(۱۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۹ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: اگه قصد خوندن دکترا دارید، اینم در نظر بگیرید که با مدرک ارشد پردیس ، واحدهای خوب آزاد مثل علوم و تحقیقات ممکنه توی مصاحبه دکترا قبول نکنند،سراسری هم که خیلی سخت گیری میکنن، ولی اگه ارشد آزاد جای خوب در بیاین،تا حدودی خیالاتون از مصاحبه دکترای آزاد حداقل راحته
من اتفاقا واسه دکترا(داخل و خارج) هم پرسیدم, نظرشون این بود که بازم پردیس بهتره از آزاد. واسه دکترا می گفتن باید دانشجوی تاپی باشی و مقاله هم باید داشته باشی. من خودم در مورد سوالات مصاحبه اطلاعی ندارم ولی کسی که معدل ارشد خوبی داشته باشه و مقاله هم داشته باشه فکر نکنم مشکل خاصی پیش بیاد براش.
شما نظرتون چیه؟
شما که الان مشغول خوندن ارشد نرم افزار هستید, امکانش هست در مورد دروس نرم افزار یه اطلاعاتی بهم بدید؟ چه دروسی داریم و برای ترم اول چند واحد به نظرتون خوبه؟
(۱۰ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۱ ب.ظ)mohsen.rn نوشته شده توسط: منم احتمالا همین پردیس رو برم ، از نظر اعتبار ، تو خارج کشور که ۱۰۰ درصد بهتر از آزاد...
تو داخل هم جمع بندی من با توجه به مشاوره هایی که کردم ، بهتره بازم ،
حالا از شانس خوبی که من دارم ، کلاس های پزدیس تربیت ، تو خود تربیت مدرس برگزار میشه ، و استاد ها دقیقا همون ها
هستن (امروز با اساتید و دانشجوهاش هم پردیس ، هم روزانه صحبت کردم ، حالا برا شما کیش هست ، ولی مطمئنا از نظر
علمی پشیمون نمیشی.. ، حالا بحث مسافت و هزینه جداس...
آره اعتبارشو که می گفتن بهتر از آزاد. هزینه ی زندگی تو کیش اطلاعی ندارم چجوریه ولی قطعا شهر دانشجویی نیست!
امیدوارم مدرکش ارزش دو سال از زندگیمونو داشته باشه و در آینده باعث پشیمونی نشه.