سلام.
سوال ۱۰۵ برای پایگاه داده
برای گزینه ۴ مگه نمی تونیم این طوری بگیم؟
از AB --> BC می توان نتیجه گرفت A-->C و از A-->c و C-->D نتیجه می گیریم A-->D ؟؟؟؟
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۵۹ ب.ظ)deledivouneh نوشته شده توسط: من بالاخره اینارو به سنجش اعتراض زدم:
۷-گزینه دو لغت amenity نیز به معنی تجهیزات و امکانات هست و جزو جواب محسوب میشود.
۴۰-برای تعداد کسرهای تفاضلی n=4 جواب ۶ به دست می آید که تنها گزینه ۱ درست است.
۴۶-دو تا گراف رو کشیدم و فرستادم.(تابلووووووووووووووووو).
۵۰-متن نامفهوم سوال.
۵۸-در شکل می بایست ورودی کلاک تک تک فلیپ فلاپها مشخص باشد.
۵۹-نمیتوان بعد از صفر، یک را شمارش کرد.یعنی هیچکدام از گزینه ها صحیح نیست.
۶۶-گزینه ۳ نیز جزوی از جواب است، پس گزینه ۳ و ۴ صحیح میباشند که دو جواب وجود دارد.
۷۱-ابهام در عبارت "در هر زمان هر پردازه تنها یک منبع را می تواند آزاد یا درخواست نماید".
۹۴-با توجه به اینکه فراخوانی با مقدار می باشد،مقدار ۴ ، ۵ و ۸ هرسه می توانند خروجی این برنامه باشند که سه گزینه جواب است.
۱۰۰-با یک مثال نقض ثابت کردم که گزینه هیچکدام صحیح است.
۱۰۴-عبارت select 0 as s برای اکثر داوطلبا مبهم بوده و نمونه ای از این عبارت در چندین سال کنکور و منابع ارشد مشاهده نشده است.بنابر این زدم این سوال خارج از سرفصل میباشد.
۹۴ و ۱۰۴ درست بودند...فکر کنم شما اشتباه می کنی
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۵۱ ق.ظ)ali_nemo نوشته شده توسط: (02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۵۵ ق.ظ)reza6966 نوشته شده توسط: سوال ۵۸ باید حذف شه
اول اینکه مدار ناقص هست , فلیپ فلاپ های دوم و سوم و چهارم اصلا کلاک ندارند
دوم اینکه اگر هم کلاک هاشون رو یکی فرض کنیم باز هم ۱۳ کلاک میخوره تا خروجی یک شود سپس ریسیت مشه که اصلا جواب در گزینه ها نیست
کاملا درسته ... ب نظرت چرا پارسه گفته ۱۲ کلاک؟"
بچه ها تو رو خدا یکی ب من بگه چرا این سوالا رو میگین اشتباه ؟
سوال ۵۱ ؟کسی که این سوال رو تو اون شرایط کنکور میبینه و وقت کم داره ایا با توجه ب اینکه گزینه دو رو میبینه باید امتحان کنه بقیه گزینه ها هم ایا درست هست یا نه؟پس از سال بعد بیایم ی احتمالم برا گزینه های دیگه بگیریم؟ یا بشینیم واسه هر چهار تا جواب رو چک کنیم ببینم ایا درست هست یا نه؟مکه میشه ی تست دو تا گزینه داشته باشه؟
سوال ۵۶ ؟
مگه بچه ها مثال نقض نیاوردند پس واسه چی میگین اشتباه؟
ب نظر من بیایم و گزینه هایی که واقعا مشکل هستش رو بگیم نه اونایی که خودمون تو تست زدیم؟اینجوری سنجش هم ب ما اعتماد میکنه!
سوال ۵۸؟
نمیدونم چرا پارسه گزینه ضحییح رو زده!
اصلا این سوال ۱۳ عدد رو میشماره ب ترتیب
۰
۱
۲
۳
۴
۵
۶
۷
۸
۹
۱۰
۱۱
۱۲
و زمانی که رسید به ۱۳ کلیر فعال میشه پس ۱۳ رو نمیشماره و باز مدار صفر میشه
حالا با توجه ب اینکه از ۰ تا ۱۲ میشماره پس ۱۳ عدد رو میشماره پس باید تقسیم بر ۱۳ بشه نه دوازده؟
کسی نظری داره؟
سوال ۶۱ کسی میتونه اثبات کنه ک این سوال خارج از سر فصل هست؟
فکر کنم ۶۱ در سر فصل بوده
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۲۹ ب.ظ)zahra2012 نوشته شده توسط: (01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۴۰ ب.ظ)amateurobot نوشته شده توسط: دفترچه تخصصی- نرم افزار
پارسه کامپایلر رو هنوز جواب نداده.
سوال ۱۰۰:
دو تا مثال بزنی میبینی هیچی رو نمیده اصلا. گزینه چهار باید باشه. پارسه گزینه ۴ تایید کرده.
سوال ۱۰۴:
اون select 0 که نوشته اصلا یعنی چی؟
سوال ۹۶:
گفته ریسمان ها به مقدار اولیه ایکس احتیاج دارن. پس ایکس رو عوض نباید بکنم. خوب call by value result که اون آخر نتیجه رو تو ایکس میریزه و ریسمان های بعدی دیگه مقدار اولیه ی ایکس رو ندارن دیگه! ایکس عوض میشه.
اول باید call by value بفرسته برای compute و بعد چون تابع evaluate صرفا قراره ارزیابی هه ایکس رو انجام بده خوب برای سرعت بیشتر call by ref بفرستم. پس گزینه ۳ صحیح هه. پارسه گزینه ۳ تایید کرده
سوال ۹۱:
تنها حایت مشکوک وقتی دیاگرام رو بکشی این حالت هه:
T->x.Tx
T->x.
حالا من باید برم تو کل سطر هه مربوط به این شماره این حالت تو قسمت action کاهش بذارم. قبول. ولی تو این حالت ناپانه ای نمیخونم که بخواد اصلا شیفتی قرار داده بشه! اصلا تو سطرهه مربوط به این حالت شیفت ندارم! که بخواد تداخل هه انتقال کاهش داشته باشم! گزینه ۳ درست هه.
سوال ۹۰:
کاملا دیاگرام LR1 رو میشه کشید ودید LR1 هست و دید که اصلا ادغامی نمیشه صورت گرفت که بخواد LALR1 نباشه. گزینه ۳ صحیح هه.
درصدی که برام موند تهش ۴۱/۶۶/ واقعا چی بگه آدم؟
یعنی چی خوب؟ اینهمه غلط فاحش اگر درست نشه یقه کی رو باید گرفت؟
در مورد سوال ۹۱ من هم با شما موافق هستم
سوال ۹۰ وقتی SLR نباشه LALR هم نیست...سوال ۹۱ هم فکر کنم درست باشه البته یادم نیست ۱ زدم یا ۲
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۴۳ ب.ظ)h.f.b نوشته شده توسط: (01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۲۴ ب.ظ)h.f.b نوشته شده توسط: بچه ها میگن سال ۸۸ یک سوال از بی تری داده بودن به دلیل خارج بودن از سرفصل دکتر قدسی حذف کردن! سوال ۵۰ رو اعتراض بزنیم ؟!!
کسی نظری نداره؟
فکر خوبیه