(۰۳ فروردین ۱۳۹۱ ۰۸:۳۷ ق.ظ)nikou نوشته شده توسط: استادای کارشناسی ما هم خیلی خوب بودند حتی بچه های آزاد هم می اومدن از کلاس ما استفاده می کردند.
از اساتیدم راضی ام اما حاضر نیستم باز برگردم پیام نور
شاید استادای آقای باد واقعاً خوب باشن ولی من خودم تو دانشگاه پیام نور
مرکز استان درس خوندم به خدا یه استاد طراحی الگوریتم داشتیم از روی کتاب روخوانی میکرد غلط می خوند ۴ تا کار تحقیقی درست درمان به ما ندادن کلاس آز پایگاه که یکی از کلاس های کاربردی رشته کامپیوتره با ۳ جلسه سرشو هم آوردن من خودم از جمله افرادی هم که حتی یه واحد هم تو پیام نور نیافتادم و معدلم هم بالای ۱۶ شد اونم نه الان که پیام نور گلابی شده (خداییش ۲ ساله که دیگه پیام نور نمراتش کیلویی شده ) آقای باد یه سوال حالا شاید استادتون خوب بوده باشن ولی خداییش کتابای پیام نور خوبن که دارین تعریف می کنید.همانطور که گفتمو بازم میگم مزیت پیام نور فقط و فقط هزینه کمشه و شایدم نزدیکی محل سکونت با دانشگاه هم یکی از مزیتاش باشه دیگه نه چیز دیگه. باور کنید اینو من نمیگم شما اگه با ۱۰۰۰ تا پیام نوری مصاحبه کنید شاید ۱۰ تاشون مثه رفقیمون از پیام نور تعریف کنند.البته من دوره لیسانسشو بیشتر میدونم ولی فوقشم که چنتا از بچه هامون رفتن زیاد راضی نبودن.
بعدشم امسال پیام نور دانشجویان فک کنم با معدل ۱۵ یا ۱۶ به بالاشو می فرستاد برا ارشد پیام نور (بدون کنکور) که خیلیا دارن اینطوری میرن خوب این خودش یعنی بی کیفیتی نطام آموزشی پیام نور. الحقو ولانصاف نتیجه این نظر سنجی بالا درسته .