(۲۷ فروردین ۱۳۹۷ ۰۶:۵۴ ب.ظ)taha.maten نوشته شده توسط: تبریک به دوستای عزیر واقعا عالی
من تراز ام شده ۲۰۰۰
تخصصی ۱۲ زبان سفید هوش ۱۳ رتبه ام ۵۰۵ شده
البته سهمیه پنج درصدی هم دارم تو اکنجا رتبه ام ۲۷ شده
من که روزانه قبول نمیشم
بچه ها به نظرتون شبانه ممکن اه قبول بشم....
ممنون میشم اگه راهنمایی ام کنید
من پارسال رتبه ۳۴۶ آوردم ولی دعوت به مصاحبه نشدم. ایشالا امسال ظرفیت ها بیشتر باشه که شما شبانه بتونی قبول شی
(۲۷ فروردین ۱۳۹۷ ۱۱:۳۰ ب.ظ)nazanin2020 نوشته شده توسط: [quote='damash' pid='454182' dateline='1523896547']
رتبه من پارسال ۳۴۶ شده بود، تمام روزانه و شبانه ها رو زدم، اما هیچ جا واسه مصاحبه دعوت نشدم. اما شما اگه دنبال پردیس هستی، به احتمال زیاد دعوت میشی و ایشالا قبول میشی.
چه عجیب .ممکنه به دانشگاه ارشدتون ربط داشته باشه؟ فقط شما اینجوری بودین یا پارسال با این رتبه کلا اوضاع همینجوری بود؟
[/quote]
دقیقا نمیدونم. ولی روزانه و شبانه فقط ۸۳تا میخواست. یعنی ظرفیتها پایین بود و رتبه من واسه مصاحبه هم دعوت نمیشد.
(۲۸ فروردین ۱۳۹۷ ۰۲:۳۵ ب.ظ)mohsen406 نوشته شده توسط: سلام دوستان
منم ۱۶۰ شده رتبه ام
۱۹ درصد تخصصی
۲۰ درصد استعداد
زبان سفید
به نظرتون پردیسهای تهران قبول میشم؟
یا علوم تحقیقات تهران؟
[quote='damash' pid='454152' dateline='1523883974']
سلام. بالاخره نتایج اومد. با اینکه سوالات تخصصی رو نسبت به سال گذشته، ضعیفتر زده بودم، اما رتبه بهتری نسبت به پارسال آوردم. بس که سوالات شک برانگیز و سخت بودن. ضمن اینکه سوالات سیستم عامل هم انقد سخت بودن که خیلیا مثل من اصلا نتونستن بزنن.
گرایش نرم افزار
رتبه: ۱۶۲
تخصصی: ۱۹/۲۶ (نوزده و بیست شش صدم)
استعداد: صفر
زبان: ۱۷/۷۸ (هفده و هفتاد و هشت صدم)
سلام مهندس منم با رتبه ۱۶۰ کنار شما دارم حرکت میکنم
شما هدفتون پردیس، شبانه یا آزاده؟
[/quote
خوشبختم.
راستش نمیتونم هزینه شبانه رو بدم. فقط روزانه میخوام. تراز من ۳۲۲۴ شده. شما چطور.