این چند روز به این دو سوال فکر کردم :
برای تاثیر بازخورد کنترل ازدحام حداقل زمان مورد نیاز چیست ؟
برای تاثیر بازخورد کنترل جریان حداقل زمان مورد نیاز چیست ؟
ایده ای که به ذهنم رسید : ۱. دنبال حداقل یعنی حالت ایده آل می باشیم. ۲.
تاثیر بازخورد یا
فیدبک پروتکل های فوق را می خواهیم از آنجا که پروتکل ها در طرف ارسال کننده هستند به دنبال تاثیربازخورد یا همان فیدبک در طرف ارسال کننده می باشیم.
البته اگر تاثیر بازخورد برای بازخورد کنترل جریان را در طرف دریافت کننده درنظر بگیرم یا تاثیر بازخورد برای بازخورد کنترل ازدحام را در روترهای اینترنت در نظر بگیریم استدلال ها متفاوت خواهد بود. شخصا فکر می کنم صحیح نباشد اول به بخاطر معنی بازخورد در زبان انگلیسی. دوم اینکه وقتی در طرف دریافت کننده بافر درحال پرشدن است تاثیربازخورد آن را در طرف ارسال کننده خواهیم داشت و وقتی روترهای میانی دچار تراکم شده اند تاثیربازخورد آن را در طرف ارسال کننده خواهیم داشت.
کنترل جریان : طرف دریافت کننده می بیند بافر دریافت درحال پرشدن است بنابراین به طرف ارسال کننده می گوید که کمتر ارسال کند. بنابراین نصف RTT زمان می برسد تا پیغام دریافت کننده به ارسال کننده برسد و شاهد تاثیر بازخورد کنترل جریان در پروتکل یا همان طرف ارسال کننده باشیم. باید توجه کنید که به دنبال حداقل می باشیم و شبکه در بهترین حالت است.
کنترل ازدحام : درحال ایده آل در نصف RTT آنچه طرف ارسال کننده ارسال کرده است به طرف دریافت کننده می رسد و از طرف دیگر در نصف RTT پیغام تصدیق اش از دریافت کننده به ارسال کننده می رسد. درکل در یک RTT می توان تشخیص داد که آنچه ارسال شده است به دست دریافت کننده نرسیده است بنابراین می توان شاهد تاثیر بازخورد پروتکل کنترل ازدحام در طرف ارسال کننده بود.
نکته اصلی به برداشت ما از بازخورد برمی گردد. با توجه به معنی بازخورد در انگلیسی می گویم که باید در طرف ارسال کننده به دنبال بازخورد بود :
"feedback" is responses to an action or statement, which are collected and used to determine if any changes need to be made. A simple example is: any answers you get here are feedback to your question. Another example: a boss can't decide whether or not to extend the office lunch hour. He sends out a memo to all staff for their opinions on the matter, requesting a response. The responses are then considered as a whole, and he makes his decision based on the "feedback" from his staff.
پانوشت : به خودم می گم تا فردا صبر کن تا کلید بیاد. با این حال نتونستم جلوی خودمو بگیرم
برای تمام مانشتی ها عزیز آروزی موفقیت دارم