۱
subtitle
ارسال: #۱

یک مثال از بحث مدالیتی
سلام
تو نرم افزار پارسه تو توضیحات مدالیتی یه مثالی زده که از نظر من مبهم یا شاید اشتباه اومد، دوستان نگاه کنید اگه متوجه شدید به منم بگید لطفا. عکسشو گذاشتم خودتون بخونید.
تحلیل خودم اینطوریه:
گفته مدالیتی در سمت خودرو با این سوال تعیین می گردد: آیا هر فرد لزوما یک خودرو دارد؟
مگه مدالیتی به معنی الزام شرکت کردن خودرو در رابطه نیست؟ پس سوال اینطور میشه: آیا هر خودرو لزوما باید یک مالک داشته باشد؟
تو نرم افزار پارسه تو توضیحات مدالیتی یه مثالی زده که از نظر من مبهم یا شاید اشتباه اومد، دوستان نگاه کنید اگه متوجه شدید به منم بگید لطفا. عکسشو گذاشتم خودتون بخونید.
تحلیل خودم اینطوریه:
گفته مدالیتی در سمت خودرو با این سوال تعیین می گردد: آیا هر فرد لزوما یک خودرو دارد؟
مگه مدالیتی به معنی الزام شرکت کردن خودرو در رابطه نیست؟ پس سوال اینطور میشه: آیا هر خودرو لزوما باید یک مالک داشته باشد؟
۰
ارسال: #۲

RE: یک مثال از بحث مدالیتی
به نظر من کتاب درسته. تا اونجا که یادمه همیشه همینجوری میگفتیم.
بعد یه چیز دیگه، الان سوال شما مربوط به مهندسی نرم افزاره؟ چرا تو بخش پایگاه داده پرسیدید؟
بعد یه چیز دیگه، الان سوال شما مربوط به مهندسی نرم افزاره؟ چرا تو بخش پایگاه داده پرسیدید؟
ارسال: #۳

(۱۰ آذر ۱۳۹۳ ۰۷:۴۵ ق.ظ)Ametrine نوشته شده توسط: به نظر من کتاب درسته. تا اونجا که یادمه همیشه همینجوری میگفتیم.
من قانع نشدم راستش
حالا یه مورد دیگه ام هست، تو پایگاه داده میگه وجود دایره تو خالی کنار موجودیت نشان دهنده آن است که مشارکت آن در رابطه اجباری است. اما تو کتاب نرم (عکس قبلی که گذاشتم) گفته دایره یعنی شرکت موجودیت در رابطه اجباری نیست. کدومش درسته؟!
(راجع به سوالتون: مشخصه که این موضوع هم مربوط به پایگاه دادس هم نرم افزار، به خاطر همین تو هر دو تا پرسیدم)
۰
ارسال: #۴

سلام.تست سراسری it 87 پایگاه رو نگاه کنید.هم توی پارسه هم توی مدرسان گفته اختیاری.ولی تو کتاب پایگاه مقسمی گفته اجباری!!
به نظرم اختیاری منطقی تر هستش
ارسال: #۵

(۱۰ آذر ۱۳۹۳ ۰۳:۱۸ ب.ظ)shahabm نوشته شده توسط: سلام.تست سراسری it 87 پایگاه رو نگاه کنید.هم توی پارسه هم توی مدرسان گفته اختیاری.ولی تو کتاب پایگاه مقسمی گفته اجباری!!
بله من مقسمی رو دیدم به خاطر همین پرسیدم، البته منابع خارجی هم گفتن که دایره یعنی اجبار نیست. اما نمیدونم مقسمی چرا برعکس گفته.. ممنون
ارسال: #۶

(۱۰ آذر ۱۳۹۳ ۰۳:۱۸ ب.ظ)shahabm نوشته شده توسط: سلام.تست سراسری it 87 پایگاه رو نگاه کنید.هم توی پارسه هم توی مدرسان گفته اختیاری.ولی تو کتاب پایگاه مقسمی گفته اجباری!!یادم میاد پارسال با دوستم سر این موضوع بحث داشتیم. اون از مقسمی خونده بود و من از مدرسان.
آخرشم اختیاری در نظر گرفتیم چون تست ها اینجوری به جواب میرسیدن.
۰
ارسال: #۷

ممنون از دوستان، حالا یه بنده خدایی بیاد این مدالیتی رو توضیح بده
۰
ارسال: #۸

توی پرسمن دایره یعنی اختیاری ولی توی پایگاه داده دایره معنی اجباریو می ده .
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close