(۰۴ شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۱۰ ق.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط: (04 شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۵۵ ق.ظ)plusdeck نوشته شده توسط: آزمون صحت قرآن ارتباطی به اعلام نتایج ارشد نداره. پارسال نتایجش رو بعد از ارشد اعلام کردن، ۳۰ ام یا ۳۱ ام بود. اینو تلفنی هم از سنجش پرسیدم و تایید کردن. در ضمن به من گفتن هفته آینده نتایج ارشد رو میذاریم رو وبسایت سنجش اما روز دقیقش رو نگفتن.
این رو که میدونم این دو تا آزمون به هم ارتباطی نداره. ولی تا حالا ندیدم سنجش دو تا کار رو با هم انجام بده. چون نتایج اولیه رو هم که زد سایت برای یه نصف روز بالا نمیومد و سایت هم که بالا نیاد اونایی که آزمون صحت حفظ قرآن دارن به مشکل میخورن
به هر حال امیدوارم سنجش حرفی رو که به شما زده اجرایی کنه. متاسفانه از این سنجش قول های الکی زیاد شنیدم، هیچ کدوم هم اجرایی نشده
کافیه فقط اکانت پرسش و پاسخ سنجشمو بذارم اینجا، میبینید سنجش یه حرفش رو هم سر موقع عملی نکرده یا اصلا اجراش نکرده
حتی یه دونه
اگه منظورتون سیستم پاسخگوییه که باید عرض کنم که خیلی روی جوابهاش نمیشه حساب باز کرد چون به من گفتن نیمه دوم شهریور! در حالی که به بقیه دوستانی که پرسیدن گفتن تا ۱۰ ام منتشر میشه نتایج، به یه عده هم گفتن دهه دوم شهریور! به جرات می تونم بگم دوستانی که از طریق سیستم پاسخگویی جواب میدن، بی اطلاع ترین موجودات روی کره زمین از وقایعیه که توی سنجش میگذره!! در واقع تنها کاری که انجام میدن اینه که یک سری جواب های آماده رو بصورت رندوم برای همه میفرستن!
اما خب معمولا پاسخگویی تلفنیشون به مراتب بهتره، گرچه خیلی خوش اخلاق نیستن پای تلفن!
در مورد اینکه می فرمایید دو تا کارو با هم انجام نمیدن، خب همین الان علاوه بر آزمون صحت حفظ قرآن برای کاردانی به کارشناسی و علمی کاربردی ها هم اطلاعیه زدن و دارن کاراش رو انجام میدن.
اما خب با تمام این تفاسیر، منم امیدوارم هر چه زودتر نتایج رو اعلام کنن و بدقولی نکنن.