زمان کنونی: ۰۹ فروردین ۱۴۰۳, ۰۶:۲۰ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

شما این مطالب رو در مورد مضرات چای باور می کنید؟

ارسال:
۳۰ آبان ۱۳۹۰, ۱۱:۵۷ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۰ آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۱۹ ب.ظ، توسط maryami.)
شما این مطالب رو در مورد مضرات چای باور می کنید؟
سلام دوستان. من چون همیشه در طول روز کنار میز مطالعه‌ام لیوانی چای سبز یا سیاه قرار داره برای افزایش تمرکز و مخصوصا شبها برای جلوگیری از خواب آلودگی و مطالعه بیشتر و همچنین تامین آب مورد نیاز بدنم این مطلبی که در ادامه میارم خیلی گیجم کرد. البته گه گاه شیر هم استفاده می کنم اما چای خیلی بیشتر. هر موقع هم تو اینترنت سرچ می کردم کلی مطلب چه به زبان فارسی و چه به زبان انگلیسی در مورد فواید چای پیدا می کردم. حالا این مطلب رو پیدا کردم و یه مطلب مشابه که به زبان انگلیسی بود که کلی از چای بد گفتن. اگه واقعا ضرر داره گفتم بذارم دوستان هم بخونن اطلاع داشته باشن. چای دوست خوبیه وقتی درس می خونم. باید چی کار کرد؟ تو این مطلب نوشته انگلیسی‌ها چای رو به دربار ایران آوردند. خب خودشون هم ازش استفاده می کنن و کلی محققاشون درباره خواص چای خصوصا چای سبز تحقیق می کنن و مصرفش رو واسه پیشگیری از سرطان و کلی خواص دیگه که داره و تو مقاله هاشون ذکر می کنن به مردمشون توصیه می کنن Huh


چند واقعیت تلخ در مورد چای

١- بوته چای جزو معدود گیاهانی است که به دلیل وجود سموم فراوان در بافت آن، در طبیعت هیچ آفت جدی به جز انسان ندارد! مزارع این گیاه نیاز به سمپاشی ندارند و هیچ چرنده، پرنده، حشره و ... به آن نزدیک نمی شود. اگر در بین علوفه چهارپایان (هر نوع که باشند) حتی کمی برگ چای باشد، حیوان به محض جویدن آنها را از دهانش بیرون می ریزد!


٢- در بسیاری از مناطق کشاورزی، برای آن که احشام و سایر حیوانات به مزارع و کشتزارهای مختلف نزدیک نشده و زراعت را خراب نکنند، اطراف آنها را بوته چای می کارند. حیوانات با مشاهده بوته چای به مزرعه نزدیک نمی شوند!


٣- اولین وارد کننده تخم این گیاه به ایران در اوایل دوره قاجار انگلیسی‌ها بودند که با همکاری عناصر خودفروخته ای در دربار قاجار، کشت این گیاه و نوشیدن دم کرده آن را در ایران رواج دادند. عکسالعمل بعضی حکما و افرادِ سلیم النفس آن دوران در برابر این حرکت پلید استعماری شدید بود. در یکی از نامه هایی که به دربار قاجار نوشته شده است آمده: «چرا می خواهید گیاهی را در ایران رواج دهید که حتی الاغ‌ها از نزدیک شدن به مزارع آن خودداری می کنند! چای مولد سودا در بدن و سودا مقدمه سرطان است!». واقعیت آن است که حکمای ایران زمین از چند هزار سال قبل با این گیاه آشنایی داشته و به خوبی می دانستند که این گیاه ارزش غذایی نداشته، بلکه مصرف غیر دارویی آن مضر است.


۴- موادی که در اصطلاح علم شیمی ساختار مولکولی حلقوی دارند (مواد آروماتیک) سرطان زا هستند. «پلی فنول» یکی از مواد آروماتیک است که چای هم این ماده را دارد. فنول چیست؟ فنول یک ماده دارای ترکیبات حلقوی است که بر روی پوست، کبد و سیستم گوارش اثرات نامطلوبی می گذارد. جالب اینجاست که قریب به اتفاق مواد معطر شیمیایی که در کارخانجات به چای اضافه می کنند هم جزء مواد آروماتیک و سرطان زا هستند! (گل بود به بلبل هم آراسته شد!!)


۵- مصرف چای (خصوصاً پس از غذا که سال هاست عادت بسیاری از ایرانیان شده است) جلوی جذب آهن معدنی موجود در غذاها توسط بدن را می گیرد که در نتیجه منجر به بروز بیماری کم خونی مزمن در مصرف کنندگان می شود. چای دارای ترکیباتی به ‌نام تانن است که مزه‌ تلخ چای را ایجاد می کند. تانن‌ها با آهن، ایجاد رسوب می‌ نمایند و این رسوب به دلیل درشتی ملکول و سنگینی، غیر قابل جذب توسط بدن است. لذا در صورتی که غذای مصرفی دارای آهن بوده و بلافاصله بعد از آن چای مصرف شود، از جذب آهن آن جلوگیری می کند. فراموش نکنید که عارضه کم خونی خود باعث ده‌ها بیماری دیگر در بدن می شود.


۶- همان گونه که گفته شد چای دارای ماده ای است به نام تانن. این ماده بسیار مدرر است و به همین خاطر مایعات بدن را دفع کرده و پلاسما غلیط می شود. آنزیم‌ها در پلاسمای غلیظ نمی تواننند فعالیت کنند و به همین خاطر مواد زاید در بدن انبار شده و موجب بیماری های گوناگون می شود. ضمناً تانن موجب فعالیت بیش از حد سلول های اپیتلیال کلیه شده و کلیه را به مرور از کار می اندازد! Undecided


٧- گیاه چای دارای ماده ای است به نام اگزالیک اسید، که مسموم کننده بوده و اختلالات متابولیسمی ایجاد می کند. این ماده در کلیه رسوب کرده و سنگ های کلیوی اگزالیک را موجب می شود.


٨- مصرف زیاد چای دندان‌ها را لک دار و سیاه می کند.


٩- چای ترشح اسید معده را تحریک می کند و همچنین به دلیل ماهیت اسیدی خود، در بروز زخم معده مؤثر است.


١٠- در هر فنجان چای بین ۶۰ تا ۷۵ میلی گرم «کافئین» وجود دارد که LDL خون را افزایش می دهد و عاملی می شود برای انفارکتوس های قلبی و مغزی Dodgy ‌، ولی البته آرام بخش است و در دراز مدت اعتیاد ایجاد می کند!


١١- به دلیل وجود مقدار زیادی از ماده کافئین در چای، براى عده اى باعث تحریک اعصاب و یا تپش قلب می شود. همچنین نوشیدن چاى پررنگ براى خانم‌ها احتمال ابتلا به سرطان سینه را افزایش مى دهد. Confused


١٢- ماده آرام بخش دیگری در چای وجود دارد به نام «تئین» که محرک سیستم اعصاب سمپاتیک است و موجب افزایش ترشح آدرنالین می شود. تئین موجب کاهش مقدار منیزیم داخل سلول‌ها می شود. منیزیم ماده ای است که در سلول قرار دارد تا با انواع سرطان‌ها مبارزه کند و با نوشیدن چای این ماده مفید از بدن خارج می شود. Huh


١٣- به نظر شما چرا اغلب افراد چای خور جدی، هنگامی که تصمیم به ترک چای می گیرند با علایمی مشابه با علایم معتادان مواد مخدر در هنگام ترک مواد مذکور (همچون سردرد، بی خوابی، بی حوصلگی، آشفتگی روحی و ...) مواجه می شوند؟! آیا این موضوع که ادعا شده است سال هاست تولید کنندگان چای در کشورهای خارجی برای حفظ مشتریان خود به چای مواد افزودنی مضر و اعتیادآوری اضافه می کنند قابل اعتنا نیست؟


١۴- چند نفر معتاد به مواد مخدر را می شناسید که سیگاری نباشند؟ و چند نفر سیگاری را می شناسید که چای خورهای قهاری نباشند؟! چای به دلیل مواد افیونی طبیعی که در خود داشته و مواد شیمیایی که در فرآیند تولید توسط بسیاری از تولیدکنندگان به آن اضافه می شود، مقدمه ای برای آمادگی بدن جهت پذیرش انواع اعتیادها به مواد مضر دیگر است.


١۵- اگر دقت کنید قریب به اتفاق مواد سمی در طبیعت دارای طعم تلخ می باشند. شاید پروردگار مهربان با این گونه خلقت خواسته است به موجودات هشدار دهد که چه موادی خوراکی نیستند و باید از آنها پرهیز کنند. چای یکی از تلخ ترین گیاهان موجود در طبیعت است که البته با روش های مختلف سعی در کاهش این تلخی و صد البته عادت دادن ذایقه مردم به آن دارند.


١۶- همه این‌ها که گفته شد برای چای سبز که خشک شده سریع برگ سبز چای می باشد صادق است. چای سیاه که دم کرده مضرتری از چای سبز است با انبار کردن برگ سبز چای در مکان های گرم، پوسیده شدن و تخمیر این برگ ها، تغییر رنگ آنها به قهوه ای و سیاه (مشابه عملی که باغبانان در وسط باغ با بر روی هم تلنبار کردن برگهای درختان انجام می دهند تا پوسیده شده و تبدیل به کود گردند)، سپس خشک کردن این برگهای پوسیده بدست می آید!


١٧- بدتر از چای سبز و چای سیاه، چای های جدید طعم داری هستند که دارای اسانس های شیمیایی مختلف بوده و تمامی مضرات دو نوع چای قبلی را دارند بعلاوه مضرات مواد شیمیایی عطری و طعم دهنده های مصنوعی! (هرچه خوبان همه دارند تو یک جا داری!!)


١٨- یکی از موارد مرسوم در جامعه ما (خصوصا در مراسم، جشن ها، سمینارها و ...) مصرف بسیاری از نوشیدنی‌ها در لیوان های یک بار مصرف پلاستیکی است. این ظروف به خصوص در مجاورت با نوشیدنی های داغ به سرعت مواد فوق العاده سمی و خطرناک نفتی را آزاد می کنند. برای امتحان می توانید در یکی از این لیوان‌ها چای داغ بریزید و چند دقیقه ای کنار بگذارید تا سرد شود. خواهید دید که پرده ای از مواد نفتی روی آن می بندد!


١٩- در انواع چای های بسته ای (معروف به Teafix یا Lipton)، ضایعات/ته مانده های چای که قابل ارایه به شکل عادی نیستند در بسته های کاغذی که برای جلوگیری از وارفتن آنها در آب جوش، پروسه های شیمیایی مختلفی روی آنها انجام شده و آغشته به انواع مواد مضر هستند قرار می گیرند. پاره ای از مواد شیمیایی موجود در کاغذ مذکور در آب جوش حل شده و وارد بدن مصرف کننده می شوند!



٢٠- ابو علی سینا (نابغه طب اسلامی) در طب سنتی از چای به عنوان ماده پست غذایی نام می برد و از آن فقط برای مصارف درمانی در شرایط خاص استفاده می کرده است. Sad


٢١-ممکن است علیرغم خواندن موارد فوق به دلیل تبلیغات زیادی که در قالب مقالات و اخبار مختلف شبه علمی به خورد جامعه داده می شود، هنوز باور نکرده باشید که مصرف این نوشیدنی همه جا تا این حد مضر است. بسیاری می پرسند که اگر واقعاً چای مضر است پس چرا این قدر در رسانه‌ها از آن تعریف شده و در همه جا مصرف می شود؟ پاسخ آن است که اولاً ما نفی نمی کنیم که چای فواید اندکی نیز دارد، اما این فواید قابل مقایسه با مضرات فراوان آن نیستند. مانند شراب و قمار که خداوند متعال در قرآن کریم در مورد آنها می فرماید: «از تو در مورد شراب و قمار می پرسند، بگو در آنها منافعی هست، اما ضررهای آنها بسیار بیشتر است». ثانیاً فراموش نکنید که تجارت چای گردش مالی میلیاردی در سراسر جهان دارد. به نظر شما مافیاها و کارتل های تجاری بزرگی که از این راه منافع و سود سرشاری می برند به این راحتی اجازه می دهند که حقایق برای مردم آشکار شوند؟! فراموش نکنید که در اوایل قرن بیستم شرکت های سازنده سیگار و دخانیات به پاره ای از دانشمندان بی وجدان مخفیانه پول می دادند تا مقالات به ظاهر علمی در رد خطرات دخانیات و حتی طرح فواید استفاده از آن نوشته و در مجلات معروف علمی آن زمان چاپ کنند. اسناد این تبانی های بزرگ و کثیف در اواخر قرن بیستم منتشر شد، یعنی زمانی که همه ذینفعان ماجرا مرده بودند و مضرات بلای خانمانسوز دخانیات بر همه آشکار شده بود! دور از واقعیت نیست که گفته شود مشابه چنین اتفاقاتی در زمانه ما هم برای چای، موبایل، نوشابه، سوسیس، کالباس و سایر موارد مشابه رخ می دهد و این ما هستیم که باید عقلمان را قاضی کرده و سلامتی خود و اطرافیانمان را فدای مطامع مادی عده ای از خدا بی خبر نکنیم.


٢٢- بعضی می پرسند اگر مصرف چای این قدر مضر است چرا خداوند آن را آفریده است؟! پاسخ ساده است: خداوند حکیم هیچ موجودی را در عالم بدون دلیل و حکمت خلق نکرده است، اما این به معنی آن نیست که هرچه آفریده شده خوردنی و دارای ارزش غذایی است!! بوته چای یکی از بهترین گیاهانی است که می تواند هوا را از انواع آلودگی‌ها پاک کرده و حجم زیادی اکسیژن تولید کند. دلیل آن که هوای مزارع چای بسیار مطبوع است نیز همین واقعیت می باشد. در حقیقت بشر امروز اگر عاقلانه فکر کند باید به جای خوردن برگهای چای، بوته آن را به عنوان یک تصفیه کننده عالی هوا در سرتاسر معابر شهرها بکارد. شاید یک دلیل دیگر برای آن که مصرف خوراکی چای مضر است همین باشد که این گیاه سموم موجود در هوا را به خود جذب می کند! همچنین به دلیل این که گیاه چای اسیدی است، ماده ضد عفونی کننده خوبی می باشد. لذا برای شستشوی چشم های عفونی و لثه های عفونی مفید است. در طب سنتی برای درمان چشم عفونی شده نوزادان در عوض انواع و اقسام داروهای شیمیایی و آنتی بیوتیک های دارای اثرات مضر جانبی فراوان، با استفاده از آب جوشانده چای چشم نوزاد را طی چند نوبت شستشو می دهند.


٢٣-اگر می پرسید که چه باید کرد، عرض می کنم: اولاً اطلاع رسانی وسیع در بین همه آنها که دوستشان داریم. ثانیاً رواج ده‌ها دم کرده طبیعی خوش طعم، مفید و باصرفه که جانشینان بسیار مطلوبی برای چای مضر هستند در سطح جامعه (برای شروع از خانه خود و نزدیکانتان شروع کنید). به عنوان مثال می توانید به تناوب از جوشانده بادرنج بویه (گیاه مورد علاقه زنبور عسل که جوشانده آن مورد استفاده بسیاری از بزرگان تاریخ نیز بوده است)، دم کرده برگ گیاه به لیمو (گیاهی با برگ های شبیه نعنا، با شربت به لیمو اشتباه نکنید)، دم کرده میوه نسترن، دم کرده گل گاوزبان، دم کرده بابونه، جوشانده تخم گشنیز (به صورت آسیا شده)، دم کرده پونه، دم کرده زنجبیل، دم کرده زیرفون، دم کرده برگ تیول و ... ده‌ها جوشانده و دم کرده طبیعی و مفید دیگر که به تفصیل در بخش مقالات درج شده است، استفاده کنید.


منابع:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.



مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

If you have built castles in the air
your work need not be lost
that is where they should be
Now put foundations under them
Henry David Thoreau
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: redrose , Pegasus
ارسال:
۳۰ آبان ۱۳۹۰, ۰۳:۰۵ ب.ظ
شما این مطالب رو در مورد مضرات چای باور می کنید؟
فکر کنم این دیگه خیلی یکطرفه به قاضی رقته. دیگه به این شدت هم نیست. در مورد ورودش هم تا اونجا که من قبلا شنیده بودم چای از هند وارد ایران شده اون هم توسط یک ایرانی.

از زندگانیم گله دارد جوانیم
شرمنده ی جوانی از این زندگانیم
"شهریار"
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: maryami
ارسال:
۳۰ آبان ۱۳۹۰, ۰۳:۱۳ ب.ظ
شما این مطالب رو در مورد مضرات چای باور می کنید؟
والا بعضی روستایی‌ها مثل روستایی های کرد رو من دیدم که چایی به سیاهی قیر می خورن! همه هم بالای ۱۰۰ سال عمر دارن!

الهی و خلّاقی و حِرزی و مَوئلــی اِلیکَ لَدَی الاِعسارِو الیُسرِ اَفزَعُ
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: maryami , Pegasus
ارسال:
۳۰ آبان ۱۳۹۰, ۰۳:۲۰ ب.ظ
شما این مطالب رو در مورد مضرات چای باور می کنید؟
(۳۰ آبان ۱۳۹۰ ۰۳:۱۳ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط:  والا بعضی روستایی‌ها مثل روستایی های کرد رو من دیدم که چایی به سیاهی قیر می خورن! همه هم بالای ۱۰۰ سال عمر دارن!
من هم یه مادربزرگ دارم ۹۵ سال داره روزی بالای ۳۰ تا چای میخوره. هنوز هم در سلامت کامل بسر میبره!

من اگر چه بندگی را به خدا رسانده باشم
همه بنده ام خدایا به تو می رسد خدایی

بکشان به عاشقانت که کشی به جرم عشقم
مگرم نه وعده دادی که کشی و بر سر آیی

اگه میخوای منو بازم ببینی
من همینجام پشت اون لبخند قدیمی
حلال کنید
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: Helmaa , maryami , firouzi.s , Pegasus
ارسال:
۳۰ آبان ۱۳۹۰, ۰۳:۳۶ ب.ظ
شما این مطالب رو در مورد مضرات چای باور می کنید؟
خدا حفظشون کنه Smile

الهی و خلّاقی و حِرزی و مَوئلــی اِلیکَ لَدَی الاِعسارِو الیُسرِ اَفزَعُ
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: mamat , انرژی مثبت
ارسال:
۳۰ آبان ۱۳۹۰, ۰۳:۵۱ ب.ظ
شما این مطالب رو در مورد مضرات چای باور می کنید؟
من که نمی خونم!
من چایی می خورم
اگه نخورم از افسردگیش می میرم!

قبل از ایجاد تاپیک جدید فقط ۴ دقیقه در تالار جستجو کنیم.....
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: maryami
ارسال:
۳۰ آبان ۱۳۹۰, ۰۳:۵۹ ب.ظ
RE: شما این مطالب رو در مورد مضرات چای باور می کنید؟
پس صبحا و عصرا چی بخوریم مغزمون روشن شه راه بیوفتهDodgy
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: انرژی مثبت , maryami
ارسال:
۳۰ آبان ۱۳۹۰, ۰۴:۳۶ ب.ظ
شما این مطالب رو در مورد مضرات چای باور می کنید؟
با اینکه من چایی را دوست میدارم...چایی هم مرا ولی با ۹ صد در صد موافقم...
شاید میخواسته بگه هرچیزی افراط و تفریطش بده...ولی ۱کی رو میشناسم چایی خور به تمام معناست اما دندوناشم از من بهتره...



پشت هر کوه بلند ، سبزه زاریست پر از یاد خدا ؛
و در آن باغ کسی می خواند :
که خدا هست ؛ دگر غصه چرا .....
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: maryami
ارسال:
۳۰ آبان ۱۳۹۰, ۰۴:۵۶ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۰ آبان ۱۳۹۰ ۰۴:۵۹ ب.ظ، توسط Breeze.)
RE: شما این مطالب رو در مورد مضرات چای باور می کنید؟
هر ماده ای در کنار فوایدی که برای بدن داره صد در صد مضراتی هم داره .. و این چیزیه که فقط در مورد چای صدق نمیکنه و همه خوراکی‌ها رو شامل میشه ..
از اینکه چای یک ماده کافئین دار‌، اعتیاد آور (البته نه به معنای معتاد هایی که گوشه خیابان چرت میزنند)، تیره کننده دندانها و دافع آهن خون است شکی نیست .. ولی هزار و یک فایده هم داره که اگه یه کوچولو سرچ کنیم میتونیم فواید اونو هم ببینیم..
ضمنا اونایی که کارتون سفرهای مارکوپولو رو دیدن میدونن که چای در اون زمان از هندوستان وارد ایران شد(البته تخم گیاه رو نمیدونم)...
و یه چیز دیگه این که معمولا چارپایان تمایل به خوردن چیزهای تلخ ندارند.. همه میدونیم که اسب‌ها قند خیلی دوست دارندBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinTongue... شاید دلیل این که چای رو نمیخورن تلخ بودن بیش از حد آن هستش که این تلخی بیش از حد رو در طعم چای سبز همه تجربه کردیم.
و یه چیز دیگه که چای سبز خواص خوب چای رو حفظ میکنه پس بهتره تا حد ممکن چای سبز بخوریم .. پس از خوردن غذا بلافاصله چای نخوریم تا آهن بدن کم نشه .. و اینکه در هر چیزی حد تعادل رعایت بشه نه افراط و نه تفریط چون یه بار دیگه هم میگم‌: هر ماده ای در کنار خواص مفیدی که داره خواص مضر هم داره...
ضمنا چای کیسه ای آخر کثیف کاریه .. راست میگه.. نخورید
همگی شاد و موفق و سلامت و پایدار باشیدBlush

[تصویر:  2hpj6v9.png]
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: sima2 , انرژی مثبت , maryami , Maryam-X , موج
ارسال: #۱۰
۳۰ آبان ۱۳۹۰, ۱۱:۰۲ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۰ آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۴۹ ب.ظ، توسط yarandish.)
RE: شما این مطالب رو در مورد مضرات چای باور می کنید؟
(۳۰ آبان ۱۳۹۰ ۰۴:۵۶ ب.ظ)saam نوشته شده توسط:  هر ماده ای در کنار فوایدی که برای بدن داره صد در صد مضراتی هم داره .. و این چیزیه که فقط در مورد چای صدق نمیکنه و همه خوراکی‌ها رو شامل میشه ..
از اینکه چای یک ماده کافئین دار‌، اعتیاد آور (البته نه به معنای معتاد هایی که گوشه خیابان چرت میزنند)، تیره کننده دندانها و دافع آهن خون است شکی نیست .. ولی هزار و یک فایده هم داره که اگه یه کوچولو سرچ کنیم میتونیم فواید اونو هم ببینیم..
ضمنا اونایی که کارتون سفرهای مارکوپولو رو دیدن میدونن که چای در اون زمان از هندوستان وارد ایران شد(البته تخم گیاه رو نمیدونم)...
و یه چیز دیگه این که معمولا چارپایان تمایل به خوردن چیزهای تلخ ندارند.. همه میدونیم که اسب‌ها قند خیلی دوست دارندBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinTongue... شاید دلیل این که چای رو نمیخورن تلخ بودن بیش از حد آن هستش که این تلخی بیش از حد رو در طعم چای سبز همه تجربه کردیم.
و یه چیز دیگه که چای سبز خواص خوب چای رو حفظ میکنه پس بهتره تا حد ممکن چای سبز بخوریم .. پس از خوردن غذا بلافاصله چای نخوریم تا آهن بدن کم نشه .. و اینکه در هر چیزی حد تعادل رعایت بشه نه افراط و نه تفریط چون یه بار دیگه هم میگم‌: هر ماده ای در کنار خواص مفیدی که داره خواص مضر هم داره...
ضمنا چای کیسه ای آخر کثیف کاریه .. راست میگه.. نخورید
همگی شاد و موفق و سلامت و پایدار باشیدBlush

فکر می کنم اولین کسی به صراحت در مورد بدی چای صحبت کرد دکتر خدادادی بود‌، من چند تا از Voice شو دارم ،این شخص حتی شماره موبایلشو داده تا هر کی تونست ثابت کنه چای برا قلب خوبه با دلیل علمی با ایشون تماس بگیره و ایشون کمک هزینه حج عمره رو بهشون بده !
از نظر من شخص با سوادیه اما از اونجا که دوست ندارم چای خوردن را ترک کنم ،حرفاشو قبول ندارم Big Grin
اما پیشنهاد می کنم به سایت دکتر خدادادی که به نام
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
ثبت شده سری بزنید (مخصوصا قسمت دانلود سخنرانی و متن هاش )

تو شاهکار خالقی ، تحقیر را باور نکن
بروی بام زندگی هرچه می خواهی بکش،زیبا و زشت پای توست، تقدیر را باور نکن
خالق تورا شاد آفرید،آزاد آزاد آفرید،پرواز کن تا آرزو،زنجیر را باور نکن
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: مازیار صفایی , maryami
ارسال: #۱۱
۳۰ آبان ۱۳۹۰, ۱۱:۵۳ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۰ آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۵۵ ب.ظ، توسط aatwo.)
شما این مطالب رو در مورد مضرات چای باور می کنید؟
خوب خیلی از چیزها هم ضرر دارن هم نفع
چای یک سری خواص و خوبیهاهم داره علاوه بر مضرات Smile
چای سیاه ؛‌ ضد آلزایمر است
دانشمندان انگلیسی در تحقیقات بلند مدت خود متوجه تاثیر چای سیاه بر جلوگیری از بیماری آلزایمر شده اند.
به گزارش واحدمرکزی خبر‌، این محققان معتقدند نوشیدن دو فنجان چای سیاه در روز خطر زوال عقل را تا ۵۵ درصد کاهش می دهد و کسانی که هر روز بین شش تا ده لیوان چای سیاه می نوشند تا شصت و سه درصد کمتر از بقیه در معرض خطر ابتلا به بیماری آلزایمر قرار می گیرند.

به گفته دانشمندان برخلاف آن چه که پیش از این تصور می شد این تاثیر به کافئین مربوط نمی شود و به «پلی فنول»ها یعنی آنتی اکسیدانهای طبیعی بستگی دارد که در چای وجود دارند و به همین دلیل قهوه نمی تواند تاثیر چای را بر مغز انسان داشته باشد.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
همین چای سیاهی که هر روز دم می کنید و نوش جان می کنید دارای فوایدی بسیار زیادی است

دو فنجان چای به اندازه پنج وعده سبزی، آنتی اکسیدان دارد.

چای از تشکیل لخته‌های خونی در سرخرگ‌های اصلی جلوگیری می‌کند. پلاک‌ها در واقع ترکیبی از چربی خطرناک و کلسترول هستند.

مصرف روزانه سه فنجان چای راهکاری موثر برای جلوگیری از حمله قلبی و سکته مغزی است.
به گزارش ایسنا، پزشکان دانشگاه غرب استرالیا در یک بازبینی جدید یادآور شدند که نوشیدن منظم چای سیاه یا چای سبز می‌تواند ۱۱ درصد خطر حمله قلبی و بیماری‌های قلبی را کاهش دهد.

چای از تشکیل لخته‌های خونی در سرخرگ‌های اصلی جلوگیری می‌کند. پلاک‌ها در واقع ترکیبی از چربی خطرناک و کلسترول هستند.

به گزارش روزنامه‌ تلگراف، متخصصان تغذیه معتقدند که به لحاظ تحویل آنتی اکسیدان‌ها، دو فنجان چای معادل پنج نوبت مصرف سبزیجات یا دو عدد سیب حاوی آنتی اکسیدان‌ها است. مزایای چای به طور چشمگیری به خاطر محتوای فلاوونوئید آن است.

فلاوونوئیدها در واقع محتویات آنتی اکسیدانی هستند که با بیماری‌های قلبی ـ عروقی تعامل دارند. هر یک فنجان چای بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلی‌گرم فلاوونوئید دارد. علاوه بر این‌ها میزان فلاوونوئید موجود در چای سیاه درست به همان اندازه چای سبز است.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
محققان با یادآوری این موضوع که چای یک نوشیدنی ارزان و بسیار رایج است می افزاید این امید وجود دارد که چای مانع بروز بیماری فراموشی در انسانها شود.

انگلیسی‌ها روزانه به طور متوسط ۱۶۸ میلیون فنجان چای می نوشند ولی آن را با شیر مخلوط می کنند که آنتی اکسیدانها را بی اثر می کند.
انواع چای و خواص آن‌ها


گیاه چای به ‌صورت بوته، درختچه یا درختی است با نام عملی THEA SINENSIS یا CAMELIA که از خانواده‌ی چای (THEACEAE) می باشد. این گیاه در نقاطی از جهان از جمله هندوستان، چین، سریلانکا، ژاپن، ایران و نواحی دیگر پرورش می ‌یابد. چون در سه فصل از سال (بهار، تابستان و پاییز) برگ‌ های آن برداشت می ‌شود، لذا در اکثر نقاط‌، چای به صورت بوته وجود دارد؛ ولی در صورتی که هیچ ‌گونه برداشتی از آن صورت نگیرد، کم کم مرتفع شده و به ‌صورت درختچه یا درخت در می ‌آید.

قسمت اصلی مورد استفاده‌ی بوته ‌ی چای، برگ آن است که به ‌صورت‌های مختلف تبدیل به انواع چای می ‌شود.

با توجه به این که در ایران دو نمونه چای سبز و چای سیاه وجود دارد و بسیاری از افراد از ماهیت آن‌ها اطلاع کاملی نداشته و خواص متعددی برای آن‌ها قائل می‌ شوند، در این مطلب انواع چای موجود در ایران و جهان و خواص مربوط به آن را بیان می کنیم.

لازم به ‌ذکر است که گیاه چای سبز و سیاه یکی است، ولی در نوع عمل آوردن آن‌ها تفاوت وجود دارد.


چای سبز(GREEN TEA)

در صورتی که برگ تازه‌ی چای را به سرعت خشک کنند، چای سبز به ‌دست می ‌آید. در این شرایط اجازه‌ی تخمیر به چای داده نمی ‌شود.

مهم ‌ترین خواص چای سبز شامل موارد زیر است:

ضد پوسیدگی دندان به ‌علت فلوراید بالا،

ضد سرطان معده و پوست ،

ضد خارش و التهاب حاصل از گزش حشرات،

تحریک سیستم ایمنی بدن.

چای سبز در کشور چین، ژاپن، ترکمن صحرای ایران و بعضی نقاط دیگر مصرف دارد. چای سبز را می ‌توان مانند چای سیاه، دم کرده و مصرف نمود.


چای سیاه یا معمولی(BLACK TEA)

در صورتـــی کـــه بـــرگ تــازه‌ی چـــــــای، مــورد عمـلیــات تـخمـیــر(FERMENTATION) قرار گیرد، تغییراتی در رنگ، بو، مزه و مواد و اثرات آن نسبت به چای سبز ایجاد می ‌شود. پس از مراحل تخمیر، آن را خشک کرده و بسته ‌بندی می‌ کنند.

با وجود این که امروزه چای معمولی به‌ عنوان یک نوشیدنی گرم با مصرف بسیار گسترده رو به ‌روست، ولی باید در نظر داشت که چای علاوه بر خوراکی بودن به‌ عنوان یک گیاه دارویی با اهمیت، دارای خواص متعددی است. با توجه به ‌قدمت شناخت چای توسط بشر و مصرف بسیار زیاد آن، هزاران تحقیق وسیع بر روی آن صورت گرفته که نشان دهنده‌ی اهمیت این گیاه با ارزش است.

تا کنون ۵۱ اثر مختلف از چای گزارش شده که مهم ترین این خواص عبارت‌اند از: ضد‌ درد، ضد آمیب، ضد آلزایمر (ضد فراموشی)، ضد آرتریت‌، ضد تصلب شرابین، ضد باکتری، ضد سرطان‌، ضد افسردگی، ضد قند خون‌، ضد التهاب، ضد جهش ژنی، ضد نیتروزآمین، ضد اکسیدان‌، ضد اسپاسم، ضد ویروس، قابض، مقوی قلب، محرک سیستم عصبی مرکزی، ادرار آور، محافظ کبد‌، کاهنده‌ی پرفشاری خون‌، محرک قدرت ایمنی بدن، کاهش دهنده‌‌ی چربی خون، کاهش دهنده‌ی تری گلیسریدها و محرک مجاری تنفسی.

خواص مذکور بین چای سبز و معمولی مشترک بوده و بسته به درصد مواد موجود در آن‌ها ممکن است در قدرت اثر آن‌ها تفاوت وجود داشته باشد.


چای اولونگ(OOLONG TEA)

در صورتی که برگ تازه‌ی چای به ‌صورت ناقص تخمیر شود، چای اولونگ به ‌دست می‌ آید. این‌ گونه چای در ایران و بسیاری از نقاط دنیا تولید نمی ‌شود، ولی در کشور چین تولید می ‌شود.

از خواص مهم چای اولونگ، کاهش کلسترول خون است که می‌ تواند در هر وعده‌ی غذای چرب، مقدار کلسترول خون را در حد متعادل نگه دارد. هم‌ چنین دانشمندان ژاپنی معتقد هستند که مصرف این نوع چای باعث کاهش فشارخون شده و می ‌تواند در جلوگیری از بعضی مشکلات قلبی- عروقی موثر باشد.

drink 8 glasses of water a day

یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: maryami , najme60
ارسال: #۱۲
۰۱ آذر ۱۳۹۰, ۱۲:۰۴ ق.ظ
RE: شما این مطالب رو در مورد مضرات چای باور می کنید؟
(۳۰ آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۰۲ ب.ظ)yarandish نوشته شده توسط:  فکر می کنم اولین کسی به صراحت در مورد بدی چای صحبت کرد دکتر خدادادی بود‌، من چند تا از Voice شو دارم ،این شخص حتی شماره موبایلشو داده تا هر کی تونست ثابت کنه چای برا قلب خوبه با دلیل علمی با ایشون تماس بگیره و ایشون کمک هزینه حج عمره رو بهشون بده !
از نظر من شخص با سوادیه اما از اونجا که دوست ندارم چای خوردن را ترک کنم ،حرفاشو قبول ندارم Big Grin
اما پیشنهاد می کنم به سایت دکتر خدادادی که به نام
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
ثبت شده سری بزنید (مخصوصا قسمت دانلود سخنرانی و متن هاش )

دکتر؟؟؟!!

الهی و خلّاقی و حِرزی و مَوئلــی اِلیکَ لَدَی الاِعسارِو الیُسرِ اَفزَعُ
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال: #۱۳
۰۱ آذر ۱۳۹۰, ۱۲:۱۸ ق.ظ
RE: شما این مطالب رو در مورد مضرات چای باور می کنید؟
(۰۱ آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۰۴ ق.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط:  
(30 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۰۲ ب.ظ)yarandish نوشته شده توسط:  فکر می کنم اولین کسی به صراحت در مورد بدی چای صحبت کرد دکتر خدادادی بود‌، من چند تا از Voice شو دارم ،این شخص حتی شماره موبایلشو داده تا هر کی تونست ثابت کنه چای برا قلب خوبه با دلیل علمی با ایشون تماس بگیره و ایشون کمک هزینه حج عمره رو بهشون بده !
از نظر من شخص با سوادیه اما از اونجا که دوست ندارم چای خوردن را ترک کنم ،حرفاشو قبول ندارم Big Grin
اما پیشنهاد می کنم به سایت دکتر خدادادی که به نام
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
ثبت شده سری بزنید (مخصوصا قسمت دانلود سخنرانی و متن هاش )

دکتر؟؟؟!!
پ.ن .پ یه متخصص موتورهای جت که یهو تصمیم گرفت بره طب شبیه ابوعلی سینا یاد بگیره‌! Big Grin

تو شاهکار خالقی ، تحقیر را باور نکن
بروی بام زندگی هرچه می خواهی بکش،زیبا و زشت پای توست، تقدیر را باور نکن
خالق تورا شاد آفرید،آزاد آزاد آفرید،پرواز کن تا آرزو،زنجیر را باور نکن
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال: #۱۴
۰۱ آذر ۱۳۹۰, ۱۲:۲۳ ق.ظ
RE: شما این مطالب رو در مورد مضرات چای باور می کنید؟
(۳۰ آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۵۳ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط:  خوب خیلی از چیزها هم ضرر دارن هم نفع
چای یک سری خواص و خوبیهاهم داره علاوه بر مضرات Smile
چای سیاه ؛‌ ضد آلزایمر است
.
.
.
.
.
.
مقدار کلسترول خون را در حد متعادل نگه دارد. هم‌ چنین دانشمندان ژاپنی معتقد هستند که مصرف این نوع چای باعث کاهش فشارخون شده و می ‌تواند در جلوگیری از بعضی مشکلات قلبی- عروقی موثر باشد.

منم کلی خواص از چای سبز و چای سیاه می دونم که حتی source انگلیسیشونو مطالعه می کنم می گم نکنه با غرض یا بی غرض بد ترجمه کرده باشن اگه فارسی بخونم. اما این مطلب می گه چای سرطانزاست و باعث سکته می شه. کلیه رو از کار میندازه و ....... که خب از مضرات عادی ای که یه ماده غذایی می تونه داشته باشه جدی تره. گفتم نکنه در اثر نوشیدن چای چند سال دیگه سرطان بگیرم Sad دلخوشیم در کنار درس خوندنم نوشیدن چای سبز و سیاهه آخه چای سبز تمرکز رو افزایش می ده. الان دیگه نمی دونم از این چیزا کدومش درسته Huh

If you have built castles in the air
your work need not be lost
that is where they should be
Now put foundations under them
Henry David Thoreau
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: redrose
ارسال: #۱۵
۰۱ آذر ۱۳۹۰, ۱۲:۲۵ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۱ آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۲۷ ق.ظ، توسط ronaldo.)
RE: شما این مطالب رو در مورد مضرات چای باور می کنید؟
منکه چایی نخورم نمیتونم بازی کنم Big Grin
چایی بهترین نوشیدنیهTongue هم تو گرمای تابستون و مخصوصا تو سرمای زمستون هیچی مثل یه لیوان چای داغ آدم رو سر حال نمیاره Wink
منم حدودا روزی ۱۰ تا لیوان چای میخورم Big Grin خیلی کم آب میخورم Tongue فقط چایی Rolleyes

کسی که اندرز ارزان را رد کند طولی نمی کشد که پشیمانی را با قیمت گرانی خریداری خواهد کرد.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: mamat , maryami


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  اگر بیش از سه سال از عضویت شما در مانشت میگذرد:بگویید کجایید و چه میکنید؟ Fardad-A ۸۳ ۵۵,۶۵۹ ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ
آخرین ارسال: clint
  نظر شما راجب بهترین موسسه برای کنکور ارشد کامپیوتر vahid_sh@hotmail.com ۶۵ ۳۹,۵۰۳ ۰۲ بهمن ۱۴۰۰ ۱۲:۵۴ ب.ظ
آخرین ارسال: Hadi7590
  کمک در باره این تروجان Ghasemiyeh ۲ ۲,۶۱۸ ۲۵ آذر ۱۴۰۰ ۰۳:۰۰ ق.ظ
آخرین ارسال: one hacker alone
  چگونه این خطا را موقع اجرای sql server 2014 رفع کنم ؟ farahnaz ۲ ۲,۵۹۲ ۱۹ مهر ۱۳۹۹ ۰۲:۱۸ ق.ظ
آخرین ارسال: farahnaz
  سن واقعی بدن خود را حساب کنید fahimehazimi ۷۱ ۳۵,۱۱۱ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ ۰۴:۱۰ ب.ظ
آخرین ارسال: gerdoo_456
  ۱۲ کد شگفت‌انگیز موبایل خود را کشف کنید elecomco ۰ ۲,۳۸۵ ۰۴ خرداد ۱۳۹۹ ۰۸:۳۵ ب.ظ
آخرین ارسال: elecomco
Rainbow خودتونو معرفی کنید! marvelous ۹ ۱۰۵ ۲۳ اسفند ۱۳۹۸ ۰۳:۴۲ ب.ظ
آخرین ارسال: marvelous
  پایتون (طراحی وب یا دیتا ساینس؟) مساله این است... sirvan.t ۲ ۳,۱۹۶ ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ ۱۲:۰۱ ب.ظ
آخرین ارسال: sirvan.t
Shocked کامپیوتر یا هنر، مسئله این است arian_61 ۲ ۴,۲۰۰ ۲۵ دى ۱۳۹۸ ۱۱:۳۱ ق.ظ
آخرین ارسال: packationmachinery
  درآمد شما در سایت هایی مثل کافه بازار و مایکت چقدر است؟ applepeach ۴ ۷,۴۹۹ ۲۵ دى ۱۳۹۸ ۱۱:۲۵ ق.ظ
آخرین ارسال: packationmachinery

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?


نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?


نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close