۲
subtitle
ارسال: #۱
بافر سه حالته کنکور ۹۳ مهندسی نرم افزار
سلام چرا گزیه ۳ غلطه . در ضمن دلیل استفاده از مقاومت چیه?
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
(۰۷ مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۰۲ ق.ظ)joyebright نوشته شده توسط:اگه enable=1 باشه w=c یعنی فقط ۳ و۴ میتونه جواب باشه.
سلام چرا گزیه ۳ غلطه . در ضمن دلیل استفاده از مقاومت چیه?
(۰۷ مهر ۱۳۹۴ ۰۳:۵۹ ق.ظ)joyebright نوشته شده توسط: چرا وقتی enable صفر میشه w برابر با صفر میشه مگه نباید h یا همون امپدانس بالااتفاق بیفته ? من تا فصل مدارهای ترکیبی پوران خوندم مدار منطقی و تو فصل مخاطره با ترانزیستور و مقاومت اشنا شدم اما چیز زیادی دستگیرم نشد ، در کل احساس می کنم این مدار با مدار بافر سه حالته معمولی فرق میکنه و دلیلشم همون مقاومت vdd است ، درسته ? چون اصلا اطلاعات کاملی نداده ، مثال درست و حسابیم نداره این قسمت!
(۰۷ مهر ۱۳۹۴ ۰۷:۴۸ ق.ظ)Behnam نوشته شده توسط: وقتی enable صفر میشه، w صفر نمیشه؛ بلکه کلِ اون بافر قطع یا همون high امپدانس (که نمادش Z هست نه h) میشه. در نتیجه این سمتِ مدار به خاطر مقاومت بالا قطع و خروجی مستقیم به VDD یعنی ۱ وصل میشه.
اما وقتی enable یک میشه، بافر خروجی رو drive میکنه و خروجی میشه c. البته در این حالت باز هم ولتاژ VDD به خروجی متصل هست اما فرض بر این هست که وقتی بافر روشن هست، مقاومتِ کمتری نسبت به R داره و در تقسیمِ ولتاژِ مقاومتی به R غلبه میکنه (وقتی یک node از سمتِ دو منبع تغذیه درایو میشه، مقدارش به اون منبعی نزدیکتر هست که مقاومت کمتری تا اون منبع داره، در این سؤالات فرض میکنیم وقتی هم بافر داره درایو میکنه و هم اون سمت با یک مقاومت به زمین یا VDD وصل هست، R به حدِ کافی بزرگ هست مثلاً ۱۰۰ کیلو اهم و خروجی مقدارِ بافر رو میگیره).
نقل قول: یک سوال؟ اگر ENB=1 باشه خروجی مقدار C میشه ، حالا طبق گفته شما در مورد DRIVE و مقاومت ، اگر C=0 باشه چون دیگه از جانب بافر منبع انرژی نداریم که بخواد خروجی رو تغذیه کنه ، خروجی نباید مقدار Vdd ( هرچند کوچک به خاطر مقاوت بالای R) بگیره؟ من اینطوری برداشت کردم که خروجی باید تغذیه بشه حالا چه از بافر، چه از Vdd و زمانی هم که بافر صفره راهی جز تغذیه از Vdd نداره ، پس همیشه W=1 است.
(۰۸ مهر ۱۳۹۴ ۱۱:۴۰ ب.ظ)joyebright نوشته شده توسط: من مشکلم تو vdd رو با شکلی که ایشون کشیدن بهتر متوجه شدم ،دلیلشم این بود که تمامی سوالاتی که تو ذهنم بود و با نگاه به جدول تونستم جوابشونو پیدا کنم ، ، من ترجیح می دم دلیل یه موضوعی را متوجه بشم بعد راه و روش تستیشو یاد بگیرم ، با این حال توجتون قابل تحسینهبی زحمت یه توضیح در مورد آنچه متوجه شدین برای بقیه بچه ها هم بدین. فکر کنید من نمیدونم و شما میخواهید با شکل ایشان برایم بگید.