(۲۸ شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۴۷ ب.ظ)anonymous13 نوشته شده توسط: متشکر از همه دوستان که راهنمایی کردن...
بیشتر به این علاقه دارم ک برم فنی حرفه ای .(الان دارم تو مدرسه نمونه دولتی درس میخونم و اگ خدا بخواد
میخوام برم تو ی هنرستان نمونه دولتی که من شنیدم چن تا از دبیراش فوق لیسانس دارن معدلمم نزدیکه بیسته ولی خوب ریاضی علاقه ندارم)
پ.ن:هفت نفر از اقوام بسیار نزدیکم مهندس کامپیوتر هستند. اکثرشون میگن کامپیوتر فایده نداره ولی برای من مهم
علاقه مه حتی اگ نتونم ازش ی ریال پول در بیارم.خیالم راحته که لااقل اون چیزی که دوست دارم رو دنبال خواهم کردم و از تحصیل لذت
خواهم برد.
بازهم متشکرم از همه دوستان...
ببین پسر جان
بنده با اینکه میتونستم برم ریاضی ولی متاسفانه رفتم هنرستان
از هنرستان هم همونطوری که بچه ها نحوه ی ازموناش رو گفتن کاردانی و کارشناسیم رو از شمسی پور گرفتم
با اینکه تقریبا تو یکی از بهترین دانشگاههای خاص بچه های هنرستانی گذروندم ولی بازم پشیمونم که چرا همچین انتخابی کردم تفاوتها واقعا زیاده
اینکه میگی به عملی علاقه دارم تا تئوری نمیدونم چه برداشتی از عملی داری ولی توی این رشته بایستی ابتدا پایه ریاضیت خوب باشه تا بتونی متخصص بشی (نه اینکه همه ی بچه های فنی ریاضیشون ضعیف باشه یا متخصص نباشن)
در نهایت بنده تونستم ارشدم رو هم برم شهید بهشتی و خط کش مناسبی دارم واسه مقایسه ی دانشگاههای مخصوص هنرستان و نظری
نتیجه گیری از نظر بنده: اگه وافعا میخوای درس بخونی و هدفت فقط گرفتن دیپلم یا فوق دیپلم نیست
حتما برو نظری
امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری، موفق باشی