(۱۰ خرداد ۱۳۸۹ ۰۷:۰۰ ب.ظ)High_Voltage نوشته شده توسط: quote]
۱۰۰% موافقم ولی این پست برای همینه که ببینیم دوستان با صرف چند ساعت مطالعه و به کار بستن چه روش هایی موفق شدند شاید یکی ۱۲ بخونه ۱ بشه ولی یکی دیگه با همون درجه هوش و ۵ ساعت خوندن در روز ولی با به کار بستن روش های صحیح مطلعه باز هم ۱ بشه و فرق این دوتا خیلی زیاده.البته منظورم از ۱ نمادینه.
برای ما دستیابی به رتبه هایی از ۱۰۰ تا ۴۰۰ قابل دسترستر است.
بله ولی دلیل اینکه من قبل از همه چیز چنین مساله ای رو گفتم این بود که خود من بعضی وقتا مصاحبه های بعضی از رتبه های خوب رو می خوندم و وقتی ساعت مطالعه اونا رو می دیدم خوب خیلی نگران می شدم چون مدل خودم این جوریه که نمی تونستم بیشتر از ۵ ۶ ساعت مفید درس بخونم. ولی خوب دیدم که موفق شدم و در کنارش دوستاییم که ۱۱ ۱۲ ساعت درس خونده بودند اونقدر موفق نبودن. واسه همین می گم که هر کس اول باید مدل خودشو پیدا کنه که بی خودی نگران یا امیدوار نشه.
۱/اگه در درسی پایهی ضعیفی دارین حتما توی تابستون اون درس رو بخونید.
۲/اگه فکر می کنید تو درسی خیلی اشکال دارید و اصلا نمی دونید موضوع چیه شاید رفتن به کلاس یه استاد خوب بد نباشه.(البته یه استاد خوب نه هر استادی)
۳/ سعی کنید تو تابستون درسای مشترک رو یه بار بخونید (چون ضریبشون زیاده و تسلط روشون خیلی اهمیت داره.
۴/وقتتون رو سر منابع غیر مفید هدر ندید.
این چند تا نظر من بود . مطمئنا افراد دیگه می تونن نظراتی کاملا مخالف داشته باشن که در مورد اونا صدق کنه!