(۲۲ آذر ۱۳۹۶ ۰۳:۰۳ ق.ظ)safoora s نوشته شده توسط: با سلام به همه
من تازه دارم با اندروید استودیو کار میکنم، چند روزه هرچی میخوام با اندروید استودیو برنامه بنویسم با مشکل ظاهری زیر روبه رو میشم و شکل عادی برنامه رو نمی بینم که بخوام پروژه رو شروع کنم.
تصاویر رو آپلود می کنم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید، واقعا کلافه م کرده.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
الان تو این تصویر من گزینه new project و که میزنم تصویر زیر میاد که نمیدونم چیکار باید بکنم، هرکدومم میزنم یه سری گزینه ها بعدش میاد که هیچ شباهتی به پروژه های قبلی که قبلا ایجاد میکردم نداره.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
خواهشا راهنماییم کنید دیوونه شدم از دستش. مرسی
سلام
برای کار کردن با اندروید استودیو باید دو پیش نیاز را داشته باشید یکی JDK که قبل از نصب اندروید استودیو باید روی سیستم شما نصب باشه
برای اینکه متوجه بشید JDK روی سیستم شما نصب هست ، CMD را باز کنید و دستور java -version را بنویسید و انتر را بزنید ، اگر با تصویر زیر مواجه شدید یعنی JDK بر روی سیستم شما نصب نیست و باید نصبش کنید :
پیش نیاز دوم هم بسته به پکیج اندروید استودیوی که نصب میکنید هستش ، اگر پکیج اندروید استودیوی شما حاوی SDK باشه و موقع نصب تیکش رو برنداشته باشین و همچنین آدرس بارگذاریش رو تغییر نداده باشین در مسیر زیر می تونید پیداش کنید :
C:\Users\Aref\AppData\Local\Android\sdk
خب اگر پکیج نصبی اندورید استودیوی شما فاقد SDK بوده و یا تیک نصب SDK را هنگام نصب برداشتید ، بهترین راه حل اینکه به طور کامل اندروید استودیو رو پاک کنید و با یک پکیج نصبی اندورید استودیوی که حاوی SDK می باشد شروع به نصب برنامه کنید.
۲ نکته مهم اگر خواستین اقدام به نصب مجدد کنید :
۱- JDK روی سیستم حتما نصب شده باشد.
۲- هنگام نصب اندروید استودیو
حتماااااا به یک قندشکن که آی پی ایران رو تغییر بده متصل بشد ، چون برخی از فایل های آپدیت مربوط به SDK رو نیاز هستش که دانلود کنه