(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۲۲ ب.ظ)Majid.. نوشته شده توسط: دوست عزیز من قصد توهین نداشتم فقط به عنوان یه شخص که تجربه ۴ سال کنکور رو داره میگم کنکور امسال آسون بود/
من خودم امسال به دلیل مشکلاتم دو هفته بیشتر نخوندم درصد هام: مشترک۲۵ تخصصی۴۰ معماری۸
خدایی سوالات زیر آسون نبود؟ البته خودم یادم رفته بودن و بعضیاشونو نزدم
گسسته:۳۱-۳۲-۳۳
ساختمان:۳۷-۳۸-۴۲
طراحی:۴۴-۴۶
مهندسی:۴۹-۵۰-۵۱-۵۲
شبکه:۵۶-۵۷
یعنی مشترک تقریبا ۴۷%
پایگاه:۷۶-۷۷-۷۸-۷۹-۸۱
هوش:۸۳-۸۵-۸۶-۸۷
سیستم:۹۱-۹۳
یعنی تخصصی تقریبا ۶۰%
دوست عزیز منم واسه کنکور درس خونده بودم و بطور کلی ادم خنگی نیستم این سوالاتی هم که شما نام بردید همش یادم نیست ولی بعضیش یادمه بله اینایی که گفتین خیلی سخت نیستن بنده هم ۴ تا سوال نرم درست زدم ولی سوال ۴۹ رو نمونه سازی زدم و بنظر خودم هم درست زدم ولی سنجش میگه غلطه سوال داده را ۲ تا درست زدم ۲ تا غلط که یکیش بنظر خودم درسته و سنجش غلط زده!
در ضمن شرایط فردی که سر جلسه کنکوره فرق داره
من خودم ۵ تاهوش درست زدم ولی سوالای پایگاه خیلی هم آسون نبود و سیستم عامل من خیلی خوب الگوریتم ها زمانبندی ها و تمام مباحثی که همه ساله ازش سوال میومد رو خونده بودم توی آزمونهای پارسه من دروس تخصصی مخصوصا هوش و پایگاه رو عالی میزدم ولی این سوالای سیستم غیر منتظره بود!آسون بود ولی غیر منتظره!شاید انقدر آسون بود که من میترسیدم دارم اشتباه میکنم و سفید گذاشتم سوالهای شبکه قوق العاده غیر عادی و سخت بود درضمن من اولین سالم هست که کنکور میدم ممکنه شما کمتر براتون اهمیت داشته باشه(با توجه به چهار سال کنکور دادن) و سرجلسه ریلکس تر باشین و سوالاتی هم که شک دارین بین دو گزینه بزنید ولی منی که درس خوندم و برام خیلی مهمه میترسم جواب بدم و درصدم میاد پایینتر.
سازمان سنجش اگر واقعا بخواد علم منو بسنجه باید سوالات معقول تری بده