با توجه به نظرات دوستان تا اینجا به این نتیجه رسیدم که لینوکس محیط مناسبی برای زبان های open source هست.
و این طور برداشت کردم که پایه گذاران زبان های open source هم، از لینوکس استفاده می کنند و به همین خاطر شاید هست که این نوع زبان ها با لینوکس بیشتر سازگاره ! (این برداشت شخصیم هست اگر اشتباهه دوستان اصلاح کنند! )
خب این از این مورد ...
حالا فرض کنید من رفتم و لینوکس نصب کردم ... حالا سؤال اینه که آیا لینوکس تمام امکانات ویندوز رو داره؟
همه می دونیم که مایکروسافت شرکت بزرگی هست و ویندوزی که ارائه می کنه، حاصل تلاش چندین تیم برنامه نویسی و افراد خبره هست. و همین مسئله باعث شده ویندوز در کل دنیا به عنوان پر طرفدارترین سیستم عامل شناخته شود.
آیا لینوکس هم به صورت پیش فرض، به اندازه ی ویندوز اپلیکیشن های مورد نیاز کاربر رو فراهم می کنه؟
و آیا نرم افزارهای مختلفی که برای ویندوز ارائه شده، قابلیت نصب روی لینوکس رو داره ؟
مثلا نرم افزارهای مورد نیاز ما از جمله ادیتورهای مختلف php و سی شارپ ، ویژوال استودیو، sqlserver، فتوشاپ و .... و حتی نرم افزارهای کوچک مثل دانلود منیجر و نرم افزارهای تبدیل کننده ی عکس و ویدئو و ... روی لینوکس قابل نصبه یا باید نسخه ی جداگانه ی این نرم افزارها رو برای لینوکس تهیه کنیم
یک سؤال دیگه هم بپرسم و اون اینکه: کسانی که تا به حال به لینوکس مهاجرت کرده اند، از نظر شما، کمبودهای لینوکس نسبت به ویندوز چی هست؟ یعنی همون اول که داشتید با لینوکس کار می کردید و خوب باهاش رفیق نشده بودید، چه چیزی بیشتر شما رو اذیت می کرد؟
ممنونم از نظرات مفیدتون