(۱۷ خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۴۸ ب.ظ)yagmur0022 نوشته شده توسط: بنظر من تجارت رشته خوبیه به شرطی که با ابتکارت کار مستقل واسه خودت راه بندازی
والا از لحاظ استخدامی تو جایی....مثل همه رشته ها وضعش خوب نیس
دفیفا درست میفرمایید
(۱۷ خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۴۷ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: (17 خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۴۷ ب.ظ)moohammad.pn نوشته شده توسط: (17 خرداد ۱۳۹۴ ۰۴:۴۸ ب.ظ)nanajoon نوشته شده توسط: این کلام دکتر حقیقت هست در مورد گرایش تجارت و فناوری که در همایش سال پیش ده بار این جمله رو گفتنخطاب به بچه هایی که می خواستن گرایش ایتی وتجارت بخونن)
من (یعنی دکتر حقیقت) با پخمه ها و ب ا بو گلابی های که میخوان گرایش تجارت و فناوری بخونم هیچ حرفی ندارم گفتن این رشته اصلا ت
اقا حقیقت بهتر در مورد رشته ای که تحصیلاتشو انجام داده ( ایشون برق خوندن) نظر بدهند
آی گل گفتی برادر دقیقا
دوستان میدونین دکتر حقیقت شاید حرف هایی که بالا از ایشون من نوشتم جالب نبود اما این حرف هاشون دلیل داشت گفتن که مثلا ما قبولی تجارت ارشد دانشگا ه های خوب مثل خواجه نصیر علم صنعت داشتیم طرف ترم اخر ارشد هست هنوز یه کلیت از رشتش نمی دونه دانشجو هایی که ارشد تجارت و ایتی میخونن توی کل ارشد یه استاد قوی کامپیوتری یا ایتی نمی یاد برای تدریس درساشون اساتید صنایع و مدیریت بهشون درس میدن و بعد از اتمام ارشد تجارت اون شخص دید خوبی نداره ,ارشد ایتی خونده اما با اساتید صنایع و مدیریت ,
در ضمن من به حرف های ایشون بسنده نکردم و زنگ زدم به یکی از دوستام که خواجه نصیر تجارت میخونه ازش پرسیدم الان به نظرت بازار کار رشته ای که میخونی چطوره؟امیدی داری بعد اتمام درسات کار پیدا کنی؟گفت............. (حالا یه چیزایی گفت)اما کلیتش این بود که اصلا امید نداره به کار پیدا کردن
(۱۷ خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۲۱ ب.ظ)scania نوشته شده توسط: بعدشم یه چیزی امیر کبیر که داره تجارت می ده خیلی معذرت می خوام پشم تشریف دارن؟ نه دیکه به من بگین یکی از دوستام داره می خونه می گه انقدر سخته که...............
خلاصه بچه های گل به اهدافمون بهتره فکر کنیم.
دوستم امیر کبیر رشته های زیادی ارایه میده ارایه دادن هر رشته ای از جانب امیر کبیر دلیل این نیست که این رشته حتما رشته خوبیه منظورم تجا رت نیست //منطورم مهندسی نساجی مهندسی هوا فضا ....هست اینا توی امیر کبیر ارایه میشه اما به نظرتون ایند ه کاری بچه های این رشته ها توی ایران چی میشه؟....
پس ببینید ارایه شدن یه رشته توسط دانشگاه امیر کبیر دلیل بر خوب بودن اون رشته نیست