(۱۱ مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۳۴ ب.ظ)ssjj نوشته شده توسط: میگن سه چهار روز
اما من اخر سر زنگ زدم تا بهم دادن کد رو
(۱۱ مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۱۰ ب.ظ)si.mozhgan نوشته شده توسط: (11 مهر ۱۳۹۰ ۰۷:۲۲ ب.ظ)Majid gh نوشته شده توسط: هر کار کردم یه تاپیک بزنم نشد که نشد
واسه همین اینجا میزارم توضیع دروس It+ سال ۹۰
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مرسی.مشاورم برام ارسال کرده بود . دونستنش خیلی مفیده . شما برای هوش چی می خونین؟ خصوصا برای بخش های آخرش که تو راسل خوب توضیح نداده اما این سالها ازش سوال دادن؟
برای هوش فقط پوران و پارسه
بجز اینها منبع خوب دیگه نیست
واسه رشته ای تی پوران کافیه اینجور که میگن
شما چی میخونین؟
دوستان توی سامانه همپا ثبت نام کردید؟
برای فصل های اول پوران کافیه . اما فصل های آخر رو کامل توضیح نداده. فعلا که پوران می خونم . اون فصلها مربوط به ۲۵ درصد چهارمه . اونموقع یه فکری می کنم الان نمی خوام روش فکر کنم
من ثبت نام کردم اما هیچی نشد! بازم که ایمیل و کدم رو می زنم می گه اشتباهه!
ب.ن الان امتحان کردم وارد سیستم همپا شد . اینجا باید چیکار کنیم ؟
(۱۲ مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۰۹ ق.ظ)shahrzad sara نوشته شده توسط: سلام دوستان شماها واسه زبان چی میخونین من هنوز شروع نکردم واسه زبان وپایه زبان هم ضعیفه چیکارکنم؟؟؟؟؟؟چی بخونم؟؟؟
تو کنکور ۵ تا گرامر می آد+ ۱۰ تا لغت (جای خالی)+۱۵ تا ریدینگ
پس لغت و ریدینگ مهمتره. برای لغت ۵۰۴ و اگه وقت داشتین essential words for toefl رو بخونین .
برای ریدینگ هم کتاب زبان تخصصی پارسه خوبه . اگه دوست داشتین ویس های مظفری که منطبق بر همین کتابه رو هم گوش کنین که کاملا متوجه بشین.
در ضمن آخر کتاب زبان تخصصی پارسه یه بخش لغات هست که خلاصه ای از لغات اون دو تا کتابیه که گفتم . بیشتر اون لغات پرکاربرد رو آورده که اونارم بخونین.
برای خوندن لغات یا از نرم افزارهای لایتنر و نارسیس ویا از جعبه لایتنر استفاده کنید . خیلی خیلی بهتره.