(۰۳ شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۴۸ ب.ظ)Hourii نوشته شده توسط: هرکسی یه منبع رو میگه گیج شدم اصلا نمیتونم برنامه ریزی کنم سردرگمم
منم همین مشکل رو داشتم ولی باید سعی کنی یه برنامه ریزی درست داشته باشی.من پیشنهاد میکنم توی اینترنت یه جستجو انجام بدین با عنوان "منابع کنکور کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزار" یا فناوری اطلاعات.
اگر قصد خوندن کتب مرجع رو دارید باید بدونید که
بعضا از دروس هستند که فقط یک مرجع دارند مثل مدار منطقی و معماری کامپیوتر و نظریه زبانها و ماشینها و ...این دروس که وضعیتشون مشخصه.
چند تا از دروس هم هستند که چند تا مرجع دارند و غالبا هم بین علما! اختلاف وجود داره که کدوم یکی از این کتابها مرجع اصلی هستند.بعضی هم معتقدند که برای این دروس باید بعضی از قسمتهاشون رو از کتاب x و بعضی دیگه رو از کتاب y بخونیم.بعضیا هم معتقدند که مثلا فلان کتاب تا ۸۰ یا ۹۰ درصد مطالب رو پوشش میده و نیازی به خوندن کتاب دیگه ای نیست.
در مورد کتابهاب کنکوری هم غالبا کتابهای موسسه پوران یا پارسه پیشنهاد میشه.(این نتیجه تحقیقاتی بود که خودم برای امسال که میخوام امتحان بدم انجام دادم)
و اینو یادتون باشه هر چند که انتخاب کتاب (چه مرجع و چه کنکوری) مهمه اما مهمتر از همه فاکتوری به اسم
اراده است (چیزی که من حداقل در سالهای گذشته برای درس خوندن نداشتم چون انگیزه ای نداشتم).به جرئت میتونم بگم دوستانی که در سالهای گذشته رتبه های بالایی کسب کردند شق القمر نکردند (البته جسارت نشه به این دوستان) بلکه به نظر من
اراده قوی و برنامه ریزی درستی داشتند و البته مزد زحماتشون رو هم گرفتند.
این که شما
اراده داشته باشید یعنی از الان که تصمیم به خوندن گرفتید تا روز کنکور با همین روحیه پیش برید و دلسرد نشید (اتفاقی که برای خودم افتاد و متاسفانه منجر به این شد که رتبه من در کنکور پارسال خراب بشه) باور کنید وقتی پارسال از سر جلسه کنکور بیرون می اومدم خودم رو لعنت می کردم که چرا یک کم فقط یک کم بیشتر انرژی نذاشتم واسه خوندن.بگذریم صحبتم به درازا کشید.
فقط می خوام بگم بلند شید
اراده به خرج بدید برنامه ریزی کنید حتی از روزی دو سه ساعت شروع کنید و خودتون رو ازین سردرگمی نجات بدین.