(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۴۷ ق.ظ)saba68computer نوشته شده توسط: خیلی ممنون که وقت میذارید و جواب میدید واقعا مایه دلگرمی ه...
من درصدامو به یکی گفتم گفت بالای ۱۰۰۰ خیلی ناامید شدم مدرسان ۹۰۰ تخمین زد ماهان ۵۵۰ نصیر ۴۰۰
اگه سوالی حذف شه رو درصدهای من تاثیر میذاره ؟واینکه شما گفتید رازی کرمانشاه دیگه به نظرتون کدوم دانشگاهها میشه مثلا شبانه رشت میگیره؟
خواهش میکنم.بر اساس سال پیش که همون بازه ی رتبه ای که تو ارسال قبلی گفتم میشدید،ولی خب امسال ممکنه رتبه ها فرق کنه.این فقط یه تخمین بر اساس کنکور سال پیش بود.ولی راستش من که کارنامه های ۹۳ و ۹۴ رو نگا میکردم،زیاد میانگین درصدا و رتبه ها فرقی نمیکردن و مثل هم بودند.
راستش دقیق نمیدونم شبانه دانشگاه گیلان بشه یا نه.ولی خب شبانه ها دیرتر پر میشن.بنظرم شاید امکان قبولیش باشه.
دلیل اینکه گفتم رازی کرمانشاه اینه که تا جایی که میدونم این دانشگاه یه دو سه سالی هستش که رشته
کارشناسی ارشد نرم افزار میگیره و سطح نرم افزارش خب یکم پایین تر از دانشگاههای دیگه ای هستش که ارشد نرم افزار رو دارن.واسه همین به نظرم حتی اگه بقیه شبانه هارو قبول نشید،باز امکانش هست حداقل شبانه رازی رو قبول شید.
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۴۷ ق.ظ)saba68computer نوشته شده توسط: اگه سوالی حذف شه رو درصدهای من تاثیر میذاره ؟
اگه سوالی حذف بشه،مثل اینکه تعداد سوالات اون بخش کمتر بوده.مثلا مشترک که ۲۷ تا سواله و اگه یه سوالش حذف بشه،مثل اینکه از اول ۲۶ تا سوال بوده.
ولی خب اگه شما سوالی رو بر اساس کلید اولیه درست زده باشید ولی اون سوال حذف بشه،طبیعتا درصدتون میاد پایین.