(۱۰ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۱۴ ق.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط: (09 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۰۱ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط: (09 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۰۱ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط: سوال ۱۰۰ آخه چه ربطی به فلوید داره یه سری شرایط گذاشته بود که با مثال به سادگی نقض میشد ۲و۳ راه حل پارسه رو ببینید اثباط کرده به راحتی
اگه تو صورت سوال میگفت که در صورت نبود یال بین دو راس بینهایت قرار میدیم اونوقت حرف شما درسست بود اما چیزی نگفته تو صورت سوال
چه ربطی به فلوید داره؟؟؟؟
تو صورت سوال ها خب خیلی چیزا رو نمیگه.
وقتی میگه min میگیریم خب معلوم مقدار دهی اولیه با بی نهایته دیگه حالا چه فرقی داره اگه مسیری هست صفر بزاریم یا بی نهایت؟ و تشریحی که تو صورت سوال کرده کاملا نزدیک به فلویده و من سر حرفم هستم
شما یه دو تا مثال بزنید میبینید که فرق داره و جواب سوال رو تغییر میده شما جواب تشریحیه پارسه رو هم اگه ببینید نوشته که اگه تو صورت سوال ذکر میکرد این مطلبو اونوقت جواب صحیح ۲و۳ میشد و به این دلیل که ذکر نشده گزینه ۴ یعنی هیچکدام صحیحه.حالا شما اگه زدی ۲و۳ و دوست نداری کلید عوض شه یه بحثه وگرنه فکر کنم بقیه دوستان با حرف من موافقن
من با حرف شما موافق نیستم
توی حل تشریحی پارسه هم به جای یال هایی غیر از قطر اصلی برا خودش صفر گذاشته و مثال نقض زده -
من با کلید دو سه بیشتر موافقم تا گزینه ی چهار -
اینو فقط گفتم چون گفته بودید دوستان بیشتر با شما موافقند