سلام به همگی
خوب به سلامتی کنکور هم تمام شد و بعضی از شما تا حدودی مطمئن هستید که از اول مهر قرار وارد دانشگاه بشید. من متاسفانه خیلی کم وقت می کنم به سایت سر بزنم ولی خیلی دوست دارم نکته ای رو متذکر بشم. با توجه به این که ۷ ماه تا اول مهر فرصت دارید خواستم تاکید کنم جتما تو این مدت طلایی خودتونو تو این زمینه هایی که می گم قوی کنید تا دچار مشکل نشید و بتونید با دردسر کمتری ترم رو شروع و از اون مهمتر تموم کنید!!
(البته مخاطب من بیشتر بچه های شبکه و امنیت هستند)
۱- دانش خودتونو در زمینه شبکه حداقل معادل با CCNA افزایش بدبد.
۲-حتما حداقل هر دو هفته یک مقاله ی علمی به زبان اصلی رو به صورت دقیق مطالعه و خلاصه برداری کنید و مهارت خودتونو تو این زمینه تقویت کنید. چون روز هایی خواهد اومد که مجبور می شید تو یک روز چندین مقاله رو خلاصه نویسی کنید. پس از الان تمرین کنید.این رو هم بگم خوندن و فهمیدن یک مقاله به مراتب سخت تر از یک کتاب به زبان اصلی هست.
۳- به یک زبان برنامه نویسی ترجیحا #C مسلط باشید. البته نیاز نیست خیلی حرفه ای کار کنید.
۴- حتما با لینوکس و دستوراتش اشنا باشید. هر چی بیشتر بهتر.
۵- رو تایپ کردن به زبان فارسی وقت بزارید. چون تقریبا تو ارشد مدام در حال تایپ کردن هستید و همیشه هم وقت کم میارید.
۶- بازی تخته و PES رو به صورت حرفه ای یاد بگیرید تا تو خوابگاه مدام با عنوان loser مورد خطاب قرار نگیرید!!!
البته بدون این ها هم میشه ترم رو شروع کرد ولی همیشه افسوس این ۷ ماه رو می خورید که از دست رفت و مجبورید در طول ترم دردسر های بیشتری رو تحمل کنید!!
انرژی مثبت، در تاریخ ۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۵۶ ق.ظ برای این مطلب یک پانوشت گذاشته است:
لطفا در محل ایجاد تاپیک دقت بیشتری بفرمایید. اینجا تالار مقطع ارشد هست
تاپیکتون منتقل می شه البته در این مواقع بسته می شه ولی براتون منتقلش می کنم . ان شالله دفعات بعد دقت بیشتری باشه
با تشکر