۰
subtitle
ارسال: #۱

درهم سازی تست ۹۰
بچه هاکسی تست ۹۰ درهم سازی رو یادشه؟؟؟؟حلش چطوری میشه؟؟؟صورتش طولانیه!!
۰
۰
ارسال: #۳

درهم سازی تست ۹۰
من جوابهای تشریحی تعاونی سنجش رو که دارم نوشته این سوال حذف شده
ارسال: #۴

RE: درهم سازی تست ۹۰
۰
ارسال: #۵

به نظرم به این خاطر حذف شده که جواب تو گزینهها نبوده.
من اینجوری حلش کردم:
با اول یک خانه داریم و عنصر اول را در آن درج می کنیم که این درج هزینهی یک دارد(درج هم یک عمل نوشتن است) وقتی عنصر دوم وارد می شود جا نداریم یک جدول با طول دو برابر در نظر می گیریم و عنصر یک را در آن باز نویسی می کنیم هزینه ۱ و عنصر دوم هم درج می کنیم هزینه ۱ د رمجموع هزینه ۲و حالا عنصر سوم وارد میشه باز جا نداریم جدول با طول دو برابر (طول ۴) در نظر می گیریم و عنصر اول و دوم را وارد می کنیم جدول جدید می کنیم با هزینه ۲ و عنصر سوم با هزینهی ۱ درج می شود و اگر عنصر چهارم بیاید با هزینهی ۱ درج می شود پس کل هزینه برای این جدول شد ۴، تا اینجا هزینهی کل میشه ۱+۲+۴ اگه به همین ترتیب ادامه بدیم هزینهی درج در هر جدول میشه دوباره نوشتن عنصر های قبلی که تعدادشون نصف این جدول جدیده و نصف دیگر جدول که با عنصر های جدید پر میشه . یعنی هر جدول با اندازهی n هزینهی نوشتن میشه [tex]2^{n}[/tex]
حالا ما باید تا ۱۳۸۹ عنصر بریم جلو یعنی جدول با اندازهی ۱۰۲۴ پر میشه و ما جدول جدید با اندازهی ۲۰۴۸ داریم که اول ۱۰۲۴ تای قبلی رو درش باز نویسی میکنیم و بعد به اندازهی (۱۳۸۹-۲۰۴۸) عنصر جدید درج می کنیم.
تا قبل جدول آخر یک تصاعد هندسیه:
[tex]1 2^{1} 2^{2} 2^{3} ... 2^{10}[/tex]
حاصل عبارت بالا با [tex]2^{10} 365[/tex] جمع میشه
جواب میشه: ۳۴۳۶
من اینجوری حلش کردم:
با اول یک خانه داریم و عنصر اول را در آن درج می کنیم که این درج هزینهی یک دارد(درج هم یک عمل نوشتن است) وقتی عنصر دوم وارد می شود جا نداریم یک جدول با طول دو برابر در نظر می گیریم و عنصر یک را در آن باز نویسی می کنیم هزینه ۱ و عنصر دوم هم درج می کنیم هزینه ۱ د رمجموع هزینه ۲و حالا عنصر سوم وارد میشه باز جا نداریم جدول با طول دو برابر (طول ۴) در نظر می گیریم و عنصر اول و دوم را وارد می کنیم جدول جدید می کنیم با هزینه ۲ و عنصر سوم با هزینهی ۱ درج می شود و اگر عنصر چهارم بیاید با هزینهی ۱ درج می شود پس کل هزینه برای این جدول شد ۴، تا اینجا هزینهی کل میشه ۱+۲+۴ اگه به همین ترتیب ادامه بدیم هزینهی درج در هر جدول میشه دوباره نوشتن عنصر های قبلی که تعدادشون نصف این جدول جدیده و نصف دیگر جدول که با عنصر های جدید پر میشه . یعنی هر جدول با اندازهی n هزینهی نوشتن میشه [tex]2^{n}[/tex]
حالا ما باید تا ۱۳۸۹ عنصر بریم جلو یعنی جدول با اندازهی ۱۰۲۴ پر میشه و ما جدول جدید با اندازهی ۲۰۴۸ داریم که اول ۱۰۲۴ تای قبلی رو درش باز نویسی میکنیم و بعد به اندازهی (۱۳۸۹-۲۰۴۸) عنصر جدید درج می کنیم.
تا قبل جدول آخر یک تصاعد هندسیه:
[tex]1 2^{1} 2^{2} 2^{3} ... 2^{10}[/tex]
حاصل عبارت بالا با [tex]2^{10} 365[/tex] جمع میشه
جواب میشه: ۳۴۳۶
۰
ارسال: #۶

درهم سازی تست ۹۰
آره منظورم همین تست بود!!!!!پس بگو سوال اشتباهه!!!!!!!!!منم مثل دوستان جواب دادم اما توگزینهها نبود!!!!!
عجب!!!!!!!!!!!!!!!
باتشکر از دوستان..
عجب!!!!!!!!!!!!!!!
باتشکر از دوستان..
۰
ارسال: #۷

درهم سازی تست ۹۰
دو تا سوال اول ساختمان رو نوشته حذف شدن.
حالا دو تا ساختمان یه دونه سیستم عامل..یه دونه ......
دیگه سوال نمیمونه که.پس ۵ تا سوال درست میمونه اونم نمیتونیم بزنیم.درصد مشترک صفر.خدا بده برکت
دیگه سوال نمیمونه که.پس ۵ تا سوال درست میمونه اونم نمیتونیم بزنیم.درصد مشترک صفر.خدا بده برکت
ارسال: #۸

(۰۹ دى ۱۳۹۰ ۱۲:۲۷ ب.ظ)deledivouneh نوشته شده توسط: دو تا سوال اول ساختمان رو نوشته حذف شدن.
خواستن ببینن صبر و اعتماد به نفس کی بیشتره دو تا سوال پشت سر هم دادن که حل نشه.یادم میاد واسه کنکور کارشناسی هم سوالای اول ریاضی رو سخت میدادن تا ملت روحیشون ضعیف بشه
۰
ارسال: #۹

درهم سازی تست ۹۰
آقایون من این مباحث رو که شما گفتین از کدوم کتاب باید یاد بگیرم ؟
توی کدوم کتاب یا منبعی کامل یادشون میده ؟
من هیچی نفهمیدم
تورو خدا راهنمایی کنیدو یه کتاب خوب در این زمینه با آدرس صفحه ی مربوطه بگید اگه می دونید
اگه کسی موضوع زیر رو بلده بگه از کدوم کتاب یادش بگیرم ؟
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
توی کدوم کتاب یا منبعی کامل یادشون میده ؟
من هیچی نفهمیدم
تورو خدا راهنمایی کنیدو یه کتاب خوب در این زمینه با آدرس صفحه ی مربوطه بگید اگه می دونید
اگه کسی موضوع زیر رو بلده بگه از کدوم کتاب یادش بگیرم ؟
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close