاده من حل تمرین انگلیسی شو دارم اگه خواستی بگو
ارسال: #۴

سلام
اره اگه میشه برام بفرستید ممنون میشم
چون یه سری از تمریناتو مثلا گفته منظم نیست در صورتی که کاملا مشخص بود که منظمه ار بچهها هم برای اطمینان سوال کردم دیدم اشتباهات زیادی داره
اره اگه میشه برام بفرستید ممنون میشم
چون یه سری از تمریناتو مثلا گفته منظم نیست در صورتی که کاملا مشخص بود که منظمه ار بچهها هم برای اطمینان سوال کردم دیدم اشتباهات زیادی داره
ارسال: #۵

۰
ارسال: #۶

به عنوان مثال یکی از اشتباهاتش اینه که برای پیدا کردن مکمل یک nfa مثل روش پیدا کردن مکمل یک dfa عمل کرده که خب اشتباست...!
ولی خب خیلی کمه اشتباهاتش ... به خصوص بعد از قسمت مستقل از متنش و قسمت های تورینگش. حل تمرین دستنویس میتونه مکمل خوبی برای این کتاب آقای ریاحی باشه...!
ولی خب خیلی کمه اشتباهاتش ... به خصوص بعد از قسمت مستقل از متنش و قسمت های تورینگش. حل تمرین دستنویس میتونه مکمل خوبی برای این کتاب آقای ریاحی باشه...!
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close