(۳۰ دى ۱۳۹۴ ۰۱:۲۵ ب.ظ)Tekk نوشته شده توسط: سلام. دل خودتونو با این حرفا خوش نکنین. فک می کنین چند نفر از رتبه های سال بعد تو این تاپیک هستن؟
فکر کردین دنیا تو مانشت جمع شده؟
اونیکه رتبه میشه اصلا تو این جوها نیست اون داره درسشو میخونه الان و کاری با این حواشی حرفا ندارهه. خیلی عجیبه یکی کل درسارو خونده باشه تا الان؟
مگه قراره کوه بکنه؟
اگه هرکی مشکلی داره یا نرسید بخونه از الان سعی کنه خودشو قوی کنه نه اینکه خودشو با این حرفا گول بزنه
یه چیزی هم بگم امثال این تاپیکای بی محتوا واسه شما نون و آب نمیشه
خروجی این تاپیکو به زودی می بینیم
تاپیکای سالای قبل باز چهار تا بحث درست و حسابی داشت و یه وزنی و ارزشی داشت به اثطلاخ صحبتاش ولی الان چی؟
شاید یک درصد حرف به درد بخور اینجا پیدا شه که خوندن اونا هم ارزش هرس کردن ۹۹ درصد حرفای بی محتوا و وقت تلف کردنو نداره
حرفام به کسی برنخوره حرف بی محتوا که میگم شامل هرچیزیه که با کنکور ارتباط مستقیمی نداره
ولی طرف توهم داره که چون اینجا یه انجمن کنکوره پس هر لحظه که اینجا وقتشو تلف کنه هم در راستای همون کنکوره ولی در اصل در راستای اوقات فراغته.
خیالت راحت اونیکه رتبه سال بعده الان شاید شاید شاید اگه بدونه مانشت چیه میاد یه آزمون دانلود میکنه یا چهار تا سوال میپرسه و میره و مطمئن باش روزی صد بار لاگین نمیکنه واسه هیچ
یه بار هم به جای دیوار دفاعی گرفتن فکر کن چون موفقیتتو میخوام میگم که وب گردی و تلگرام و اینستاگرامو و سریال کیمیا و گروه درسی بی محتوا و خنثی برای تو سمه نه دارو
فقط امیدوارم اینو دیر نفهمی . همین
مسلما همه ی دنیا تو مانشت جمع نشده-شما فکر کردید اونی که رتبه میشه ۲۴ ساعته درس میخونه؟کم بودن رتبه های برتر که از بچه های همین انجمن هستن و فعالیت داشتن و دارن هنوزم؟ دوره کردن کل دروس تا این زمان هم عجیب نیست.بنده خودم به غیر از درس معماری سایر دروس رو خوندم و از چندروز دیگه هم دوره کردن رو شروع میکنم.در مورد محتوای این تاپیکم والا اینجا همه دارن بهم کمک میکنن.بهم امید میدن و هم دیگه رو تشویق میکنن.توی حل سوالات و پیدا کردن منابع مناسب.زمان مطالعه.برنامه ریزی و ...
این تاپیک برای حل سوالات درسی نیست که وزنی داشته باشه.سوالات درسی در تاپیکهای مربوط به خودشون مطرح میشه.
فکر نمیکنم کسی که میاد اینجا وقت میگذرونه این تایم رو جزو وقتی که برای کنکور تلاش میکنه به حساب بیاره
بچه هایی که سر میزنن مانشت فقط نمیان اینجا دور هم باشن.همه دنباله دانلود آزمونها و مراجع ازین دست موضوعاتم هستند
این چیزایی رو که فرمودین سمه, واقعا خنده داره
چون رتبه ۱ هم یه تایمی واسه اوقات فراغت داره.کسی نیست که ۲۴ ساعته درس بخونه.حال اینکه هرکسی اوقات فراغتشو یجوری میگذرونه.
اینارو گفتم فقط بدونین شما زاویه دیدتون یکمی کجه! موفق باشید