(۱۳ تیر ۱۳۹۵ ۰۴:۵۳ ب.ظ)Bahr4M نوشته شده توسط: منابع کدوم قسمت از کدوم کتاب باشه ؟! مثلا دوستان میگن فلان فصل از فلان کتاب یا مثلا این درس باید درسنامش از این کتاب خونده شه تستش از اون کتاب !!! (خیلی ها مثل بنده اماده ی شروع هستن اما مشکل منبع دارند)
این سوال رو سالیان سال هم بخوان بهش جواب بدن نتیجه از توش درنمیاد. بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که از تو مشاوره های سال های اخیر، منابع رو جدا کنی. اشتراکات اکثریتشون رو دربیاری و بری یه مطالعه ای خودت روشون داشته باشی (مثلا از کسی امانت بگیری یا تو کتاب فروشی یه نگاه بندازی) تا ببینی کدومشون به دردت میخوره. منابع رو باید خودت با توجه به درکی از نوع نگارش و سطح سختی و هدفت (بیشتر تست زدن یا بیشتر درس خوندن) انتخاب کنی. یعنی اول و آخر خودت باید انتخاب کنی منابعت رو.
نقل قول: کدوم درسها از رو مرجع خونده شه،مراجع ترجمه شده چه شخصی باشه،اگه جزوه معرفی میکنید از کی باشه؟؟!
چندتا چیزی که تو ذهنمه الان:
اگه مدیریت میخوای بخونی کتاب رابینز رو همه پیشنهاد میکنن (جزو همون اشتراکاتی هستش که تو بالا گفتم).
واسه الگوریتم و ساختمان داده کتاب CLRS معروفه و کسایی که خیلی وقتشون زیاده و میخوان از پایه بفهمن قضیه رو میرن سراغش. واسه گسسته کتابای گریمالدی هم همینطور.
برای شبکه کتاب کروز و راس یه جورایی منبع قابل اعتماد محسوب میشه. برای جزوه شبکه، جزوه دکتر صبایی (که استاد خودمم بودن) رو پیشنهاد میکنم، چون تا سال ۹۳ میدونستم که جزو طراحای کنکور هستن و سلیقه طرح سوالشون شبیه سوالای کنکوره.
نقل قول: مباحث پر سوال کدوم قسمت هاست در هر درس ؟؟
فعلا هدفت این نباشه که تعداد سوالا چندتاس تو هر بخش، فقط بخون و یاد بگیر و تست بزن. از الان بخوای با این دید به درس ها نگاه کنی ناخودآگاه روی خوندن و یادگیری ت تاثیر منفی میذاره. سر وقتش کنکورهای چند سال اخیر رو نگاه کن و ببین تمرکزشون رو بخش های مختلف چجوریاس (البته این روش خطا داره و نباید خیلی بهش اعتماد کرد)
نقل قول: برای ای تی ازمون های کدام موسسه رو پیشنهاد میکنید ؟ (فرض بر استفاده از ازمون های جامع هست)
من اون زمان پارسه رو شرکت میکردم. ولی بحث آزمون هم دوباره یه چیز سلیقه ایه. زمان ما سوالای پارسه سوالای خوب و جالبی بودن و چندتا از سوالای آزمون جامعش رو توی کنکورم دیدم. از آزمون های پارسالش هم خبر ندارم.
آزمون های سنجش رو به شخصه حالم به هم خورد ازشون چون پر اشکال بودن (بعد آزمون اس ام اس میزدن که اشکالات آزمون رو بگید لطفا، انگار وظیفه ما بود اشکالاشونو در بیاریم) و چندتا از سوالا به طرز عجیبی غیرمرتبط بودن. ولی چون شرکت کننده هاش زیاده میتونه یه امتحانی باشه واسه کنترل استرس و مدیریت زمان توی کنکور اصلی. چون مث همون کنکور توی سوله های بزرگ میشینی و جو رو از نزدیک میبینی.
نقل قول: تابستان که الان باشه چه درسهایی رو بخونیم ؟ کدام درسهارو همزمان بخونیم کلا ؟ (موازی)
(به نظر من) بهترین کار موازی خوندن درس هاست. مخصوصا الان که تابستونه وقتتون هم زیاده، خیلی خوبه که خورد خورد درس ها رو بخونین. برنامه بریزین واسه درسا و توی هفته پخش کنین. مثلا روزی ۳ تا درس. پیشنهاد میکنم به ساعت نگاه نکنید و مبنای خوندنتون فصل به فصل باشه. مثلا نگین ۲ ساعت برای هر درس. توی دور اول خوندن سرعتت کمه چون شاید آشنا نباشی به مباحث، ولی حواست باشه وقت هم تلف نکنی.
نقل قول: جمع بندی از کی شروع شه ؟؟
جمع بندی از ۲ ۳ ماه مونده به کنکور. معمولا بعد از ۲ ۳ دور خوندن درسا میرن تو فاز جمع بندی، ولی تو میتونی به خودت و توانایی هات نگاه کنی و بر اساس اونا زمانشو تعیین کنی.
نقل قول: ایا تمرکز باید رو فصل یا درسی باشه که بلد هستی یا اونی که ضعیفی ؟؟ کدومو بیشتر باید خوند ؟
الان تمرکز روی همه چی باشه، و بیشتر روی چیزایی که بلد نیستی! چون وقتت زیاده و میتونی این شانس رو به خودت بدی که توی مسائلی که ضعیف هستی، قوی بشی. حذف کردن نقاط ضعف کار الان نیست و واسه موقعیه که وقتت کمه. توی دور اول همه چیو با دقت بخون، دورهای بعدی خودت میفهمی کجاهارو بهتره وقت نذاری (اولویت آخرت باشه حذف کردن بخش هایی که بلد نیستی)
نکات آخر:
۱) خیلی حساسیت نداشته باش. یه سری چیزارو خودت باید بهشون برسی. منابعی که بهت پیشنهاد میشه رو حتما بررسی کن اول و بعد تهیه کن.
۲) این جوابایی که من دادم رو توی مصاحبه م هم میتونی ببینی. پس یه منبع خوب واسه جوابایی که میخوای میتونه
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
باشه. چون توی پروفایلم مطرح کردی من دوباره یه سری چیزارو اینجا هم نوشتم
موفق باشی