(۱۲ فروردین ۱۳۹۹ ۰۸:۱۱ ب.ظ)هوشیار بهرنگی نوشته شده توسط: از امروز ساعت هشت وهشت دقیقه دوازده فروردین نود و نه. شروع میکنم با امید خدا با درس ریاضی گسسته.
هدف: رتبه یک تمامی گرایشهای ارشد کامپیوتر سال ۱۴۰۰ با توکل به لطف خدا. ان شاءالله.
لطفا شما هم شروع کنید سرفصل مشترک بدید که با هم ببریم جلو. تا اون موقع من گسسته میخونم.
سلام و خدا قوت
بسیار بسیار عالی
امیدوارم با انرژی و آرامش مسیر رو برید و به هدفتون برسید.
(۱۲ فروردین ۱۳۹۹ ۱۰:۰۵ ب.ظ)marvelous نوشته شده توسط: ممنونم از هر دوتون
من برنامه رو تا پنج شنبه شب حتما قرار میدم اینجا.
خدا رو شکر کمی بهترم ولی میخوام امشب رو هم استراحت کنم تا این سردرد فعلا ریشه کن بشه. درسته که علت سردرد های من اون دو تا تومور هستن، ولی به نظرم این استرس های این اواخر هم بی تاثیر نبودن.
به هر حال دیگه میخوایم استرس رو هم بزاریم کنار و درس بخونیم.
سلام، روز به خیر
خواهش می کنم
خیلی خوشحالم حالتون بهتره
دقیقا کار خوبی میکنین، الهام خانوم سعی کنین مواقع کار یا درس تایم استراحت ها رو یکم بیشتر قرار بدین که اذیت نشین
بله مطمئنن استر های این شرایط هم موثر میتونه باشه، الهام جان نمیدونم مدیتیشن انجام میدین یا نه ولی به نظرم اگه انجام بدین خیلی خوبه برای کاهش استرس و شلوغی های ذهن، خیلی آروم میکنه آدم رو.
من مدتی هست انجام میدم و واقعا آرامش و کلا کیفیت زندگی و حالم بیشتر شده و خودم حسش میکنم این رو.
به نظرم آقای بهرنگی هم انجام بدن خیلی خوبه، یکی از دوستانم مشاور هستن و اروپا زندگی میکنن، گفتن که توی اروپا و امریکا خیلی جاها مدیتیشن داره مثل مسواک زدن یه کار روتین میشه به خاطر اینکه آدم ها خیلی پراسترس تر شدن به نسبت دهه های قبل و کلا زندگی ها پیچیده تر شده به خصوص برای ما ایرانی ها که فکر میکنم واقعا همه مون نیاز داریم به همچین چیزهایی.
(۱۴ فروردین ۱۳۹۹ ۱۲:۲۲ ب.ظ)marvelous نوشته شده توسط: خب دوستان
اینم از برنامه ی هفته ی اول که از فردا هم شروع میشه. روزهای پنج شنبه رو خالی گذاشتم برای جبران، رفع اشکال و همینطور دوره. توجه داشته باشید که برنامه به این شکل نمیمونه و هر هفته شکلش عوض میشه. ولی اگه با این برنامه که میدم پیش برین قول میدم تا موقع کنکور مطالب رو خوردین و حسابی مسلط هستین. خودم هم با این برنامه شروع میکنم.
توجه کنید که مدت زمانی که برای هر درس در نظر گرفته شده ۱۲۰ دقیقه یا دو ساعت هست. البته برای زنگ چهارم که زبان باشه، این دیگه میل با خودتونه که چقدر وقت رو به زبان اختصاص بدین. چون زبان یه درسیه که یکی توانمند هست درش و یکی احتیاج داره که بیشتر کار کنه. مثلا من خودم ترجیح میدم که برای زبان فقط تست بزنم.
و اما در مورد این مقدار از دروس که گذاشتم، ممکنه به نظرتون بیاد که خیلی زیادن برای هفته ی اول. ولی باور کنین که بر اساس اون منابعی که گفتم، این مقدار درس به اندازه ی پشه ای بیش نیست. خصوصا فصلهای اول که بیشتر معرفی و دوره ی دانسته های خودمون هستن. در ضمن من سطح شما رو برای هفته ی اول نمیدونستم و باهاتون آشنایی نداشتم به اون صورت، بنابراین اگه این هفته برنامه یه کم سنگین بود، یا احساس کردین یه کم کمه، سنگین ترش میکنیم یا کمترش میکنیم. به هر حال من برای این هفته جوری برنامه گذاشتم که راحت وقت دارین هر فصل رو بخورین.
اگه دوست دارین ریاضی های دیگه هم اضافه بشن به برنامه، این کارو خواهم کرد. شما فقط لازمه که بگین کدوم درسها رو دوست دارین که به برنامه اضافه بشن. ولی من اگه جای شما بودم، روی ریاضی زیاد سرمایه نمیزاشتم. و همینقدر که به گسسته و آمار احتمالات بها میدم کافی بود. البته از نیمه ی راه معادلات دیفرانسیل رو هم اضافه میکنیم. باز همه ی اینا بر اساس نظر جمعه. دوس دارم با نظر هم این برنامه رو بریزیم که هممون بتونیم باهاش پیش بریم و کسی مشکلی نداشته باشه.
روزهای پنج شنبه هم اینجا جمع میشیم و رفع اشکال میکنیم و باهم تبادل اطلاعات میکنیم. در ضمن فرصتی هست که اگه درسی رو نرسیدیم کامل بخونیم ، ادامه بدیم و کاملش کنیم.
اینم از برنامه ی این هفته ی ما
سلامی دوباره
متشکر بابت لطف و برنامه و توضیحات
الهام جان من الان برنامه رو دیدم یکم شوکه شدم چرا شروع برنامه از فرداست که جمعه است؟
و راستش من هنوز هم در حال تحلیل و یکم فکر روی هدفم هستم، برای همین سعی می کنم زودتر آماده بشم.
ولی خوشایند بودش برنامه، یاد زمان دانشگاه و مدرسه افتادم به خصوص مدرسه که زنگ اول دوم سوم اینا داشتیم، یادش به خیر چقدر عمر زود میگذره