(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۳۷ ب.ظ)ali نوشته شده توسط: (23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۵۹ ب.ظ)sara-it نوشته شده توسط: "امنیت اطلاعات فقط مالک!!!"
انصافا خندم گرفت.
دانشگاهی که نشه توش لپ تاپ برد، شما اسمش رو چی می گذارین ؟
مالک چون پشتش وزارت دفاع هست، پروژه خوب می گیره، اما آیا می تونه پروژه رو انجام بده ؟؟!!
تو پروژه های امنیتی چیزی که من دیدم، نوشتن دانشگاه محوری (یعنی دانشگاهی که با زد وبند پروژه رو گرفته) مالک، دانشگاه همکار شریف و امیرکبیر (دانشگاههای که کار رو انجام می دن).
میگم اینا رو فردی که خودش امنیت کار میکرد گفت...حالا زد و بند و... رو من دیگه اطلاعی ندارم و شخصا تمایلی به انتخاب این دانشگاه ندارم. اما از چندین نفر در رشته های مختلف شنیدم برای کسی که قصد خارج رفتن نداره خوبه!
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۱۳ ب.ظ)reza6966 نوشته شده توسط: (23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۵۹ ب.ظ)sara-it نوشته شده توسط: برای جمع آوری رزومه و... هم در داخل کشور مشکلی نیست اما اگر قصد اپلای خارج از کشور دارید این دانشگاه رو انتخاب نکنید.
این رو کاملا مطمئن هستید ؟
به من گفتن اگر مقاله ای بدید که حالا به دلایلی قابل انتشار نباشه مدرکی می دن که نشون میده شما مقاله دادید و اون مدرک داخل کشور معتبره.
ظاهرا دانشجوی اونجا بودن محدودیت خروج ایجاد نمیکنه اما اگر استخدام بشید قضیه فرق میکنه...
چرا به دانشگاه مراجعه نمی کنید؟ یا با دانشجوهاشون صحبت کنید؟
با تلفن دانشگاه هم می تونید تماس بگیرید.