(۱۱ شهریور ۱۳۹۵ ۰۱:۵۲ ب.ظ)mmm1374 نوشته شده توسط: (11 شهریور ۱۳۹۵ ۰۷:۴۸ ق.ظ)delete4all نوشته شده توسط: (10 شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۴۳ ب.ظ)amir_bolury نوشته شده توسط: (10 شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۵۰ ق.ظ)edward71 نوشته شده توسط: بچه ها یه سوال، به نظر شما کلاس رفتن به کسی که پایه ضعیفی داره میتونه کمک کنه ؟
ولی کلاسای خوب ،معماری و گسسته دکتر اجلالی حرف نداره (ولی بازم بعد از کلاسش باید خودت تمام تستهای ارشد کامپیوتر و آی تی و علوم و... هر چی دیدی رو بادقت کار کنی تا کلاس نتیجه چشمگیر داشته باشه) برای سیستم عامل هم عوض کلاس رفتن هم به نظرم وقت بزار کتاب حقیقت رو چند بار بخون از هرچی کلاسم بهتره(شبکه هم به نظرم همین)
فقط یادت باشه بیش از ۳ یا ۴ تا کلاس بری به نظرم خوب مسلط نمیشی دیگه زمانی هم بعد از اون برای جبران نیست
موفق باشی
گفتی معماری داغون شدم ینیااا، اصلا هیچ نظری درباره این درس ندارم، من نمیدونم چه خاکی باید تو سر این درس بریزم چیکار کنم این درسو
ینی هیچی یکم بهتر از منه تو این درس!!
(۱۱ شهریور ۱۳۹۵ ۰۷:۴۸ ق.ظ)delete4all نوشته شده توسط: (10 شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۴۳ ب.ظ)amir_bolury نوشته شده توسط: (10 شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۵۰ ق.ظ)edward71 نوشته شده توسط: بچه ها یه سوال، به نظر شما کلاس رفتن به کسی که پایه ضعیفی داره میتونه کمک کنه ؟
ولی کلاسای خوب ،معماری و گسسته دکتر اجلالی حرف نداره (ولی بازم بعد از کلاسش باید خودت تمام تستهای ارشد کامپیوتر و آی تی و علوم و... هر چی دیدی رو بادقت کار کنی تا کلاس نتیجه چشمگیر داشته باشه) برای سیستم عامل هم عوض کلاس رفتن هم به نظرم وقت بزار کتاب حقیقت رو چند بار بخون از هرچی کلاسم بهتره(شبکه هم به نظرم همین)
فقط یادت باشه بیش از ۳ یا ۴ تا کلاس بری به نظرم خوب مسلط نمیشی دیگه زمانی هم بعد از اون برای جبران نیست
موفق باشی
گفتی معماری داغون شدم ینیااا، اصلا هیچ نظری درباره این درس ندارم، من نمیدونم چه خاکی باید تو سر این درس بریزم چیکار کنم این درسو
بهترین روش اینه که
اول فیلمای دکتر گودرزی رو ببینی بعدش بشینی پوران رو با دقت و جزئیات بخونی (جایی هم که مشکل داری به کتاب مانو یا پترسون مراجعه کن)
(۱۱ شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۳۸ ق.ظ)mohad68 نوشته شده توسط: سلام دوستای گلم
من تازه میخوام استارت کارم رو واسه ارشد ۹۶ بزنم یعنی از الان برنامه ریزی کنم که از اول مهر درس خوندن شروع کنم
یه توضیحاتی بدم بعد یکم ازتون راهنمایی بگیرم
الان ۴ ساله که فارغ التحصیل شدم تا کنکور میشه ۵ سال . پایه درسی ام خوبه و تقریبا تو فهمیدن هیچ درسی مشکل ندارم چون آی تی دانشگاه آزاد قزوین از دانشجوهای خیلی خوب بودم و استادام خیلی عالی بودن مثل استاد حقیقت و کیوان پور و نوراله فقط معماری صفرم و گسسته هم که سخته کلا!!
سال اول که فارغ اتحصیل شدم کنکور دادم تقریبا هیچی نخوندم ولی رتبه ام تو آی تی شد ۳۰۰ ولی روزانه هیچ جا قبول نشدم و رفتم دنبال کار تا الان که بازم دلم هوای درس خوندن کرده
حالا چند تا سوال دارم به نظرتون من میتونم معماری و گسسته رو از الان بخونم میتونم برسونم یا روی درسای دیگه ام وقت بزارم؟
با توجه به اینکه من شاغلم به نظرتون روزی ۴ و ۵ ساعت اونم بعد ازظهر میتونه نتیجه بده ؟ از الان یا کلا واسه سال ۹۷ برنامه ریزی کنم ؟
آزمون آزمایشی کدوم موسسه برام بهتره . قیمت و کیفیت سوالا خیلی برام مهم تر هستند
واسه هردرس اگه قرار باشه فقط ۱ کتاب یا نهایت ۲ تا کتاب بخونم به نظرتون کدوم کتابها مناسب هستند ؟؟؟
دوستان من هیچ تجربه ای ندارم تو درس خوندن اگه لطف کنین و سوالامو جواب بدید ازتون خیلی ممنون میشم
بهترین هارو واسه همه آرزو دارم
به نظرم همین الان شروع کن ۲۰ روزم ۲۰ روز ، ممکنه وقت کم بیاری
فکر کنم دکتری صفری دانشگاه قزوین درس میدادن اگه با ایشون داشته بودی که معماری برات عددی نبود
به نظرم باید برا کنکور محوریت روی یه کتاب باشه بقیه کتابا اگه چیزی ازشون یاد گرفتی کنار مطالبش اضافه کن
درمورد کتاب معماری: اگه دکتر اجلالی کتاب بدن بیرون عالی میشه ولی انگار به این زودی ها قصد ندارن پس همون کتاب پوران چاپ جدیدش بد نیست، گسسته هم همین حرف صادقه
(۱۱ شهریور ۱۳۹۵ ۰۱:۵۲ ب.ظ)mmm1374 نوشته شده توسط: (11 شهریور ۱۳۹۵ ۰۷:۴۸ ق.ظ)delete4all نوشته شده توسط: (10 شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۴۳ ب.ظ)amir_bolury نوشته شده توسط: (10 شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۵۰ ق.ظ)edward71 نوشته شده توسط: بچه ها یه سوال، به نظر شما کلاس رفتن به کسی که پایه ضعیفی داره میتونه کمک کنه ؟
موفق باشی
(۱۱ شهریور ۱۳۹۵ ۰۷:۴۸ ق.ظ)delete4all نوشته شده توسط: (10 شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۴۳ ب.ظ)amir_bolury نوشته شده توسط: (10 شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۵۰ ق.ظ)edward71 نوشته شده توسط: بچه ها یه سوال، به نظر شما کلاس رفتن به کسی که پایه ضعیفی داره میتونه کمک کنه ؟
موفق باشی
بهترین روش اینه که
اول فیلمای دکتر گودرزی رو ببینی بعدش بشینی پوران رو با دقت و جزئیات بخونی (جایی هم که مشکل داری به کتاب مانو یا پترسون مراجعه کن)
دقیقا درسته ، فقط من فکر کنم برای اینکه معماری رو با سرعت بالاتری یاد گرفته و مسلط بشین یه نگاهی به متن یوسفی بندازید تا کلیات دستتون بیاد بعد فیلمهای دکتر گودرزی رو نگاه کنین تا اگه سر مفاهیم کتاب پوران مشکلی داشتید حل شه و زیادم فیلما وقت نگیره و جاهایی که براتون بدیهی هست رو زیاد دقت نکنید و چیزای مهمی که تو فیلم یاد گرفتید و تو کتاب پوران نیست یادداشت کنید بعش دوباره یه نگاه به کتاب پوران(متنش) بندازید و همه تستا رو حل کنین (این روش خوندن خودم هست)