(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ ۰۲:۴۵ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: من یه چیزی می گم یکم جنجالی ولی دوست دارم روش بحث کنیم .
یکی از دخترا بهم گفت پسری که ۳۲ سالشه و سن بالا محسوب میشه بره یه دختر ۳۰ ساله بگیره من بهش گفتم اصولا پسرا دنبال دختر سن پایین هستن سن پایین به این صورت که پسری که ۳۲ الی ۳۵ سالشه میره دنبال یه دختر ۲۴ ساله نه یه دختر هم سن خودش 
ای بابا... راستش منم قدیم همینطوری فکر میکردم مثل خیلی از پسرا... یعنی راستش نفسم از جای گرم بلند میشد. الان میگم یه نفر نباید نباید ازدواج کنههه مگر یکی پیدا بشه که نه تنها سنش برات مهم نباشه بلکه کلی چیزای سطحی دیگه اش هم برات مهم نباشه.
من پسر اگر بخوام صرفا برای چیزای ظاهری ازدواج کنم البته که میرم سراغ ۱۸ ساله اش چرا که نه؟! ولی واقعیت اینه توی جامعه و شرایط امروز همچین ازدواجی خیلی استرس اوره چون معلوم نیست تهش چی میشه. بهتره مجرد باشه ادم تا روی سن و رنگ چشم و رنگ پوست و غیره بره یکیو بگیره.
البته نمیگم ادم با یکی ازدواج کنه که به دلش نمیشینه ها.
من شخصا یکی را میخوام قیافتا زن باشه شخصیتا مرد!! یعنی قوی باشه بشینی باهاش چایی بزنی حرفای جدی بزنی و برنامه بچینی. نه این که همش توی اینیستا باشه و دنبال لاک ناخن و رنگ مو و لباس و ارایش باشه.