(۳۱ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۲ ب.ظ)ghamar نوشته شده توسط: سلام
ممنون
ببخشید شما خودتون امسال امتحان میدید؟ میدونید شریف با چه رتبهای دعوت به مصاحبه میکنه و بعد شرایط قبولیش از نظر مقاله و اینها چیه؟
ممنونم
سلام / شاید امتحان بدم (شاید مجبور بشم تو ایران ادامه بدم) / معلوم نیست / ولی حدس میزنم ساله دیگه حدود ۳-۴ نفر بگیره چون امسال یه کم زیاد گرفت (۶ نفر) / باید استادها سهمیه اشو خالی باشه / من فک می کنم اکثراً پر هستند / امسال برعکس سال های گذشته تا ۴-۵ برابر ظرفیت به مصاحبه دعوت شدند (تا رتبه ۴۰) / احتمالاً سال دیگه هم همین برنامه است ولی همانطور که گفتم ظرفیت کمتر خواهد شد
مقاله و زبان خیلی مهمه / استادهای شریف روی دانشگاه کارشناسی و ارشد خیلی حساسند و ترجیح میدن از خود شریف دانشجو بگیرن / یعنی امسال که اکثراً شریفی بود
(۰۲ مهر ۱۳۹۳ ۰۵:۴۶ ب.ظ)ghamar نوشته شده توسط: میشه لطفا پاسخ بدید؟
همین طور vlsi از کتابی که معرفی کردید کدوم فصلا رو باید بخونیم چون کل کتاب خیلی زیاده.
ممنونم
بله / پاسخ میدم
معمولاً تو شریف تو درس VLSI پیشرفته وقت میشه فقط ۱۰ فصل اول رو درس بدند / البته دو سال پیش یکی ارائه داد فصل ۱۱ و ۱۲ رو هم درس داد / البته ۵-۶ فصل اول همون VLSI کارشناسیه
یه سری بخش ها هم با توجه به تست های سه سال قبل مهم ترند مثل Logical effort و محاسبه تأخیر و توان