سلام دوستان دراکولا برگشت!!!
بعد از ۵ سال دوری مطلق از کتاب و درس و مدرسه برگشتم ک ی تغیراتی تو زندگی خودم ایجاد کنم!!
خدای برنامه ریزی هستم ولی در عمل صفر ولی ایندفه دیگه آخرین مهلتمه برا ایجاد تغیرات تو زندگیم!!
دوستان کدوم انتشارات از نظر شما بهتره!!! چرا؟؟
(۲۹ دى ۱۳۹۳ ۰۶:۵۷ ب.ظ)MarziehR نوشته شده توسط: سلام.
منم میخوام آیتی گرایش امنیت شرکت کنم البته ممکنه با تغییرات سنجش مجبور بشم تعدادی از درسهای کامپیوتر رو اضافه کنم. من شاغلم و علیرغم تلاش زیاد امسال نتونستم تو مدت زمان ۳ ماهه مطالعه خوبی داشته باشم و امیدی به آزمون امسال ندارم. به خاطر همین علاقه مندم از اسفند یا نهایتا فروردین سال بعد مطالعه ام رو با آرامش شروع کنم.
خیلی دوست دارم یک فرد واقعا با انگیزه هم با من همراه بشه تا با هم برنامه ریزی کنیم و درصد پیشرفتمون به دیگری هم انگیزه بده
چون دوره طولانی مطالعه خود به خود ناامیدی و خستگی میاره.
لطفا اگر کسی تمایل داره واقعاً -با وجود همه تغییرات سنجش که باید یه فکری براش بکنیم بالاخره - رسماً اعلام کنه.
سلام رفیق منم شاغلم و این کارو برام سخت میکنه ولی تصمیم گرفتم همه چیزو عوض کنم امیدوارم ک سرد نشیم!!!
انشالا ۹۵ میترکونیم!!!
(۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۳۶ ب.ظ)kingmax نوشته شده توسط: من دودلم نمی دونم شرکت کنم یا نه؟
میترسم شروع کنم کلی پیش برم باز مشکلی پیش بیاد نتونم ادامه بدم خیلی میترسم نمیدونم چیکار کنم.
نمیدونم این یکسالی قرار باشه توی خونه بمونم بخونم میتونم حرف بقیه را تحمل کنم؟
و اینکه میخواستم دلایل تون را برای تلاش بدونم یعنی بعد اینکه رشته دلخواه و دانشگاه دلخواهتون قبول شدید بعدش چی؟چیکار میخواهید بکنید؟
ممنون میشم نظراتتون را بگید شاید به تصمیم گیری من کمکی کنه
اگر شرکت نکنی از وقتت چطور میخای استفاده کنی؟؟
ببین موفقیت توی اون چند درصده و توی مسله کنکور چند درصده؟؟؟
و ارزش هر کدام پس از موفقیت چقدره؟؟
با ی نسبت ساده میشه فهمید کدوم مسیر بهتره!!!
منم دقیقا هنین حس رو دارم ولی بی تعارف دانبال راحت طلبی هستیم و براش ۱۰۰۰ دلیل میاریم!!!