(۰۵ شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۰۸ ب.ظ)ستاره ی صبح نوشته شده توسط: (05 شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۳۶ ق.ظ)amir_bolury نوشته شده توسط: (04 شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۳۴ ب.ظ)ستاره ی صبح نوشته شده توسط: بچه ها کسی از ریاضی مهندسی نیکوکار استفاده کرده؟
من با درسنامه هاش واقعا مشکل دارم نمی فهممشون با اینکه ریاضیم خوبه نسبتا
ریاضی مهندسی کریمی انتشارات نصیر عالیه
فقط اگه سر انتگرال و چیزهای پایه مشکل داری یه کتاب داره ارزون هم هست "حل انتگرالهای نامعین" یه همچین چیزیه اونو اول بخون
ممنون از جوابتون کتاب نیکوکار رو آخه یکی از دوستام معرفی کرد که امسال ریاضی رو ۶۳ زده بود گفت خیلی خوبه ولی خودشم گفت اصلا درسنامه نخونده الان می گین باید کتابو عوض کنم؟
(۰۵ شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۲۵ ق.ظ)EhsanChess نوشته شده توسط: دوستان سلام. ببخشید سوالی بی ربط میپرسم. من راسش بخاطر غلظت خون و چربی که دارم و تا ساعت ۳ بعد از ظهر سر کارم مجبورم ۶ ساعت در هفته هم صرف ورزش کردن بذارم بنظرتون با این وقتی که میمونه میتونم کتاب ها رو کامل بخونم؟راسش من به سال بعد هم امیدی ندارم.
انشالله که می تونید زمان حالا هس
تازه ورزش که خیلی خوبه روحیه ادمم بهتر می شه
تو کنکور مهم اینه که بتونی به تستا جواب بدی، هر کسی از هر منبعی استفاده میکنه(ممکنه با خوندن یه جزوه و حل تستای سالهای اخیر همه سوالاتو درست جواب بدی ) اما....
کتاب کریمی بدون شک از بهترین کتاب ها برای کنکوره(البته بهترینه نگفتم شاید ریا بشه
) چون به بهترین روشها که مخصوص کتاب خودش هست به سوالات جواب میده
فقط حساب کن یکی از دوستام میگفت جلسه اول کلاسش دیده بود ۲۰ تا تستو انتخاب کرد(از رشته های مختلف) بعد توی زمان تقریبا۳۰ ثانیه همه سوالا رو جواب داد (با استفاده از روشهای خودش) دوستم پارسال رتبه ۴۴ برق اوورد میگفت از تستهای کنکور آخر فصل از فرضا ۹۰ تا سوال ۸۵ تا با روشهای رد گزینه کریمی حل میشه و اصلا نیازی به نوشتن نیست
اگه کتاب نیکوکار برات خیلی سخته و نمیتونی به نظرم با کریمی پیش برو وگرنه باز کی پول داره ۳۰ تومن کتاب جلد۱ رو تازه بخره
ولی با تسلط روی کتاب کریمی به احتمال خیلی زیاد میشه همه سوالاتو جواب داد