۰
subtitle
ارسال: #۱

سوال کامپیوتر ٩١
اینکه گفته بسط داده شده در لحظه تولید یعنی چی؟ مگه نباید تا عمق ٤ بسط داد که به هدف برسیم؟ یعنی تا عمق ٥ تولید کرد منهای فرزندای هدف اما تا عمق ٤ بسط داد البته توو بدترین حالت!!!
۰
ارسال: #۲

RE: سوال کامپیوتر ٩١
سلام
ببخشید من درست متوجه سوالتون نشدم!
ولی اون چیزی که خودم از سوال میفهمم اینه که: تعداد گره های بسط داده شده رو میخواد نه تولید شده.
خب چون هدف تو عمق ۴ هستش، تا عمق ۳ که همه بسط داده میشن حالا ۲ حالت پیش میاد، یکی اینکه تو عمق ۴ گره سمت چپی هدف باشه که جواب میشه: [tex]1 b b^2 b^3 1[/tex] وحالت بعدی هم که هدف سمت راستترین گره تو عمق ۴ باشه که میشه: [tex]1 b b^2 b^3 b^4[/tex]
ببخشید من درست متوجه سوالتون نشدم!
ولی اون چیزی که خودم از سوال میفهمم اینه که: تعداد گره های بسط داده شده رو میخواد نه تولید شده.
خب چون هدف تو عمق ۴ هستش، تا عمق ۳ که همه بسط داده میشن حالا ۲ حالت پیش میاد، یکی اینکه تو عمق ۴ گره سمت چپی هدف باشه که جواب میشه: [tex]1 b b^2 b^3 1[/tex] وحالت بعدی هم که هدف سمت راستترین گره تو عمق ۴ باشه که میشه: [tex]1 b b^2 b^3 b^4[/tex]
ارسال: #۳

(۱۰ دى ۱۳۹۳ ۱۱:۱۷ ب.ظ)Bahar_sh نوشته شده توسط: سلام
ببخشید من درست متوجه سوالت
ون نشدم!
خب چون هدف تو عمق ۴ هستش، تا عمق ۳ که همه بسط داده میشن حالا ۲ حالت پیش میاد، یکی اینکه تو عمق ۴ گره سمت چپی هدف باشه که جواب میشه:
[tex]1 b b^2 b^3 1[/tex] وحالت بعدی هم که هدف سمت راستترین گره تو عمق ۴ باشه که میشه: [tex]1 b b^2 b^3 b^4[/tex]
منم همین جوابو دادم که با مداد نوشتم! اما پاسخنامه اونی که با خودکاره رو نوشته!! و گزینه ٤ و انتخاب کرده
۰
ارسال: #۴

گره های بسط داده شده یعنی گره هایی که فرزندانشون تولید شده
جوابتون درسته این تست جوابش تو گزینه ها نیست اگه عمق ریشه یک بود جواب گزینه ۴ میشد تو کتاب راهیان هم به این نکته اشاره شده
جوابتون درسته این تست جوابش تو گزینه ها نیست اگه عمق ریشه یک بود جواب گزینه ۴ میشد تو کتاب راهیان هم به این نکته اشاره شده
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close