(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۳۶ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: قیقا اینجور حرف زدن فقط به ضرر کسی که هیچ دیدی نداره و با این حرف کلا شروع نکرده از طی مسیر ناامید میشه
دوستان من مطمئنم همتون لیاقت شریفو دارید در ضمن کنکور به کلاس رفتنو آزمون شرکت کردن نیست .داشتیم رتبه یکی که نه کلاس رفته و نه آزمون داده .همه چی به تلاش و داشتن تحلیل درست از کنکور و مدیریت زمان. خوبی مانشت اینه که اینجور موارد داخلش زیاد
حرفات رو تائید مینمایم :دی
منم اینو به رفقای کنکوری بگم که امسال وقتی دیدم اون دوستمون که کارشناسی شیمی خونده بودن، شدن رتبه ۱۰ شبکه. از خودم خجالت کشیدم واقعا! برای ایشون خوندن این دروسی که باهاش آشنا نبودن هزار برابر سخت تر از من بود ولی ایشون تونستن رتبه بیارن و مثلا من نه! فقط به خاطر اینکه ایشون زحمت بیشتری کشیده بودن و لایق این رتبه بودن. پس نه دانشگاه نه شهر نه اسم رشته نه معدل نه هیچی دیگه قبولی رو تضمین نمیکنه مهم اینه کسی بخواد واقعا بخونه.
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۳۶ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: +منم موندم ببینم ۹۵ ای میشم یا داخل همین ۹۴ قال قضیه ارشد برام کنده میشه و خلاص
+پونه بازم میگم تو شریفی یادت باشه به من قول دادی پس به من تعهد داری ،دیگه بحث خودت نیست، منم هستم
+ ِ اولی : ایشالا که همین امسال قبولی اونم دانشگاه های خوب تهران که مدنظرته. بد به دلت راه نده.
ولی اگه خدای نکرده و از بد روزگار قبول نشدی سال بعد با هم میریم شریف. یعنی حتما باید بریم شریف
که ایشالا کار به اینجا نمیکشه و همین امسال دانشگاه خوب قبول میشی.
+ِ دومی: این سری عزمم رو جزم کردم واسه شریف. واسه یه بار هم که شده میخوام نون و تره بخورم که یه عمر نون و کره میل کنم
بهت قول دادم و سر قولم هم هستم.
+مبادله مثبت با مثبت؟ :دی
اینطوری خجالت میکشم به پستت یه مثبت بدم خب : )))
بذار من لایک کنم، تو لایک نکن. : )