(۱۸ شهریور ۱۳۹۰ ۰۹:۳۰ ب.ظ)mehran1234 نوشته شده توسط: (18 شهریور ۱۳۹۰ ۰۶:۳۴ ب.ظ)farshad_pickup نوشته شده توسط: من از مرکز انفورماتیک پرسیدم گفتن ایمیل و یوزر پس اینترنت رو بعد از حذف و اضافه میدن
تا ۲۳ باید کارنامه هامون رو بدیم دانشگاه یادتون نره: دی
کدوم کارنامه؟
راستی یه سوال:
ما که فردا باید بریم سر کلاس
باید بریم کدوم کلاس؟
آخه هیچ جایی نزده کدوم کلاس اون درس برگزار می شه
کارنامه ارشد و ریز نمرات کارشناسی
کلاسم نمیدونم احتمالا باید بریم از آموزش عالی بپرسیم یا از خود استاد (تو اتاقش)
(۱۸ شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۱۹ ب.ظ)sal_dovomi نوشته شده توسط: (18 شهریور ۱۳۹۰ ۰۹:۳۱ ب.ظ)parichehr65 نوشته شده توسط: این یعنی چی ؟؟؟:-s
دانشگاه صنعتی امیرکبیر ظرفیت پذیرش دانشجویان مازاد کارشناسی ارشد را ندارد
چهارشنبه، ۱۶ شهریور ۱۳۹۰
مدیرکل دفتر ریاست دانشگاه صنعتی امیر کبیر گفت: سازمان سنجش ۳۰ درصد اضافه بر ظرفیت کارشناسی ارشد به این دانشگاه معرفی کرده است و این در حالی است که این دانشگاه ظرفیت پذیرش این افراد را ندارد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر: دکتراحمدرضا رحیمی کلاریجانی مدیر کل دفتر ریاست دانشگاه صنعتیامیر کبیر گفت: ثبتنام از پذیرفته شدگان جدید کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی امیرکبیر قرار بود امروز صورت پذیرد که دانشگاه صنعتی در اطلاعیه به دانشجویان جدید اعلام کردکه ظرفیت ثبتنام از دانشجویان مازاد را ندارد.
وی گفت: ظرفیت اعلام شده از سوی سازمان سنجش آموزش کشور بسیار بیشتر از ظرفیتی است که این دانشگاه داردوظرفیت اعلام شده از سوی سازمان سنجش در مقطع کارشناسی ارشد ۳۰ درصد بیشتر از ظرفیت دانشگاه است.
وی یادآورشد: براین اساس حدود ۳۰۰ دانشجو بیش از ظرفیت دانشگاه امیرکبیر به این دانشگاه معرفی شده است.
مدیرکل دفتر ریاست دانشگاه امیر کبیر گفت: در مذاکراتی که با سازمان سنجش انجام می شود تا بعد از ظهر امروز تکلیف دانشجویان اضافه بر مازاد دانشگاه امیر کبیر مشخص میشود.
به تاریخش توجه کنید
پس تکلیفو که معلوم نکردن که! ما چیکار کنیم؟ هر روز یه بازی در میاره این امیرکبیر!میگن آواز دهل از دور خوش استا.حکایت امیرکبیره!
برا شما انتخاب واحد انجام شده یا خودتون انجام دادین؟ جبرانی پیشم خورده بهتون؟شبانه بودین؟
من فکر کنم دیگه تو تکمیل ظرفیت کسی رو نگیرن
ماهارو که ثبت نام کردن نگرانی نداره !!!!