(۱۰ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۱ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط: (10 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۹ ب.ظ)۸۷۰۱۸۳۲۹۵ نوشته شده توسط: (09 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۸ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط: بعید میدونم دولتی تمدید کنه محلتشا خدا چیکنم من دانشگاه دولتی و رشته ای که قبول شدم خیلی دوسدارم اما ۲۱ساعت فاصله داره باهام و مامانم خیلی بیتابه میگه برو تهران مشهد نرو برا همین انقد حساسه برام
این تو ثبت نام همه دانشگاها هست:
عدم حضور در تاریخ فوق به منزله انصراف تلقی می شود.
من تجربه ی یکی از دوستام رو میگم که بچه تهران بود و کارشناسی دانشگاه اصفهان و کارشناسی ارشد صنعتی اصفهان رشته الکترونیک قبول شد . الان فارغ التحصیل شده. با اینکه کلی اهل تفریح بود از ورزش فوتبال گرفته تا سینما و پارک و ... ولی به من گفت کاشکی دوره کارشناسی یه رشته پایین تر انتخاب می کردم (مثلا خواجه نصیر کامپیوتر) و این همه فشار روانی رو تحمل نمی کردم . حالا بگذریم از اینکه اون تازه پسر بود ، راهش نزدیک تر بود و کلا عشق درس داشت
دقیقا من نامزدم تهرانه اگه تهران بیارم باز تنها نیستم اما مشهد هیچ کسا ندارم من از لحاظ تفریح و درس مشکل ندارم بدترین و سخترین درسم میتونم بخونم دوری از مادرم اذیتم میکنه اونم ۲۱ ساعت
خوب ارشد که همه روزه نیست آخر هفته هاست
بعد چرا اینقدر شما سخت میگیری
برو سره خونه زندگیت بعد درس
در صورتی بعده ازدواج درس خوبه آدم شغل داشته باشه بره ادامه تحصیل بده یا مجرد باشه از روی بیکاری بره درس بخونه
قصه شما جداست
البته من نظر خودمو گفتم