(۰۱ مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۲۴ ب.ظ)persianccie نوشته شده توسط: (01 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۵۹ ب.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط: برای این ترم چون نمیتونیم انتقالی بگیریم دیگه اکثرن مهمانی میگیرن..بعد ضمنش کارای انتقالی رو هم ردیف میکنند
حالا خودمم گیج شدم..
فرق بین مهمانی و انتقالی چیه اصن؟؟؟ انتقالیو میدونم که برای تمام ۲ سال میدن... اما حالا مهمانی چیه این وسط؟؟
شنبه که میرم حتمن میپرسم ..!!!
(۰۱ مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۵۹ ب.ظ)persianccie نوشته شده توسط: شرایط انتقالی رو هم اگه کسی میدونه لطف کنه بگه؟؟؟؟
کسی انتقالی گرفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ازدواج و متارکه
خانواده شاهد و ایثار گر
دانشجویان بیمار و معلول
چند سرپرستی
چند دانشجویی یک خانواده
همترازی
فوت والدین،همسر و فرزند
همسر وفرزندان خانواده های کارمند دانشگاه آزاد
همسر و فرزندان هیئت علمی ( شاغل و بازنشسته)
ورزشکار و قهرمان ملی
همسر و فرزند وزرا، نماینده مجلس ، استاندار و..
موارد خاص
اینا میتونن انتقالی بگیرن
hcn,h
پس بیخیال
دوست عزیز و بقیه دوستان که هنوز ثبت نام نکردن و میخوان باراجین ثبت نام کنند
با توجه به اینکه حداقل تراز را آوردین، می توانین با مراجعه به مرکز آزمون واقع در پاسداران ، درخواست جابجایی بدید
انگار از اول قزوین را انتخاب کرده بودید، و به راحتی می توانید ثبت نام کنید
اگر مدرکی یا پولی به واحد علوم تحقیقات ندادین این کار را انجام دهید و اگر مدرک یا پولی دادید که این ترم را بگذرانید
چون پول پس گرفتن از دانشگاه آزاد مصیبته
(۰۱ مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۵۹ ب.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط: برای این ترم چون نمیتونیم انتقالی بگیریم دیگه اکثرن مهمانی میگیرن..بعد ضمنش کارای انتقالی رو هم ردیف میکنند
حالا خودمم گیج شدم..
فرق بین مهمانی و انتقالی چیه اصن؟؟؟ انتقالیو میدونم که برای تمام ۲ سال میدن... اما حالا مهمانی چیه این وسط؟؟
شنبه که میرم حتمن میپرسم ..!!!
(۰۱ مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۵۹ ب.ظ)persianccie نوشته شده توسط: شرایط انتقالی رو هم اگه کسی میدونه لطف کنه بگه؟؟؟؟
کسی انتقالی گرفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ازدواج و متارکه
خانواده شاهد و ایثار گر
دانشجویان بیمار و معلول
چند سرپرستی
چند دانشجویی یک خانواده
همترازی
فوت والدین،همسر و فرزند
همسر وفرزندان خانواده های کارمند دانشگاه آزاد
همسر و فرزندان هیئت علمی ( شاغل و بازنشسته)
ورزشکار و قهرمان ملی
همسر و فرزند وزرا، نماینده مجلس ، استاندار و..
موارد خاص
اینا میتونن انتقالی بگیرن
hcn,h
فرق مهمان با انتقالی اینه
برای مهمان ترم یک و آخر را نمی توانی مهمان بگیری و مدرکت همون جایی که قبول شدی میخوره،مثلا علوم تحقیقات باشی و مهمان قزوین بگیری آخرش مدرک به نام علوم تحقیقات می خوره، و دفاع حتما باید واحد علوم تحقیقات باشی
اما انتقالی کلا جابه جا میشی و مدرک هم همون واحد که جابه جا شدی می خوره،مثلا انتقالی به قزوین گرفتی و مدرکت هم قزوین صادر میشه
(۰۱ مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۱۱ ب.ظ)pedram25teh نوشته شده توسط: (01 مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۳۰ ب.ظ)arminjahan نوشته شده توسط: (01 مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۰۹ ب.ظ)h.rahmati نوشته شده توسط: نتونستم رزومه چندان قوی برای استادای علوم تحقیقات تهران پیداکنم.خیلی دودل شدم که نکنه علوم تحقیقات سطحش خیلی با قزوین تفاوت داشته باشه.نمیدونم برم درخواست انتقالی بدم یا نه
دوست عزیز اگر ثبت نام کردی که انقدر سخته انصراف دادن که اصلا نمی ارزه به انتقالی
این ترم را بگذران بعد تصمیم بگیر
اگر ثبت نام نکردی ، می توانی با مراجعه به مرکز آزمون در پاسداران درخواست تغییر دانشگاه بدهید
تنها علوم تحقیقات نیست که اساتیدش ضعیفه ،اساتید تهران مرکز هم مشخص شدند می توانید به سایت تهران مرکزی مراجعه کنید
اساتیدش جای خود، شلوغی و بی نظمیش و بی احترامی کارمنداش واقعا رو اعصابه
یعنی چی؟
منظورت اینکه اگه ثبت نام نکردیم منتظر تکمیل بهمن وایسیم؟؟
راستی یه سوال ترم اول رو بخونیم بعد تکمیل بزنیم و قبول شیم دانشگاه اول بابت انصراف پول می گیرن؟
بخشنامه جدیدا اومده که اگر ترم بهمن جای دیگری قبول بشوید دیگه پول انصراف ازتون نمی گیرند
(۰۱ مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۰۶ ب.ظ)h.rahmati نوشته شده توسط: هنوز ثبتنامم که کامل نشده فقط ثبت اطلاعات زدن واسم.ولی همونجا یکی از کارمنداش خیلی تو ذوقم زد و گفت اینجااصلا ارزش هزینه و وقت رو نداره.منم که به هر دری زدم سراسری نشدمیترسم اینهمه هم هزینه کنم اخر پشیمون شم
من یکی از دوستام خانمش کارمند علوم تحقیقاته
خانمش پیشنهاد کرده بود که قزوین بخونه
خودشون خوب می دونن چه خبره