(۱۶ تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ق.ظ)snowly1 نوشته شده توسط: یعنی دوستان با توجه به داشتن سوالات کنکور هیچ نظری راجع به جواب سوالات ندارن ونمیخان جوابهای خودشون رو بگن؟
هر کسی از هر درسی هر جوابی رو که میدونه بیاد بگه.
یه وقت ناراحت نشید.
ولی بابا شماها دیگه آخرشید ، الان داره دو ماه از کنکور رد میشه و هنوز درگیر اینید که چند درصد زدید.
بطور کلی میگم خیلی توی بحثا نباشید ، بعد اینکه کنکور رو دادید ، دو سه روز بعدش که هنوز تو حس کنکور هست خوبه از این بحثا بشه ، ولی بعد اون شما دیگه تنها کاری که میتونی انجام بدی توکل بر خداست.
پیشنهاد دوستانه من : به جای اینکه زمان خودت رو اینجاص صرف کنی، به این فکر کن که ۳ ماه طلایی در اختیار داری تا یک شاخه از تکنولوژی رو یاد بگیری ، مثلا Lync ,Exchange,Virtualization و خیلی از این تکنولوژی های که بعدا به دردت میخوره . باور کن واسه خودت میگم ، شما که ضرری به من نمی زنید.
من الان شبا یه چند دقیقه که میام مانشت میمبینم هنوز که هنوزه بحث داشنگاه آزاد سرجاش هست ، بابا توکل بر خدا که قبول بشید ، ولی بعد شهریور ماه شما چه قبول بشید و چه نشید ۳ ماه از عمر مفید و نازنین از بین رفته و قابل برگشیت نیست.
منم داشنگاه ازاد شرکت کردم ، خیلی هم دوست دارم قبول شم ، چون رتبه ام به دولتی نمی خوره ، ولی ایا میتونم با این درصد نوشتنا کاری رو از پیش ببرم اونم دقیقا بعد یک ماه و ۸ روز ؟
بازم اگه ناراحت شدی معذرت میخوام ، اما خواستم کمکت کرده باشم.