(۲۵ اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۱۶ ب.ظ)amir.monfared1369 نوشته شده توسط: (25 اسفند ۱۳۹۳ ۰۷:۱۵ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: ممنون از نظرتون
ولی مطمئنید که اخر اون یک سال یکی نخواست ویکی از طرفین دلش لیز خورده باشه و علاقمندشده باشه و وابسته شده باشه میدونید چه ضربه بدی میخوره؟؟ خواه نا خواه این اتفاق میفته .
خوب نکته قشنگی رو پرسیدین دو نفر که یک سال با هم دوست باشن به راحتی از هم جدا نمی شن.
حالا فرض که بعد از یک سال دوستی از هم جدا شدن به نظرم بهتر از اینه که بعد از ازدواج از هم جدا بشن چون قبل از ازدواج زندگیشون فقط برای خودشونه و خودشون آسیب میبینن اما بعد از ازدواج و داشتن فرزند اون فرزند هم آسیب میبینه گناه اون بنده خدا چیه؟
تازه تو جامعه ما اینکه یه دختر طلاق بگیره یه طور بدی به نظر میاد(البته این مشکل جامعه است نه اون خانوم ) پس به نظرم دوستی یک ساله تو جریان تحکیم خانواده هم موثره و جدایی تو اون دوران برای اون دختر خانوم حرف بدی یا نکته خاصی رو به وجود نمیاره و بهتر از جدایی دوران بعد از ازدواج هست.
بازم از خانوما عذر می خوام و میگم این مشکل جامعست نه مشکل اونا.
هر دختری نمیتونه با این روش کنار بیاد!!یعنی کسی با روش شما میتونه جلو بیاد ک پای احساسش نلنگه!..چنین کسی ک یک سال بقول شما بخاد تو این رابطه باشه و احساسی نداشته باشه بعیدی نیس بعد ازدواجم بشما تعهد احساسی داشته باشه یانه!!
درغیراین صورت این دختره ک ضربه روحی میخوره!...
------------
میگن عاقلانه انتخاب کن عاشقانه زندگی کن....
من قبلا فک میکردم اخه چجوری کسیو ک نمیشناسم چجوریه کیه کجاست با چند جلسه خاستگاری بدلم بشینه و حاضر بشم باهاش برم زیر ی سقف..
ولی بعدها متوجه شدم این شناخت هس ک بدنبالش علاقه میاره...یکی می بینه میتونه با ی دوستی این اشنایی رو نسبت بطرفش کامل کنه بدون اینک خودش ضربه ای ببینه(ک من خیلیا رو دیدم چجوری پسره رو کشیده سمت خودش
)ولی خیلیا هم از عهده ی چنین کاری برنمیام!
اگرم اینکارو بکنیم تهش فقط شکسته!درنتیجه برای اینجور دخترا همون روش سنتی بهترین انتخاب رو میتونه براشون داشته باشه..
ولی تو جامعه ما دخترا فک میکنن همینکه نامزد کردن کار تمومه سریع دل میدن!...ولی تازه این اول شناخته!!من یکی از دوستان خودم بعد ۱سال نامزدی درست ۱هفته قبل عروسی همچی بهم خورد!هرچند عوامل زیادی باعث این بهم خوردن شد ولی یکیش این بود توی این ۱سال دوستم درست اخلاق و رفتار نامزد و خانواده نامزدشو رصد نکرد هرچیم میدید بنظرش کوچیک می اومدن وازش رد میشد ولی حالا بهم خورده میگه ازهمون رفتارای همون موقعشون میشد فهمید اینا چجور برخوردای میتونن داشته باشن.
پس احساسی ک وابستگی بدنبالش داره در دوره ی نامزدی ک دوره ی شناخته باید کنترل بشه!