(۳۱ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۱۱ ق.ظ)arghavansabz نوشته شده توسط: نه دیگه همون لیست میگم که یکی یکی شماره می دادن و می فرستادن واسه مصاحبه. دقیقا دلیل نداره که رفتارشون بد باشه ولی بود نمیدونم چرا ولی برای من خیلی عجیب بود یک ساعت داشتن در مورد دانشجوی سابقشون بحث می کردن. خیلی جالب بود که به کسی که استاد شریف بوده و فوق دکترای سوئیس داره و اونجا هم کار می کنه می گفتن داره بیکار می گرده یعنی من داشتم می ترکیدم از خنده . نمیدونم ۱ نفر با سن ۳۶ سال باید چطوری باشه که بگن خوبه. برای شیراز ولی بهم گفتن تو رو اصفهان بر می داره و دیگه به شیراز نمی رسه. اخه استاد راهنمامم می شناختن واسه همین گفتن اصفهان قبولی. ولی من اصفهان قبول نمیشم درست روز مصاحبه با استادم دعوام شد. یعنی دیگه تو خواب ببینم دکترا قبول شم ((
ای بابا. حالا شاید اصفهان شد. نگران نباشید. همه با استاد راهنماشون دعوا میکنن، یکیش خودم.
جالبه که میگید اسم ها بود. آخه اسم من و ۳-۴ نفر قبل ترم نبود و اون آقاهه با خودکار نوشت. وقتی گفتم چرا اسمم نیست گفت مگه اولویت اولت اینجا نبوده؟ گفتم نه. گفت عیبی نداره اسمت مینویسم خودم!! برای این میگم.
در کل عجیب هست این تفاوتی که شما و من میگیم. آخه خیلی برخوردشون خوب بود و کلی کیف کردم و به آقای جویباری هم گفتم استادای خوبی دارید فقط اخرش یهو گفتن راستی تو که شیراز میاری که و بالاتر هم زدی اونو خب چطوری میشه الان، بعدش دیگه فکر کنم سرد شدن.....
حالا اینکه قبول شدم یا نه بحثش جدا هست اما رفتارشون مناسب بود و خیلی بهتر از شیراز بود. واقعا شیراز مصاحبه اش ناراحت کننده بود
مگه اینکه خودم به داوطلبا شیرینی تعارف کنم والا مسئولین هیچ برنامه ای نداشتن