حل و بررسی سوالات تخصصی فناوری اطلاعات ازمون دکتری ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
حل و بررسی سوالات تخصصی فناوری اطلاعات ازمون دکتری ۹۳ - it866 - 16 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۴۰ ب.ظ
سلام دوستان ذر این تاپیک با توجه به دفترچه سوالات که سنجش قرار داده . به بررسی سوالات تخصصی دکتری فناوری اطلاعات می پردازیم. پاسخ های که من دادم به ترتیب سوال گزینه ۱ ۳ ۲ ۲ ۳ ۴ ۴ ۱ ۶ ۴ ۷ ۲ ۸ ۳ ۹ ۴ ۱۰ ۲ ۱۲ ۴ ۱۳ ۲ ۱۴ ۱ ۱۶ ۴ ۱۷ ۱ ۱۸ ۱ ۱۹ ۲ ۲۰ ۱ ۲۱ ۱ ۲۲ ۳ ۲۳ ۲ ۲۴ ۲ ۲۵ ۳ ۴۲ ۲ ۴۳ ۳ |
حل و بررسی سوالات تخصصی فناوری اطلاعات ازمون دکتری ۹۳ - kavehn - 16 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۵۸ ب.ظ
ممنون برای تاپیک سوال ۲ برای ۱۰ و ۱۱ هم جواب می داد ... البته اگر اشتباه نکرده باشم ... بنابراین گزینه ۴/ نظر شما چیه ؟ در مورد سوال ۱۰ بیشتر توضیح می دید ؟ گزینه ۳ زدم . خوشحال میشم منطق شما بخونم. سوال ۱۴ سر جلسه یه مثال براش زدم هیچکدام در نیامد ... شما چطوری حل کردی ؟ پیشاپیش ممنون از لطف شما |
RE: حل و بررسی سوالات تخصصی فناوری اطلاعات ازمون دکتری ۹۳ - it866 - 16 اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۰۴ ب.ظ
(۱۶ اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۵۸ ب.ظ)kavehn نوشته شده توسط: ممنون برای تاپیک راستش من فقط ۱ ساعت برای کنکور خوندم!!!اونم چند روز پیش! سوال ۲ رو اصلا مطمنن نیستم فقط حدسی زدم سوال ۱۰ هم چون دیدم ۱۰ میتونه برگ باشه و ارتفاع ۷ زدم سوال ۱۴ هم فکر کنم تو کنکور ارشد سال ۹۰ (مطمئن نیستم) امده بود و من به مغزم فشار اوردم فکر کردم جوابش ایته! |
RE: حل و بررسی سوالات تخصصی فناوری اطلاعات ازمون دکتری ۹۳ - kavehn - 16 اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۱۳ ب.ظ
شما از سرمایه های این مملکتی ... اگر خوانده بودی چکار می کردی درکل شما عملکرد خیلی خوبی داشتی، براتون آرزوی موفقیت روزافزون دارم ... میگم اگر دکتر اکبری دیدی در مورد سوالای کنترل تراکم و کنترل جریان جویای نظرشان باش. راستی زبان و هوش چطور دیدی ؟ (۱۶ اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۰۴ ب.ظ)it866 نوشته شده توسط:(16 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۵۸ ب.ظ)kavehn نوشته شده توسط: ممنون برای تاپیک |
RE: حل و بررسی سوالات تخصصی فناوری اطلاعات ازمون دکتری ۹۳ - it866 - 16 اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۳۲ ب.ظ
(۱۶ اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۱۳ ب.ظ)kavehn نوشته شده توسط: شما از سرمایه های این مملکتی ... اگر خوانده بودی چکار می کردی بابا شما لطف زیادی دارید.ایشالا شما هم موفق باشی. راستش دکتر استاد راهنمام هست.احتمالا رفته پیشوازه عید نوروز زیانم خوب نیست ۵ جواب دادم معلوم نیست منفی شم با نه هوش حس خوندن سوالاش نداشتم فکر کنم ۹تا جواب دادم |
RE: حل و بررسی سوالات تخصصی فناوری اطلاعات ازمون دکتری ۹۳ - ec_a_j - 16 اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۵۴ ب.ظ
(۱۶ اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۴۰ ب.ظ)it866 نوشته شده توسط: سلام دوستان سوال ۲ گزینه چهار صحیح است.(تقریبا ۹۹% مطمئنم که درسته) سوال ۲۱ رو فکر کنم اشتباه میکنید گزینه ۳ درسته سوال ۴۲ گزینه ۱ صحیح است قطعااااااااااااااااااااااااااااااااا سوال ۹ رو توضیح میدین که چرا میگید گزینه ۴؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
حل و بررسی سوالات تخصصی فناوری اطلاعات ازمون دکتری ۹۳ - kavehn - 16 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۳۶ ب.ظ
سوال ۴۲ با کلید عمومی رمز می کنیم تا گیرنده با کلید خصوصی باز کند و داده ها را کسی دیگر نتواند باز کند. حال سوال ۴۲ اگر با کلید خصوصی رمز کنیم میشه امضا و نه رمزنگاری زیرا هرکسی می تونه با کلید عمومی اونو باز کند. |
RE: حل و بررسی سوالات تخصصی فناوری اطلاعات ازمون دکتری ۹۳ - ec_a_j - 16 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۴۶ ب.ظ
(۱۶ اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۳۶ ب.ظ)kavehn نوشته شده توسط: سوال ۴۲ با کلید عمومی رمز می کنیم تا گیرنده با کلید خصوصی باز کند و داده ها را کسی دیگر نتواند باز کند.جسارتا اشتباه میکنید مهندس اینم مدرک اثبات حرفم: (رمزنگاری کلید عمومی یا رمزنگاری نامتقارن روشی از رمزنگاری است که کلید مورد استفاده برای رمزگذاری با کلید مربوط برای رمزگشایی با هم متفاوت است (برخلاف رمزنگاری متقارن که در آن رمزگذاری و رمزگشایی با یک کلید انجام میشود). با کلید مخصوص رمزنگاری نمیتوان رمزگشایی پیام را انجام داد چراکه فقط برای رمزنگاری بکار میآید.....) برگرفته از ویکیپدیا سوال ۴۲ گزینه ۱ صحیح است قطعااااااااااااااااااااااااااااااااا |
حل و بررسی سوالات تخصصی فناوری اطلاعات ازمون دکتری ۹۳ - it866 - 17 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۰۷ ق.ظ
دوست عزیز ! رمزگذاری با کلید عمومی هست و رمزگشایی با کلید خصوصی!! PKI برای هر فرد دو کلید تولید می کنه کلید عمومی و خصوصی: کلید عمومی رو همه دارند و کلید خصوصی هر فردی منعلق به خودشه و باید از افشا شدنش جلوگیری کنه!!! شما وقتی یک متن محرمانه میخواید بفرستید اون رو با کلید عمومی دوستت(که همه دارند ) رمز میکنی هیچ کس نمی تونه اون رو رمزگشایی کنه مگر اینکه کلید خصوصی داشته باشه که اون هم فقط دوستت داره. |
حل و بررسی سوالات تخصصی فناوری اطلاعات ازمون دکتری ۹۳ - saeedorage - 17 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۱۰ ق.ظ
اتفاقا دقیقا شما اشتباه می کنید! گفته های دوستمون صحت داره! |
حل و بررسی سوالات تخصصی فناوری اطلاعات ازمون دکتری ۹۳ - mgh494 - 17 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۴۷ ق.ظ
۱- کلید عمومی(برای رمزگذاری متن اصلی و راستآزمایی امضای دیجیتال) ۲- کلید خصوصی(برای رمزگشایی متن رمز و امضای دیجیتال دادهها) مشخص است که کلید خصوصی مخفی باقی میماند ولی کلید عمومی ممکن است به طور وسیع منتشر شود. پیامهای دریافتی کد شده توسط کلید عمومی کاربر فقط برای خودش قابل خواندن میباشد زیرا تنها خود کاربر کلید خصوصی جهت رمزگشایی را در اختیار دارد. من هر ۳ دفترچه مهندسی کامپیوتر رو دانلود کردم و با فناوری اطلاعات مقایسه کردم انصافا امسال در حق IT ظلم شد . مثلا رشته الگوریتم و محاسبات رو بررسی کنید کلا ۳ تا درس داشتن که کپ ۸۰ درصد سوالاتش رو برای IT هم دادن! بعد ما هم باید ماله اونها رو آزمون بدیم و هم ۷ تا درس دیگه ! اصلا منطقی نیست یه فکری باید کرد نامه ای چیزی نوشت آخه چرا باید رشته IT مواد امتحانی الگوریتم و محاسبات رو هم داشته باشه. این میشه ۲ تا آزمون در دل یک آزمون ! |
حل و بررسی سوالات تخصصی فناوری اطلاعات ازمون دکتری ۹۳ - kavehn - 17 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۳۰ ق.ظ
میگن یه تصویر به اندازه هزاران کلمه ارزش دارد : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. [img]http://i.msdn.microsoft.com/dynimg/IC155063.gif[/img. حالا از کلید خصوصی می توان برای تایید صحت ارسال کننده استفاده کرد : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ترجیحا جایی از عمو ویکی به عنوان منبع استفاده نکنید ... امیدوارم بقیه سوالا خوب زده باشین ... منم تعدادی سوال که فکر می کردم درست زدم غلط شد دیشب به سختی خوابیدم. |
حل و بررسی سوالات تخصصی فناوری اطلاعات ازمون دکتری ۹۳ - ec_a_j - 17 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۳۹ ب.ظ
بله شما درست میگید من اشتباه کردم ممنون که منو راهنمایی کردین سوال ۹ رو یه نفر توضیح میده لطفااااااااااا چه تعداد درخت دودویی با n گره و با بر برچسب های ۱ تا n دارای ترتیب های یکسان در هر دو روش پس ترتیب و میان ترتیب هستند؟ |
حل و بررسی سوالات تخصصی فناوری اطلاعات ازمون دکتری ۹۳ - diligent - 17 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۰۱ ب.ظ
سلام. سوال ۵ و ۴۱ رو کسی جواب نداده؟ سوالا رو یادم نیست چی بود |
حل و بررسی سوالات تخصصی فناوری اطلاعات ازمون دکتری ۹۳ - saeedorage - 17 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۵۵ ب.ظ
سوال ۹ فقط درخت مورب میشه! چون برچسب دارن پس با هم جا به جا هم میشن یعنی n فاکتوریل |