(۲۹ شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۵۶ ق.ظ)marzie.ahmadi نوشته شده توسط: (29 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۳۴ ق.ظ)sanaz711 نوشته شده توسط: دوستان به نظر شما میشه دو گرایشو بخونیم؟ میرسیم؟
بستگی به خودتون داره
کسی ک بخواد هر دو گرایش رو بخونه باید ۱۷ درس رو مسلط بشه و این کار کمی سخت هستش.. اما غیرممکن نیس
(۲۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۵۷ ق.ظ)n.mehr نوشته شده توسط: (28 شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۱۵ ب.ظ)marzie.ahmadi نوشته شده توسط: (28 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۳۲ ب.ظ)n.mehr نوشته شده توسط: دوتا سوال داشتم
۱- سال۹۳ گرایش شبکه و امنیت زیرگروه کامپیوتر شد?
۲-برای شبکه شما کدوم کتاب رو خوندید؟
الان دکتر حقیقت ۲تا کتاب جدید دارن یکی شبکه کامپیوتری۱(۸ فصل) و دیگری انتقال داده
من یک کتاب از سال ۹۰ دارم از ایشون که شبکه شون ۱۲ فصل بود
ی سری مطالب حذف شده یعنی لازم نیست اینا رو خوند؟
شما کدوم کتاب رو مطالعه کردید
سپاس
سلام دوست عزیز
کتاب شبکه ای که شما دارین از فصل اول تا هفتم همون انتقال داده هستش ک الان جدا شده و یه کتاب ب اسم انتقال داده شده
من شخصا میخوام کتاب شبکه کراس رو بخونم و در کنار اون پارسه
موفق موید
سلام بچه های پرانرژی و فعال
میخواستم هرکسی در مورد این درس ها منبع خوبی میشناسه بهم معرفی کنه
محاسبات عددی
ریاضی مهندسی
آمار و احتمال
مدار منطقی
نظریه زبانها (مرجعش ک همون لینزه کتاب تست چی بخونم بهتره؟)
من نفهمیدم بالاخره چی شد؟
این همه میگن پارسه پارسه برای شبکه من کدوم کتابو باید بخونم؟
پارسال مگه گرایشها تغییر نکرد؟ اما واسه شبکه چه درسایی باید خوند؟
دوست عزیز من که گفتم بهترین منبع واسه شبکه کتاب حقیقت یا همون پارسه و کتاب مرجع کراس هست..
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
ممنون منم میدونم کتاب حقیقت اما متوجه نمیشم کدوم کتاب حقیقت؟
ببینید من میخوام برای کامپیوتر شرکت کنم گرایش شبکه و رایانش امن .حقیقت الان یک کتاب توی بازار داره ۸ فصل برای شبکه واسه فناوری اطلاعات همینو بخونم کافیه؟
یک کتابم داره انتقال داده.
من یک کتاب شبکه دارم سال ۹۲ خریدم از ایشون که ۱۲ فصله
وقتی این دوتا رو مقایسه میکنم فصلهای udp-tcp یا فصل پروتکل اینترنت حذف شده از کتاب جدید
الان من کتاب قدیمی (که شبکه و انتقال بود) رو بخونم؟کتاب شبکه و انتقال جدید رو بخونم؟