(۰۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۱ ب.ظ)mohammad_ad نوشته شده توسط: ممنون از لطف شما دوست عزیز اما چجور باید فهمید که اونا hazard هستن؟؟؟؟
راستی اگه براتون مقدور PI و EPI رو هم نحوه بدست اوردنش رو توضیح بدین
hazard وقتی اتفاق میفته ک توی دسته بندیِ مینترم های تابع، همه ی piهای ممکن رو توی دسته بندی ب حساب نیاورده باشیم.
پس واسه برطرف شدن hazard همه ی piهای ممکن رو در نظر میگیریم. و تابع رو به صورت جمع تمام این دسته ها مینویسیم. هر چند بهینه نیست.
واسه توضیح pi و epi :
i بود فک کنم، میشه تمامی دسته بندی هایی ک میشه توی جدول کارنو با ۱ ها انجام داد. یعنی همه ی دسته بندی های یکی ای. دوتایی. چهارتایی. هشتایی و ... . هر چی ک میشه
pi: اون دسته بندی هایی ک انجام دادیم بعضیاش ممکنه توی دسته ی بزرگتر قرار بگیره ب طور کامل. مثلا یه ۴ تایی توی یه هشتایی کلا قرار بگیره. یا یه دوتایی توی یه چهارتایی یا هشتایی. اینایی ک توی i بزرگتر قرار دارند رو در نظر نمیگیریم. بقیه ی دسته بندی ها میشه pi
یعنی i هایی ک توی i (دسته بندی)بزرگتر قرار نگیرن. البته ب طور کامل
epi: من خودم این طوری حساب میکنم. دونه دونه خونه های جدول رو بررسی میکنم. میبینم آیا این مینترم(خونه ی جدول) توی دسته بندی ای ک قرارش دادم بازم ممکنه توی یه دسته بندی دیگه قرار بگیره(البته دسته بندی بزرگتر یا مساوی). اگه آره ک هیچی. اما اگه فقط توی همون دسته بندی قرار بگیره ب عنوان بزرگترین دسته بندی ای ک میتونه توش قرار بگیره اون دسته بندی میشه epi
در واقع epi همون piای هست ک شامل حداقل یه مینترم باشه ک توی pi دیگه قرار نگیره.
مثلا: