(۱۱ تیر ۱۳۹۵ ۰۶:۱۸ ب.ظ)clint نوشته شده توسط: ۱-شاید از نظر شما من از یک دانشگاه دولتی سطح پایین فارغ التحصیل شده باشم با این وجود به توانایی خودم می بالم از اینکه توانستم در دوآزمون وزارت علوم ر و وزارت بهداشت رتبه عالی کسب کنم که این نشان از استعداد فوق العاده اینجانب می دهد
۲-- نمی دانم خانم محترم شما از کدام دانشگاه فارغ التحصیل شاید استنفورد به هر حال من خودم از دانشگاه کارشناسیم راضی هستم وافتخار میکنم چرا که هر آنچه که هستم وموقعیت امروزم را مدیون دانشکده شریعتی هستم
۳-- من مقایسه بین دو رشته کاملا مجزا هوش و کشاورزی نکردم آیا مسئول کج فهمی شما من هستم
۴- آقای codin باصلاحیت تر هستند که شفاف سازی کرده ومن رو اشتباه در بیاورند نه یک کارشناس نرم افزار ازیک دانشگاه نا کجا آباد
۵-- دانشکده شریعتی یک دانشگاه صنعتی نبود پس مقایسه تان از اساس اشتباه است
۶- من آیا شما را میشناسم ؟شما چقدر از تخصص من در هوش مصنوعی با اطلاع هستید بگونه ایی با اطمینان صحبت می کنید که خود بنده متحیر ماندم
۷- بنده تمایلی به گفت وگو کردن با شما ندارم همان طور که گفتم صاحب صلاحیت نیستید
اگه حوصله ندارید همه ش رو بخونید، فقط این رو بخونید:"جهل مرکب"
۱-آفرین که کل استعداد فوق العاده تون رو تونستید در رتبه آوردن در کنکور با کیفیت وزارت بهداشت که با کلید اشتباه تصحیح می کنند و در مقاطع تخصصی هم سوالاتش رو میفروشند جا بدید.
۲-اینکه هنوز هم به اون دانشکده افتخار میکنید نشون میده هنوز از جهل مرکب در نیومدید و از نظر سطح علمی درجا میزنید، در غیر این صورت هیچ گاه این جمله رو به زبون نمی آوردید.
۳-خیر شما هوش رو با کشاورزی مقایسه نکردید، کم بودن سواد علمی و عملی تون در مهندسی کامپیوتر رو که با این جمله که "هر چه از هوش کاربردی هست رو یک دانشجوی کشاورزی هم بلده" سعی کردید بپوشونید و یک لحظه هم به این فکر نکردید که ممکن هست مشکل از کم سوادی شما باشه که مباحثی که بلد هستید رو حتی دانشجوی کشاورزی هم بلد هست.
۴-جبهه گرفتن و بعد کتمان کردن شما چیز جدیدی نیست. یک روز در یک تاپیک به صورت علنی به مدیر گیر میدید و بعد انتظار دارید مدیر به صورت خصوصی به شما اعلام میکرد، الان هم جواب کاربر مزبور رو طوری دادید که کلا بیخیال بحث شد و انتظار دارید شما رو از گمراهی در بیاره!
۵-استاد، استاد هست. تفاوتی نمیکنه درس سیستم عامل یا طراحی الگوریتم در یک دانشگاه صنعتی ارائه بشه یا در دانشگاه غیر صنعتی.
۶-خوشبختانه افتخار آشنایی با شما رو ندارم اما همان که فرمودید سواد متلب دانشجوی کارشناسی از شما بیشتر هست و شاخه های کاربردی هوش رو دانشجوی کشاورزی هم بلد هست دستم اومد.
۷-همچنین خوشبختانه در این یک مورد شدیدا هم عقیده هستیم.