(۲۶ دى ۱۳۹۳ ۰۵:۱۲ ب.ظ)elahe alavi نوشته شده توسط: دوست هایی که در برنامه ریزی میخوان باشند به نظرتون چطور شروع کنیم یک درس رو کامل تموم کنیم و بعد سراغ درس بعد بریم؟ یا به صورت برنامه ی پارسه ۲۵ درصدی همه ی دروس رو جلو ببریم؟ خواهشا دوستانی که موفق بودند و نتیجه گرفتن راهنمایی کنند؟
سلام .این گفته ی یکی از رتبه های برتر هست که من خودمم خیلی ازش استفاده کردم.گفتم شاید برای شما هم مفید باشه.
" کنکور امتحان های دانشگاه نیست که بخایم یک درس رو تموم کنیم بعد بریم سراغ درس دیکه ، تو کنکور همه درس ها باید عرض سه ساعت پاسخ داده بشن پس بهتره از اول برنامه ریزی در طی روز دو یا سه درس رو بگنجونین تا مغز رو آماده کنید."
(۰۱ اسفند ۱۳۹۳ ۰۴:۱۱ ب.ظ)alphax نوشته شده توسط: خانم sa.ghasemi شما یه نامه بنویسید و بچه های تهرون هم خودشون رو معرفی کنن لطفا.
همینجا متن نامه شما رو ویرایش کنیم و حالا یه روز توافقی بریم تهران واسه اعتراض یا اینکه زیر نامه رو امضا میکنیم و نفر به نفر میفرستیم و چند از دوستان تهرانی لطف کنند اعتراض رو ببرند سنجش
چون معلوم نیست همون روز اول پاسخگوی ما باشند، و برای بچه های شهرستان هم سخته که چند روز تهران بمونند.
در کل به قول کاربر sixsixsix اگه با هم باشیم موفق هستیم
اینکار هم اگه قبل از عید انجام بشه بهتره چون بعد از عید تا اواخر فروردین همه چی تق و لقه و وقتمون هم هدر میره
دوستانی هم که هستند لطفا همینجا اعلام کنند و شهرشون رو هم در صورت تمایل بنویسند و همینطور به دوستای غیرمانشتیشون هم اطلاع بدند که بیان و همکاری کنند
من هستم اما لطفا این کار سریع تر انجام بشه تا به تعطیلی های عید نرسیدیم نامه رو بدیم بهشون ، تا بتونیم زودتر نتیجه بگیریم ، مسلما اگه از اساتیدی در شریف مثل دکتر ربیعی که حرفش تو سنجش برو داره مشورت کنید و امضای ایشون رو هم داشته باشیم خلی بهتر هست.
فقط پشت گوش نندازین این موضوع رو