(۰۶ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۱۲ ق.ظ)shahryar نوشته شده توسط: در ضمن نسخه جدید کتاب لینز رو گیر بیارید.چون این کتاب تمرینهای جدید و مهمی داره.در ضمن راهنمای حل کتاب لینز که خود آقای لینز برای بعضی از تمرینهای کتاب نوشته رو حتما حتما حتما حتما بخونید.
البته من گرایشم هوش بوده.راجع به کتاب های نرم افزار نمی تونم نظر بدم.
سلام هم مانشتی عزیز ممنون از کمکت . منطورتون کدوم ویزایش لینز هستش . من پارسال از یکی از بچهها که شاگرد استاد کارگهی بودن شنیدم که ایشون دارن یه ترجمه کامل از آخرین ورژن لینز میدن بیرون اما دیگه این دوست رو ندیدم .کسی سراغ داره اومده بیرون یا نه .اگه هست کسی مشخصات کتاب رو می دونه راستش من در آدینه بوک سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد.
برا هوش کسی جزوه وصدای دوره جدید پارسه رو داره؟
ممنون از توجه شما دوستان .
(۰۶ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۱۷ ق.ظ)babakab110 نوشته شده توسط: منابع مطالعاتی تو ضعیفه
کتاب مرجع و جزوه توش نیست
در موزد منبع زیاد بحث شده تو مانشت بگرد پیدا میشه
البته منابع برمیگرده به سطح مطالعاتی شما در زمان دانشجویی
من که در زمان دانشجویی درس زیاد نخوندم و استاد درست حسابی هم نداشتیم
تمام منابع اصلی درسها بعلاوه جزوات وکتاب کنکور خوندم
دوست عزیز جزوات و منابع رو همه رو دارم مثلا برا نظریه جزوه کارگهی و کتاب لینز .برای معماری جزوه اجلالی و کتابهای مانو و پترسون.و غیره ...
راستش من در مورد اونا اطمینان داشتم و می خواستم در مورد بقیهی منابعم بدونم .ممنون از وقتی که گذاشتی.
(۰۶ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۱۲ ق.ظ)shahryar نوشته شده توسط: به نظر من واسه ریاضی مهندسی همون کتاب جدید پارسه کافیه.
به نظرتون برای شروع از صفر مناسبه ؟
من حدودا ۶ سال قبل پاس کردم کلا باید از ابتدا شروع کنم .
آیا کتاب گسسته پوران برای شروع خوبه؟بدون زمینه من حدود ۷ سال قبل پاس کردم .
کسی میدونه بعد از خوندن جزوه کلاس استاد کارگهی برا کامپایلر بهترین کتاب تمرین وتست کدوم گزینه می تونه باشه؟
۱- پوران
۲- راهیان ارشد(میگن مثل پارسه هستش)
۳- گزینه های دیگر.
برای زبانهای برنامه سازی هم به نتیجه ای نرسیدم ؟!!!
چقدر سوال کردم ؟؟؟وووووواووووووو