(۰۹ تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۲۹ ب.ظ)موج نوشته شده توسط: (09 تیر ۱۳۹۰ ۱۱:۵۸ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: واسه چی میخواید تا شهریور صبر کنید؟چرا از الان شروع نمیکنید واسه ساله بعد خوندن؟
اگه میدونید که نتیجه ای که قرار شهریور اعلام بشه راضیتون نمیکنه و نمیرید خوب از همین الان شروع کنید و تابستون رو حروم نکنید.
اولا که واقعا معلوم نیست ظرفیت های امسال که دیدیم زیادشده میگن مجدد هم آیین نامه از طرف وزارت علوم ابلاغ شده که ظرفیتهای دانشگاه به نقلی دو برابر و به نقلی سه برابر بشه که اگه صحت داشته باشه هر اتفاقی ممکنه
دوما سال پیش که همه کتابها رو دفعه اولی بود که میدیدم از وسط تابستون شروع کردم امسال که فقط نیاز به یه مرور داره . تازه سال پیش همزمان ۱۸ واحد هم داشتم و امسال درس ندارم برای همون از شهریورم شروع کنم به احتمال قوی وقت زیاد میاد (فکر کنم برای اکثر سال دومیها این وضعیت باشه)
سوما اینکه کارنامم رو با یکی دیگه مقایسه میکردم با فقط ۳۴ در صد زبان بیشتر (من زبان رو سفید گذاشتم) رتبش شده بود ۲۲۵ یعنی تهران نشه اصفهان رو میاره. برا همینم میخوام تابستون رو زبان سرمایه گذاری کنم
بازم ممنون انشالله تمام تلاشم رو خواهم کرد مهندس جان که سال دیگه هم کلاسی شیم شما میری شریف دیگه نه؟
اولا که کارو به سنجش سپردن ریسکه. اومدیمو ظرفیتا که زیاد نشدن هیچی کمتر هم بشن.حسابی تو کار ایران و مخصوصاً سازمان سنجش نیست.
دوما شما پارسال کتابارو کامل خوندید؟کامل فهمیدید؟من خودم اگه رتبم بالای ۱۰۰ میشد الان واسه خوندن ارشد شروع کرده بودم.از شهریور شروع کردن ریسکه.بعدم توی خونه بودن هم مشکلات خودشو داره.مثلا یکی از دوستای من مرخصی گرفته بود ولی کسل و بی انگیزه شده بود تو خونه.
سوماً به نظر من سرمایه گذاری در این حدی که شما میگید روی زبان اشتباهه. روزی نیم ساعت تا یک ساعت زبان کار کردن توی تابستون معقوله ولی بیشترش نه.دقت کنید که تفاوت بین رتبههای پائین زیاده.پس واسه اینکه از رتبهٔ ۳۰ برسید به ۱۰ خیلی باید زحمت بکشید.
به نظر من واسه ارشد یا باید رتبهٔ تاپ اورد یا اصلا دنبالش نرفت. و اگه هم میخواید رتبهٔ تاپ بیارید باید چند ماه تنها کار شما کنکور باشه. کار و زندگیو اینارو باید بذارید کنار.
من شریفو بالاتر زدم. انشالا همون هم قبولم مگر اینکه از اون اتفاقاتی که فقط توی ایران میفته بیفته!!!