(۱۶ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۴۳ ب.ظ)dokhtare kh00b نوشته شده توسط: خسته شدم ، من میخوام عوض بشم!
دوست من ،
وقتی احساس مس کنی که از شرایط حاضرت راضی نیستی و می خواهی عوض بشی ، خوشحال باش.
چون این عدم رضایت یعنــی تمایل و مــیل به تغییر.
واین نشونه ی خوبیه ، یعنی اینکه تو هستی و می تونی رو به جلو بری.
یعنــی حــرکت و نبودن در حالت ایستایی.
----------
مطمئنن همه ی ما ، تو یه جاهای زندگیمون ، با هر سنی این عدم رضایت بوجود اومده
منتهی نحوه برخورد مون بوده که باعث تغییر یا عدم تغییرمون شده!
یکی می تونه مث
one hacker alone تو این چالش ذهنی تفکر کنه و برا کارهایی روتین هر روزه چرایی بیاره و اندیشه کنه و یکی هم می تونه بهمون روال ادامه بده و تو همون مود بمونه .
می بینید، پس این شمایید که همیشه تعیین کننده اید
شاید این حس و خیلی حس های دیگه برا هممون پیش بیاد اما مهم نحوه درست برخورد با این موضوعه.
می تونی خودتو سرزنش کنی و از این که تا به امروز هر چی بودی پشیمون بشی و می تونی خیلی خوب تصمیم بگیری و بگی من تا به امروز هر چی بودم ، بودم، از امروز به بعد می خوام بهتر از قبل باشم. می خوام خودم برای خودم متفاوت باشم. می خوام بهترین برای خودم باشم.
شاید باور نکنی ولی کمی و فقط کمی از این خواسته می تونه توی تو تحول ایجاد کنه.حداقل برای من که اینطور بوده.
پـس اول از همه بــاید بخوای .
خودت بخوای که دنیات تغییر کنه و مطمئن باش وقتی تو بخوای همه چیز اتفاق میفته.
این شعار نیست دوست من. این بــــــاور منه.
حتی اگه از نظر دینی هم بخوای بهش نگاه کنی می گن اول باید نیت کنی و بعد یه سری دستورالعمل انجام بدی.
پس اولین قدم شد خواستن.
بعد اینکه دلت خواست خودتو عوض کنی باید قدم بعدی رو برداری
برای تغییر هر چیزی باید ابتدا اونرو شناخت و بعد با توجه به قابلیتهاش اونو تغییر داد.
ماهیت انسان ماده ست .برای تغییر ماده باید نوع اونو شناخت و بعد خواص اونو و طبق خواص ان رو تغییر داد.
دقیقــا مثل تعریف کلاس در برنامه نویسی.
ساخت یک شی ، تعیین صفات و خواص اون و کارهایی که می شه با استفاده از اون انجام داد.
مثل آب که وقتی پی می بری ماهیتش مایع است می تونی یه سری قابلیتهارو براش تعیین کنی.نقطه جوش میزاری نقطه انجماد میزاری.
شماهم بهمین صورت .پس باید خودتو بشناسی بعد بتونی با توجه به شناختت برسی به نقطه تعیین شده.
قصدم این نیست که خیلی مطلبو پیچیده کنم، همه ی حرفم اینه همه ی اتفاقات خوب در درون تو میوفته.
شاید چیزی به اسم انگیزه های بیرونی برات اتفاق بیفته اما مهمترین اتفاقات در درون توست.
باید خودت دلت بحال خودت بسوزه.
این توئی که می تونه دنیای متفاوتی داشته باشی و یا مثل بقیه زندگی کنی.
یعنی مثلا زندگی کنی چون باید زندگی کنی
ازدواج کنی چون همه باید ازدواج کنن
باید مدرک بگیری چون باید همه مدرک بگیرن
متفاوت بودن خیلی سخته.باید باور داشته باشی که می تونی.
نمی گم عرف زیر پا گذاشته باشه یا ناهنچاری بشه اما برا همین کارهای روتین و بظاهر مسری می شه قشنگتر فکر کرد ، می شه نگاه بهتری داشت.
بقول دوستمون کاش یاد بگیریم فقط فکر کردن و!
بنظر من حالا که خواستی عوض بشی همه ی سعی تو کن بهترین بشی.
سعی کن خودتو خیلی خوب بنشناسی و بعد حرکت کنی.
مطالعه کن.
با ادمای موفق بحرف.
تعیین افق کن.
زندگی کن.
لذت ببر.
عاشق باش.
تا به حال شده که از زندگیتون ، از محیطی که زندگی میکنید ، از دورو بریاتون ، خسته بشین؟
بله .محــل کارم بوده و یا محیط دوستانم بوده بخاطر وجود انرژی منفی و تحلیل رفتن روحیه م ترکشون کردم.
نه که قدرت مقابله نباشه، نه ترک شده چون ارزش صرف انرژی نداشت.
شده که بخواین تنها باشین برین تنهایی زندگی کنین؟
شده.رفتم تو لاک خودم ولی بعدش اتفاقای خوبی افتاده چون سعی نکردم تو حالت خمودی و انزجار بمونم.
سعی کردم بیشتر فکر کنم و بهتر ببینم.
شاید نشه اطرافمون خیلی چیزهارو مطابق میلمون کنیم و بدیگرون بگیم اینطوری باشن یا اونطوری ولی حداقل خودمون که می تونیم جور دیگه ای باشیم.
اونام خوششون میاد مث ما می شن.(این ثایت شده س)
شده که بخواین زندگی و مسیرتونو عوض کنین و یه فصل تازه برای خودتون شروع کنین؟
همیشه جستجوگر باش و بهترینا رو بخواه.
بله کارمو ترک کردم ادامه تحصیل دادم.
خیلی .
لطفا توضیح بدین که این احساسات به شما دست میده؟ و چیکار میکنید؟ اگه تصمیم بگیرید که تغییر کنید ، بنظرتون موفق میشید؟ یا تا به حال موفق شده اید؟
همیشه و همیشه نگاه متفاوتی داشته باشید
زیــبـــا ببینید و زیــبا اندیشه کنید و به زیبـــا آفرین اعتماد کنید
بعــــــــــله .موفقم.
چون باور خوبی دارم