(۲۲ آذر ۱۳۹۴ ۰۳:۲۵ ب.ظ)user99 نوشته شده توسط: [quote='A L I' pid='392790' dateline='1449999171']
ممنونم دوست عزیز از جوابتون. ۱- ولی میشه بگید منظورتون از اینکه خیلی ساده به قضیه نگاه کردم چیه؟
توی پرانتز بگم که وضعیت من تقریبا اینجوریه:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
یعنی خیلی واسم مهم نیست اگر قبول نشم، و واسه کنکور ۹۶ منتظر نمیمونم، و به جاش میرم آزاد. ولی الان که هنوز وقت دارم واسه کنکور امسال ترجیح میدم بخونم اندک اندک، چون به نظرم ۴-۵ ماه الان تا کنکور وقت بذارم، به ۱۰-۱۵ میلیونی که بخوام بدم به آزاد میارزه، و من تلاشم رو میکنم ولی اگر قبول نشدم دیگه میرم آزاد یا غیرانتفاعی.
۲- مشورت هم که گفتید میشه بگید از کی بپرسم؟ چون اینجا که سوال میپرسم کسی زیاد جواب نمیده. باید زنگ بزنم به مشاورهای این موسسات کنـکور؟ مشاوره رایگان هم دارن یا نه؟
البته یکی از دوستان جوابهای خوبی داده اند.
منظورم از ساده نگاه کردن به قضیه اینه که حتی اونهایی هم که کاملا" از شش هفت ماه قبل درس میخونن حتما" قبول نمیشن.
پارامترهای زیادی در قبولی موثره که یه مشاور همه را میپرسه.
مثلا" اینکه شما رشته تون چی بوده؟ کسیکه رشته فنی باشه میدونه که ممکنه یک کتاب دویست صفحه ای یکماه برای تسلط بهش و حل تمریناتش وقت بگیره. ولی اگه کسی مثلا" رشته اش جامعه شناسی باشه قطعا" این مشکل را نداره.
یعنی تو این رشته شما اول میخونید بعد اگه مطمئن شدید که یاد گرفتید میاید شروع میکنید به تمرین و تست و متوجه میشید گاهی از یه مطلب ساده میشه انواع و اقسام مسئله را طرح کرد. حالا حل کردن هم یه موضوعه . در فرصت یکی دو دقیقه ای حل کردن خودش یه مسئله دیگه است.
حالا از این که بگذریم یعنی قبل از این باید دید شما چه هدفی دارید:
روزانه میخواهید یا شبانه
اموزش محور یا پژوهش محور
تهران میخواهید یا شهرهای بزرگ یا اصلا" شهرش فرق نمیکنه
غیرانتفاعی مجازی پردیس پیام نور میخواهید یا نه.
خب معلومه اگه مثلا میخواین مجازی قبول شید یا برید پردیس لان شهرستان کار اسونتره. چون این ها گاهی ظرفیتهاشون خالی هم میمونه.
این بستگی به هدف در ارشد داره. هر چی قبولی ساده تر باشه مدرک بی ارزش تره .معلومه که هیچکس نمیخواد پول بده وقت بذاره و ی مدرک نامعتبر بگیره. مگر اینکه کسی کارمند رسمی یه جایی باشه و فقط ارشد میگیره تا پایه شغلی بگیره یا رئیس یه قسمت بشه .
گاهی برای کار کردن میشه رفت برنامه نویسی و چیزای دیگه را خصوصی یا خودخوان یاد گرفت و کار کرد. و شخص وقت خودش را صرف ارشد و این چیزا نکنه.خیلیا هستند که رشته شون کامپیوتر نیست ولی تو بازار کار کامپیوتر مثلا" برنامه نویسی میکنن.