(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۱۷ ق.ظ)hasna00 نوشته شده توسط: (01 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۳۱ ب.ظ)Fot30 نوشته شده توسط: (01 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۱۵ ب.ظ)hasna00 نوشته شده توسط: (01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۲۳ ب.ظ)Fot30 نوشته شده توسط: خواهش میکنم
منم دعوا ندارم
اما اینو قبول دارم که در سوال اشتباه تایپی بوده که A[i,j] صحیحه
که به اشتباه A[i,i] تایپ شده
موفق باشی دوست من
به نظرتون کدوم منطقی تره؟
اول:اینکه فکر کنیم سوال فقط یادش رفته بگه بقیه ی جاها بی نهایت بذارید و در صورتی که اینکارو بکنیم به یه الگوریتم سالم برسیم؟
دوم:اینکه فکر کنیم سوال اشتباه تایپی مورد نظر شما را داره و به یه الگوریتمی که معلوم نیست چی تولید میکنه برسیم؟البته در صورتی که طوقه را دیگه در نظر نگیریم.
دوستان ۱ بار دیگه سوالو بخونید نوشته:
درایه A[i,j]
برابر وزن یال i به j درصورت وجود است.
اگر این یال (منظور از این یال : یال از i به j است)موجود نباشد قرار میدهیم A[i,i]=0
اون قسمت دوم مکمل حالت اف هست با همون شرایط،یعنی درایه A[i,j]=0 باید بشه که به اشتباه گفته A[i,i]=0
اگر وجود نداشته باشد
شما بفرمایید اگر خدای نکرده طراح محترم سوال می خواسته به شما بفهمانه که اگر در یک جایی احتمالا بین i و j یالی نبود برو و در محل درایه ی قطر همون سطر صفر بذار - چه جوری باید مطرح میکرد که شما بفهمید؟؟؟؟؟؟؟؟؟این جوری که شما برداشت از سوالا میکنید به نظرم درست نیست - بحثی هم نیست - این یه سوال سادست که باید جاهای خالی رو با بی نهایت پر کنید و یه الگوریتم سالم که گزینه های ۲ و ۳ بهش اشاره دارند و به دست بیارید . خود پارسه هم اینو گفته که.
من اون چیزی رو باید از این سوال میگرفتم ،گرفتم.
نیازی به فهماندن طراح نیست.
این پارسه ای که شما میفرمایید خودش گفته گزینه ۴
نظر شما اینه که من درست نمیگم،دلیل نمیشه شما هم درست بگید...
فقط اینکه از یک راس i به مثلا ۵ راس از ۷ راس یالی نباشه یعنی ۵ بار باید تو یک خونه عدد صفر قرار بدیم که اصلا هیچ مفهومی نداره،
یعنی قطر گراف که که نزدیک ترین مسیر از یک راس به خود راس که هزینه اش صفره رو ۵ بار صفر بنویسیم. اگه استدلال شما اینه که هزینه از یک راس به خودش صفر نیست پس روی قطر اصلی هم صفر نباید گذاشت و جواب هم گزینه ۲و۳ نمیشه.
شاید این الگوریتم مشهوره اما من نمیشناسم.
این سوال برای شما ساده است،برای من ساده نیست،چون شما خیلی باهوشید و منظور طراحو خوب فهمیدید و بینهایت قرار دادید
و گزینه ۲و۳ شما صحیحه. هر چی شما بگید صحیحه.من حرفی ندارم
موفق باشید.