(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۲۳ ب.ظ)~FatemE~ نوشته شده توسط: (25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۴۸ ب.ظ)alisahaf70 نوشته شده توسط: تبریک میگم شک نکنید شریف (البته بازم به زمینه کاریتون برمیگرده ولی در اکثر گرایشهای رشته هوش، شریف بهتره)
سوالی بود که منم پارسال داشتم و شریف رو انتخاب کردم و کاملا از انتخابم راضی ام
البته رتبتون هم کاملا لب مرز هستش پارسال همونطور که دوستمون گفتن رتبه ۳۱ قبول نشد در صورتی که ۶ نفر از کسانی که جلوی من بودن(نفر ۱۵) شریف رو نزده بودن و من نفر ۹ ام قبولی بودم
ممنون اساتید خوب اونجا کیان و فیلدشون چیه؟ من به سیگنال علاقه ای ندارم و تمایلم به learning و social network هست.
اساتید واسه دانشجوهاشون تا چه حد supporter هستن؟ اصلا استادای خوب دانشجویی که شریفی نبوده رو قبول می کنن؟
راستی به نظرتون سختگیری شریف افراطی نیست؟
سلام
اون رتبه ۳۱ پارسال که میگفتن اومد :دی :دی
اول از همه بابت رتبه تبریک بهتون میگم
چند تا از مزایا و معایب تهران شریف رو بهتون میگم
یکی اینکه شریف یه جورایی مجبورتون میکنن ۴ ترمه تموم کنین و تهران یه جورایی کارتون پیش میره که ۵ یا ۶ ترمه تموم کنین
ولی تهران تهش حداقل یکی دو مقاله رو میدید ( اصلا دلیله اینکه ۵-۶ ترمه میشید اینه که استادا میگن مقاله میخوایم و از تزتون مقاله در بیارید )
تو زمینه هایی که گفتین تهران کار میشه و به نظرم هم قوی کار میشه ، ( آزمایشگاه شبکه های اجتماعی دانشگاه تهران رو میتونید به سایتش سری بزنید
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
در زمینه Reinforcment Learning همه که اگه بخواید کار کنید فکر نکنم توی ایران کسی بهتر و مسلط تر از دکتر نیلی باشه.
در مورد سختگیری هم همه جا استاد سختگیر داره همه جا هم استاده منطقی. فقط یخورده کم و زیاد دارن زیاد روی این مسئله فکر نکنین تفاوت آنچنانی نیست.
امیدوارم موفق باشید